3 Manieren om je sidetable goedkoop te restylen! Are you in?

20160428_134416

Hi there! In één van mijn blogs schreef ik onlangs over mijn ‘crush’ voor vintage. Een maand of wat geleden kocht ik dít exemplaar in een tweedehands winkel. Meteen was ik verliefd op dit snoepje. Het stond buiten, ‘riep’ mij en kreeg vervolgens een mooi en functioneel nieuw leven, bij ons! Vandaag laat ik jou zien hoe je een sidetable kunt restylen op 3 manieren! Ik heb er zin in, jij ook?

Persoonlijk hou ik van gezellig, maar niet van druk of rommelig. Ik word daar namelijk enorm onrustig van. Hieronder zie je 3 manieren om je (side) table ‘op te maken.’ Dat kan geheel naar eigen smaak en uiteraard naar de kleur welke op dat moment in jou interieur past. Ik ben erg van het veranderen qua kleuren in huis, dus ik heb accessoires gebruikt die standaard op zolder in een doos staan. Zo nu en dan wissel ik ze af aan de hand van het seizoen, of gewoon waar ik op dat moment zin in heb.

20160428_135630

1. Bij de eerste opstelling heb ik gebruik gemaakt van de kleur blauw. Ik werk altijd van groot naar klein en van links naar rechts, omdat ik dat netter vind staan. Een dienblad is altijd handig om verschillende spulletjes op te zetten, zonder dat het rommelig oogt. Je kunt het op deze wijze keurig organiseren, dáár hou ik van.

20160428_134416

2. Hier heb ik gebruik gemaakt van roze tinten. Ook op deze foto heb ik de tafel niet te druk opgesteld om zo de rust te behouden. Ook heb ik van groot naar klein en van links naar rechts gewerkt. Het vintage klokje, welke je links op het tafeltje ziet staan, doet het eigenlijk altijd overal wel goed bij. Het staat gewoon schattig en geeft een echt vintage effect.

20160428_140035

3. Als laatste heb ik gekozen voor een heel functioneel concept voor onze sidetable. Vic had het inventieve idee om er een voerplaats van te maken voor onze katten. Zodat ze in alle rust zouden kunnen eten, zonder steeds lastig te worden gevallen door Abby, onze pup. En zo hóópte we te voorkomen dat Abby onbedoeld kattenvoer zou eten. Dat wás dus het plan, wás.. Want Abby loopt inmiddels de godganse dag te trap op (zoals je kunt zien staat het tafeltje naast de trap) om hún eten op te smikkelen. Maar evengoed hebben wij de sidetable op deze wijze neergezet.

Accessoires kun je goedkoop opkopen en zo dus gemakkelijk afwisselen. Je hebt dan voor weinig geld een heel andere look en dus kun je ook op deze wijze weer volop genieten van ‘eenvoud.’ Nou, ik hoop jullie een beetje te hebben kunnen inspireren met mijn blog vandaag! Pas jij ook geregeld je accessoires aan voor een nieuwe look? Vergeet niet te reageren in de comments! x Cynthia

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie


Volg

Volg