De 10 leukste teatopics tag (van Marieke).

marieke

Jaaa! Het is weekend & ik heb een top werkweek gehad. Positief, gezellig en productief. En nu is het dan toch echt Blog-time. Na een patatje hier, een kaassoufleetje daar en ook nog eens een colaatje achter de kiezen, (vandaag ben ik niet zo gezond) zit ik met mijn laptop op schoot. Marieke  , mijn blog vriendin, heeft me een leuk verzoekje gedaan. Dát las ik vanmiddag in mijn pauze. Toen ik even lekker aan het blog-hoppen was. Lees gauw verder, dan zie je welke vraag (jes) zij voor mij had..Marieke heeft namelijk een Tag bedacht, met wat leuke, persoonlijke vragen aan een aantal bloggers. Ik ben daar één van. Aangezien ik dol ben op schrijven en nog nét niet met een veer in de hand geboren ben, besloot ik hier uiteraard aan mee te werken! Hier komen The questions:

1. Wat was de laatste keer dat jij de slappe lach had? 

Toen Esperansa mijn dochter, over wie ik dit artikel schreef, 19 was geworden. Ik had een wijntje op en was jolig. Waar het nou precies over ging, weet ik niet eens meer precies. Maar ik moest eigenlijk om alles wel lachen. Heerlijk.

2. Wat is het ondeugendste wat je vroeger hebt uitgespookt? 

Ik moet een jaar of vijf zijn geweest en mijn broer had iets héél spannends gedaan. Hij nam me mee naar de schuur, waar hij mij een ‘leeg’ appelmoes-blik liet zien. Guess what? Hij had erin geplast en ik besloot hem na te doen. Ohw wat goor, nu ik er zo over nadenk. En wat er verder met dit blik is gebeurt? Ik heb werkelijk geen idee. Arme mama in elk geval.

3. Welke dag zou je nog weleens willen beleven? 

Zo onwijs veel dagen eigenlijk. Maar ik zou vooral de avonden willen overdoen, die ik ‘weg’ danste met mijn man. We hebben altijd veel salsa gedanst samen en dat was magisch!

4. Wat is het meest bijzondere wat iemand ooit voor je deed? 

Ik heb ON-gelooflijk veel steun ontvangen van vrienden, collega’s en vanuit de meest ondenkbare hoeken, toen ik dit nodig had. Dit heeft zoveel indruk op mij gemaakt, dat ik dít hier graag in wil vullen.

5. Wat is de meest vreemde plek waar je ooit geslapen hebt? 

Bij mijn schoonmoeder op de bank. Sorry; vreemder kan ik het niet voor je maken. Ik slaap verder eigenlijk niet anders dan in een gewoon bed?! Saai he?

6. Wat is jouw meest dierbare plek op aarde? 

Ons huidige Theelepel geluk huisje. Dít is het beste huis waar wij tot nu toe hebben gewoond. Het voelt hier zó als thuis en ik ben er kalm. Daar kan geen vakantieoord tegenop!

7. Wat is het moeilijkste wat je ooit hebt gedaan? 

Dat kan ik nu niet over mijn vingers verkrijgen en wil ik ook niet. Hup, volgende vraag.

8. In welke eeuw had je graag willen leven? 

In de twintigste eeuw, maar dan in de jaren 40 of 50. Ik ben werkelijk dol op de muziek, de kleding en de romantiek uit die tijd. De teksten in de muziek van toen, waren uitermate respectvol naar vrouwen toe. Dat mis ik nu wel. Verder vind ik de kledingstijl uit deze tijd heel erg stijlvol, met die hoedjes met gaas enzo..

9. Hoe ziet jouw perfecte date eruit? 

Uit eten met mijn lief, diepgaande gesprekken en een rood wijntje erbij. Daarna samen wandelen of naar de film. Dat is dé perfecte date voor mij!

10. Van welke kleine dingen word jij gelukkig? 

Ik haal eigenlijk overal geluk uit. Een wandeling, een heerlijke geur of de zon op mijn gezicht. Een hete Cappuccino, muziek, een mooie tekst. En ik wordt heel gelukkig van goed gezelschap om me heen! En zo zijn er nog zoveel kleine, grootse dingen, die ik extra ben gaan waarderen. Niets is vanzelfsprekend!

Marieke, bedankt voor je tag. Ik vond het erg leuk hieraan mee te doen. Bij deze wil ik het stokje dan ook doorgeven aan:

Bonsje , Aneta & Marileen En ik daag Eric uit om eens wat persoonlijke vraagjes te beantwoorden. Hoe vrouwelijk ook. Doen jullie ook mee? Dat zou superleuk zijn.

Liefs Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

6 Comments

 • Aneta

  2 december 2016

  Leuke vragen he!! Super lief dat je mij hebt uitgenodigd Alleen heb ik een paar weken geleden precies zo’n zelfde blog geschreven op basis van deze vragen van Pickwick Ik hoop niet dat ik nu een spelbreker ben…

  Reply
  • Cynthia

   2 december 2016

   Oh jammer, maar geen probleem uiteraard! Fijne weekend!

   Reply
 • Marieke

  2 december 2016

  Superleuk dat je mijn tag wilde invullen en dat je hem doorgeeft!
  En dat ondeugende ik moest er om lachen haha!
  En voor wat je niet over je vingers krijg, kusje voor jou! X

  Reply
  • Cynthia

   2 december 2016

   Tja kinderen hé.. Graag gedaan & lief, je kusje! Dank je wel. X

   Reply
 • Nancy Baten

  3 december 2016

  Leuk om te lezen hoor!

  Reply
  • Cynthia

   3 december 2016

   Dank je Nancy!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg