Mijn dankbaarheden vandaag!!

IMG_0097

Niets is vanzelfsprekend, dát heb ik de afgelopen maanden wel geleerd! Bij deze een aantal dingen waarvoor ik dankbaar ben vandaag….Hopelijk kan ik je inspireren om ook in te zien dat er op één dag zoveel dingen zijn om dankbaar voor te zijn!

IMG_0096

Deze prachtige boom bloeit pal voor onze voordeur. Sanne, onze jongste dochter kijkt recht op de bloesem wanneer ze haar slaapkamerraam opent. Elk jaar benoemt zij dit weer, zo mooi vind ze het. We kunnen er overigens één week per jaar van genieten en dus heb ik het bij deze vast gelegd!

IMG_0095

Boodschappen! Vroeger had ik er echt een hekel aan. Ok, het is nog steeds niet altijd een hobby, maar het idee dat je boodschappen kúnt kopen is echt iets om dankbaar voor te zijn, toch?

IMG_0093

Een bik op onze poes Jewel laat me smelten. Is ze geen dotje?! Ik sta vandaag stil bij mijn dankbaarheid voor haar. Ze is lief en heerlijk stevig. Kortom; zij heeft een hoog aaibaarheidsgehalte. Echt een beertje!

IMG_0094

Jack onze dierbare kater. Ik ben dankbaar voor hem in mijn leven en dát nu alweer 1,5 jaar.

IMG_0091 IMG_0092

Tot slot ben ik dankbaar dat ik altijd met liefde kan koken voor mijn gezin. Ik HOU echt van koken & erna gezellig met zijn allen tafelen. Ik ben het meer en meer gaan waarderen de laatste tijd.

Wat niet op de foto staat, maar waar ik wel heel dankbaar voor ben, is de dikke knuffel en kus die ik vanochtend van Victor mocht ontvangen. Dat soort dingen zijn me zeer dierbaar. Met deze post wil ik overdragen, dat deze misschien simpel lijkende dingen, erg grootst zijn. Je kunt dankbaar zijn voor wat je hebt in je leven en bovenal voor WIE je hebt. Blijf dit elke dag waarderen en zien! Voor welke dingen ben jij vandaag dankbaar? X Cynthia.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie


Volg

Volg