6 Dingen welke bloggen mij bracht

 

Toen ik met bloggen begon, was dit het begin van mijn online droom. Meteen al zat ik boordevol met inspiratie & ideeën en eigenlijk is dit nooit gestopt. Nog elke dag (Wat zeg ik? Elk uur) barst ik ervan en ben ik ermee bezig. Naast het feit dat dit alleen al geweldig is, heeft bloggen mij nogal wat gebracht. Alleen maar leuke dingen. Alle reden dus om er dan maar gewoon een blogpost aan te wijden.

Het bracht mij meer dan ik had verwacht

Zoals ik dus al zei; het geeft mij alleen maar energie en positiviteit om teksten op het net te kunnen plaatsen. Mijn net nog wel. Een eigen stukje in dat toch wel enorme universum. Maar het bracht mij nog veel meer.

 

Zelfvertrouwen

Het is belangrijk van jezelf te weten waar je goed in bent. Ieder heeft zijn of haar eigen talent. Door alle positieve feedback, hieronder in de comments, krijg ik terug dat wat ik doe ook leuk is. En natúúrlijk gaan dingen goed wanneer je er een passie voor koestert.

Vriendschap

Ik heb heel leuke, waardevolle vriendschappen opgedaan middels bloggen. Daar had ik van tevoren niet bij stilgestaan en daarom is dit een heel welkom feit.

Interactie

Ook zo’n prachtige bijkomstigheid! Een band opbouwen met je volgers. Dames die hier elke dag weer terug keren en reageren. Ik blijf die reacties toch wel heel bijzonder vinden.

Verhelderende blik

Op het leven, op mezelf. Middels deze blog dwing ik mezelf om alle lichtpuntjes in het leven waar te nemen, en werkelijk te genieten van eenvoud. Zo leerde ik dat je thuis ook kunt genieten, of van samen een boodschap doen. Door dit bewuster te ervaren, ben ik ook veel beter gaan luisteren naar mijn gevoel. Ik denk dat dit de belangrijkste les is geweest in mijn leerproces op dit Blog.

Webshop & Bedrijf

En dan natuurlijk mijn Tante betsy Webshop , welke naast schrijven een ware passie bleek. Doordat ik een blog had, kwam ik op het idee er een webshop aan te koppelen. Misschien was ik er zónder blog niet op gekomen. Na een tijd bloggen schreef ik mij bij de KVK in, om deze shop te bewerkstelligen. Maar ook om artikelen voor bedrijven te kunnen publiceren. Moet je zien wat een groot iets het me dan ook bracht!

Een stem

Natuurlijk had ik al een stem. Maar hier laat ik hem horen wanneer ik maar wil, en leren anderen mij beter kennen. En dat is hartstikke leuk omdat men mij vanuit de hele wereld kan lezen!

Al met al, is bloggen voor mij één van mijn beste keuzes. En nog elke dag ben ik me hiervan bewust! 

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

8 Comments

 • Nancy

  1 oktober 2017

  Ik kan mezelf er ook helemaal in kwijt raken. In t weekend schrijf ik nooit, http://www.op maandag verheug ik me echt op en middag bloggen. Radio aan, kopje thee erbij, heerlijk!

  Reply
  • Cynthia

   1 oktober 2017

   Zalig toch. Wat een uitvinding! Xxx

   Reply
 • Mooier Leven

  1 oktober 2017

  Wat fijn dat het jou ook zo veel heeft gebracht. Ik vind bloggen ook echt een uitkomst en doe het ontzettend graag. Wat minder soms dan ik zou willen, maar vanaf november heb ik hopelijk weer meer tijd! 🙂

  Reply
  • Cynthia

   1 oktober 2017

   Jaaaa, jij krijgt meer tijd ervoor!! Heerlijk vooruitzicht.

   Reply
 • Ingrid

  2 oktober 2017

  Zo fijn voor je dat dit is wat je wil en waar je je goed bij voelt én energie van krijgt.
  En dan ook nog leuk werk erbij buitenshuis.
  Komt hélemaal goed met jou “skattie”

  Reply
  • Cynthia

   2 oktober 2017

   Wat lief!! Dank je wel. Mijn mama noemt mij ook altijd skattie!! xxx

   Reply
 • Rachel

  2 oktober 2017

  heerlijk om te lezen meis 😀 het geeft ook veel voldoening en ontspanning!!

  Reply
  • Cynthia

   2 oktober 2017

   Daar kan ik mij volledig in vinden!!! Xxx

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg