Dagje Bazaar

 

Hoi pumpkins! Vandaag ben ik wat laat met posten. Ik was namelijk een dagje uit. Mijn ouders hadden mij op sleeptouw genomen richting Beverwijk, naar de Bazaar. En het was heel gezellig.

Gezelligheid in de Bazaar

Om 10.00 vertrokken we die kant op en om 12.00 kwamen we aan. Ja, echt! We hadden een afslag gemist.

Maar goed.

Eenmaal daar, stapten we de gezelligheid in. Je moet het zien als één grote markt, met heel veel kramen. Ben je er al eens geweest? Van alles kun je er vinden. Ook vintage. Maar daarover zo meer. Eerst moest ik eten, aangezien ik bijna tegen de vlakte ging, zonder ontbijt in mijn mik. Wat aten we? Patat! Hmm, dat was welkom zeg.

 

Vintage

Vervolgens kwamen we langs de kramen met vintage materialen. Ik had echt ál deze koffers willen meenemen, voor mijn webshop. Maar ik vond ze te duur. Ze komen dus nog wel, en dan zien jullie ook wat mijn bedoeling ermee is. Verder was ik zoekend naar 40’s-50’s schoenen & hoedjes, maar ook hier ben ik niet voor geslaagd.

Cadeautjes

Waar ik wél voor slaagde waren onder andere deze telefoonhoes, en felgekleurde boxers voor Vic. Ik wilde hem even lekker in het zonnetje zetten.

Mama en ik

Nog even een kiekje met mijn liefste mama, die zelf niet durfde te lachen. Er is een tand van haar gebit afgebroken namelijk, dus zij liep de gehele dag met gesloten mond, aaah. Heh jammer trouwens, dat ik geen foto heb met mijn vader erbij.  Volgende keer beter. Verder kun je op Instagram nog meer foto’s & filmpjes zien van onze dag. Leuk in elk geval, dat jullie even hebben meegenoten middels deze post.

Wat deden jullie vandaag??

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

16 Comments

 • Nancy

  8 oktober 2017

  Oh heerlijk! Wij hebben dat voor volgende maand vast staan! Wij eten daar altijd shoarma schotel!

  Reply
  • Cynthia

   8 oktober 2017

   Echt, kom jij er ook? Wat leuk. Je kunt er echt volop eten. Het lijkt wel of alles daarvan in het teken staat daar. Veel plezier alvast!

   Reply
 • Darina

  8 oktober 2017

  Gezellig! Lang geleden dat ik er ben geweest!

  Reply
  • Cynthia

   8 oktober 2017

   Voor mij was het ook heel lang geleden!

   Reply
 • Leuk, vroeger toen ik nog in Zaandam woonde kwam ik er regelmatig, nu zo’n 1x per jaar. Wat Nancy al zei, heerlijke shoarma.

  Reply
  • Cynthia

   8 oktober 2017

   Ik hoef er voorlopig niet meer heen, maar vond het super gezellig. En we hebben veel lekkers op. Geen shoarma alleen. 🙂

   Reply
 • Ingrid

  9 oktober 2017

  Wij zijn van de zomer ook weer eens, na jaren, geweest. Eten ten overvloede. Maar in tegenstelling tot toen, weinig leuke oude spulletjes inderdaad.
  Ik heb een heerlijk dagje met m’n twee ‘oude en trouwe’ vriendinnetjes doorgebracht. We zijn al 45 jaar vriendinnen. 1 woont in Amerika maar komt elk najaar. Zo fijn en gezellig.

  Reply
  • Cynthia

   9 oktober 2017

   Ja, het aanbod in vintage was minder. Wat bijzonder dat je al 45 jaar vriendinnen bent met zijn drietjes. En gelukkig kan een ervan elk jaar overkomen! Daar moet je echt van genieten.

   Reply
 • Wat leuk zeg!
  Zo belangrijk van deze dagen!

  Reply
  • Cynthia

   9 oktober 2017

   Inderdaad hoor.

   Reply
 • ilona

  9 oktober 2017

  gezellig lieve cynthia er op uit met je ouders heb je verdiend nu lekker na genieten van je fijne gezellige dagje samen uit knuffels voor jullie

  Reply
  • Cynthia

   9 oktober 2017

   Wat lief, dank je wel!! Xx

   Reply
 • Roelina

  10 oktober 2017

  Wat een gezellige dag. Wat jammer dat je niet bent geslaagd. ik ben al lang niet meer naar Beverwijk geweest. In mijn beleving is alles daar goedkoop.

  Reply
  • Cynthia

   10 oktober 2017

   Nou, goedkoop is het echt niet. Zelfs tweedehands niet..

   Reply
 • Irene (@WijzermetIrene)

  10 oktober 2017

  Leuk! Ik ben daar serieus nog nooit geweest. Leuke foto met je moeder!

  Reply
  • Cynthia

   10 oktober 2017

   Dank je wel!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in