5 Dingen die ik Not Amusing vind. Maar toch doe. 
Sja, er zijn toch wel een aantal dingetjes waar ik niet om sta te springen. Om ze te doen. Maar welke helaas simpelweg wel moeten. En die ik dan toch doe. Met hangende pootjes. Een tikkeltje overdreven natuurlijk. 😉 Herken jij je ook in de volgende punten?

Not Amusing dingen. 

We hebben ze allemaal. En of je ze nu uitstelt of niet. A woman’s gotta do, what a woman’s gotta do.

 

Boodschappen halen

Dé hobby van mijn moeder. Ik daarentegen vind het niet altijd even fijn. Maar ja. Als je wat wil eten. Het dubbele = Ik ben altijd heel dankbaar dat we boodschappen kúnnen doen.

Tanken

I just love it so Not! Ik vind dit echt een heel vervelend taakje. Ik schep nog liever poep uit de kattenbak. Maar als de auto dorst heeft… Moet ze drinken.

 

Letten op wat ik eet

Ik doe het. Meestal. Maar denk je écht dat ik het leuk vind? Hell no! Het liefst stop ik alles dat ik tegenkom in mijn bakkes. Het is echt niet dat ik weinig eet hoor. Maar ik zou tussendoor echt alles wel willen eten. Het liefst de hele dag door. Maar dat moet ik niet doen, tenzij ik pleit voor size cupcake.

Etensresten uit de koelkast weggooien

Het is ook zoveel moeite hé? Bakjes uit de koelkast halen. Met een lepel de etensresten verwijderen. En dán? Weer extra afwas hebben! Het leven is zwaar.

Haren uit het doucheputje trekken

Ughh. 😝 Wat een góre klus. Drie dames hier thuis, met lange haren. Elk twee douches per dag. Tel maar uit je winst.

Hierbij laat ik het maar even, voor vandaag ladies. Wat vind jij echt niet leuk, maar doe je wel?
Liefs Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

20 Comments

 • Ilona

  23 februari 2017

  Lieve cynthia klinkt herken baar boodschappen doen vind ik een uitdaging om iedere week weer uit te komen om toch gezond en lekker te eten tanken klinkt leuk laat hem vol gooien als ik daar ben verder wordt alles in huis bij gehouden door de hulp op maandag middag kan zo geen echt vervelend klusje bedenken lieve cynthia fijne avond lieverds

  Reply
  • Cynthia

   23 februari 2017

   Dat is wel fijn Ilona. Als jij tankt, wordt je huisje gecleant. Begrijp ik het zo goed? Fijne avond, lieve Ilona!

   Reply
 • MamaIssues

  23 februari 2017

  Owww die laatste echt verschrikkelijk!!!! Daar word ik serieus altijd misselijk van haha

  Reply
  • Cynthia

   23 februari 2017

   Smerig hé? Brrr

   Reply
 • bonsje

  23 februari 2017

  Drollen scheppen uit de kattenbak, de wc poetsen, boodschappen doen, naar de bakker gaan, diëten, conflicten aan gaan…..het leven is niet altijd leuk

  Reply
  • Cynthia

   23 februari 2017

   Conflicten aangaan. Ook zo’n fijne. Op een rustige manier je ongenoegen uitten, is wel weer een uitdaging!

   Reply
 • My happy kitchen

  23 februari 2017

  Naar de tandarts gaan, wc schoonmaken, naar de kapper gaan (echt!). Boodschappen doen daarentegen vind ik leuk 🙂

  Reply
  • Cynthia

   23 februari 2017

   Ik moet ook naar de kapper, maar heb er echt geen zin in. Ik begrijp je dus! X

   Reply
 • Marushi

  23 februari 2017

  Letten op wat ik eet vind ik ook echt verschrikkelijk. En die haren uit dat douche putje laat ik altijd door mijn vriend doen haha.

  Reply
  • Cynthia

   23 februari 2017

   Niet leuk hé? Wel handig dat jouw vriend dat vieze klusje voor jou doet! Goed geregeld..

   Reply
 • Irene (@WijzermetIrene)

  24 februari 2017

  Haha ik heb dat voornamelijk met administratieve klusjes en bellen. Ik heb echt bel angst. Verder vind ik haren uit het doucheputje alles behalve chill!

  Reply
  • Cynthia

   24 februari 2017

   Ik had ook bel angst Irene. Ik vind het nog niet fijn. Maar als je vaak genoeg oefent, lukt het. 🙂 Ik geloof dat haren verwijderen uit een doucheputje niemands hobby is.. Bléh.

   Reply
 • Aneta

  24 februari 2017

  Hahaha wat een leuke post! Boodschappen doen vind ik wel heel erg leuk. Het idee dat ik geld kan uitgeven Erg he! Oja en dat ik mag kiezen wat we kunnen eten. Maar dat verrotte eten uit de koelkast halen…ja dat is nog een kunstje. Haren uit het doucheputje ieuwwe…niet leuk

  Reply
  • Cynthia

   24 februari 2017

   Geld uitgeven vind jij dus fijn?! Haha. Echt een vrouwen dingetje.. En die vieze klussen moeten eenmaal. Maar liever niet.. 😉

   Reply
 • Mooier Leven

  24 februari 2017

  De vuilniszak uit de prullenbak halen, ik doe het wel maar vind het zo goor. Ik laat het liever door mijn man doen! Oh en eten uit het putje in de wasbak pakken wat helemaal doorweekt en goor is geworden. Ik weet dat het eten is en dus eigenlijk niet vies, maar het gevoel van dat zachtgeworden eten.. bah.

  Reply
  • Cynthia

   24 februari 2017

   Oh ja, dat vind ik ook vies. Vooral als degene voor mij die heeft afgewassen, het niet heeft weggehaald. Waarschijnlijk omdat die het ook vies vind!

   Reply
 • HosteSarah

  24 februari 2017

  Dat laatste, jaaaa! Urgh. Ik krijg al de kriebels als ik er alleen al maar aan denk. Brrr. Etensresten uit de koelkast weggooien dat doe ik daarentegen wel graag. Haha. Dat opruimen geeft me altijd zo’n schoon gevoel ofzo.

  Reply
  • Cynthia

   24 februari 2017

   Ik hou ook van opruimen. Maar extra afwas vind ik niet fijn. Ook al doet de vaatwasser het werk.. 😉

   Reply
 • Florentine

  24 februari 2017

  Wat leuk om te lezen! je hebt helemaal gelijk:-)
  Fijn weekend! liefs Florentine <3

  Reply
  • Cynthia

   24 februari 2017

   Super leuk om terug te horen!! Veel liefs!! ❤️

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg