Aandacht gevraagd voor een vreselijke gebeurtenis

Vandaag, op deze laatste dag van 2017, wil ik jullie aandacht vragen voor een vreselijke gebeurtenis. Een ware tragedie.

Een vreselijke gebeurtenis in Emmen

Jullie hebben vast gehoord van de vreselijke gebeurtenis in Emmen. Waarbij een vader en een moeder gisteren hun twee kinderen hebben verloren door een woningbrand. Ontzettend verdrietig, dit. Aangezien ikzelf moeder ben, kan ik mij (voor zover mogelijk) voorstellen hoe afschuwelijk deze tragedie moet zijn voor de papa, de mama en hun overige familie. Moet je je eens voorstellen: heb je gezamenlijk kerst gevierd en ga je bijna het nieuwe jaar in, overkomt dit je. Wat onbeschrijflijk moet de vreselijke situatie zijn waarin dit paar nu is beland. Ik heb er gewoon geen juiste woorden voor.

Elke euro helpt

Nu blijken de betrokkene ook nog eens over een krap budget te beschikken. Bovendien zijn zij nu ook hun woning en ál hun bezittingen kwijt! Daarom is er een crowdfundingsactie opgezet om geld in te zamelen. Zo kan iedereen helpen met het bekostigen van de begrafenis en hun inboedel. Ze krijgen hier hun kindjes beslist niet mee terug, maar op deze wijze kan er in elk geval in hun basis behoeften worden voorzien. Daarom vermeld ik bij deze een link naar het Crowdfunding project. Hopelijk zijn jullie, mijn lieve lezers, bereid om geld te doneren. Elke euro helpt & Samen staan we sterk! Als het jou overkomt, dan wil je toch ook graag wat steun? Jouw bijdrage is niet enkel materialistisch. Nee, dit betreft élke vezel in een menselijk lijf. Wij hopen zoo dat er veel mensen zijn die willen bijdragen. De actie loopt nog 59 dagen. .

Leef, Geef, en Bekommer

Ik hoop dat dit bericht bij velen terecht zal komen. Delen? Heel graag. Dank-Je-Wel!!

🎀 Liefs Cynthia & ook namens mijn man, Victor 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

14 Comments

 • Anne-Marie

  31 december 2017

  Echt vreselijk dit, wat een verdriet. Heb meteen gedoneerd, bedankt dat je hier aandacht aan besteed!

  Reply
  • Cynthia

   31 december 2017

   Oh, wat ben ík blij dit te lezen. Kippenvel! Zo fijn dat ik en mijn man tóch ons steentje kunnen bijdragen. Super bedankt Anne-Marie..X

   Reply
 • Niet te bevatten… hoe vreselijk om je kinderen te verliezen, mijn wereld zou volledig in elkaar storten, ophouden te bestaan. Wat een mooi gebaar om via je blog dit te delen. Het brengt hun kinderen inderdaad niet terug en de vraag is of ze dit überhaupt ooit te boven komen, maar als ze eventjes niet aan geld hoeven te denken en misschien een klein beetje het gevoel krijgen niet alleen te staan, dan is dat de moeite waard.

  Reply
  • Cynthia

   31 december 2017

   Hartverscheurend Nicole. Niet te bevatten gewoon. Het minste dat ik en wij konden doen is er hier aandacht aan besteden. Het raakt ons zo intens. En geldzorgen kunnen zij al helemaal niet erbij gebruiken. Een beetje verlichting is wel op zijn plaats dus. Gelukkig hebben er al velen aan bijgedragen. Erg mooi, die betrokkenheid.

   Reply
 • Victor

  31 december 2017

  Wij hebben zeker gedoneerd. Namens ons gezinnetje. Wij leven zo ontzettend met deze familie mee. Woorden schieten te kort. Heel triest dit.

  Reply
  • Cynthia

   31 december 2017

   Je bent een goed mens Vic.. Bedankt dat je zo invoelend bent!

   Reply
 • roeloveintheair

  31 december 2017

  Zo’n verschrikkelijk bericht… geen woorden voor. Erg mooi dat je er aandacht voor vraagt.

  Reply
  • Cynthia

   31 december 2017

   Net voor het eind van het jaar worden er, elk jaar weer, levens genomen. Zo jong, zo triest..

   Reply
 • lifestylemommys

  31 december 2017

  Ik heb het gedeeld op onze pagina je hart breekt bij het lezen van deze gebeurtenis

  Reply
  • Cynthia

   31 december 2017

   Wat fijn dat je mijn artikel gedeeld hebt, hartelijk dank daarvoor! Hoe meer mensen worden bereikt, des te beter!!

   Reply
   • lifestylemommys

    31 december 2017

    Daarom, ik zag dat deze crowdfunding ook al gedeeld was in de facebookgroepen voor tweelingmoeders dus velen zijn er mee bezig ⚘

    Reply
    • Cynthia

     31 december 2017

     Dat is echt heel fijn. Ze hebben ook al aardig wat binnen. Een prachtig initiatief van hun buren!

     Reply
 • Michelle

  31 december 2017

  Afschuwelijk. Je kinderen verliezen is denk ik het allerergste wat je kan overkomen. En heb zonet gedoneerd. Wat een ontzettend mooi gebaar van je Cynthia, dat je er aandacht aan besteedt.

  Reply
  • Cynthia

   31 december 2017

   Het ergste inderdaad.. Wat goed dat je gedoneerd hebt, wat lief!! Dank je wel Michelle. Uit mijn en ons hart.

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg