Abby de pup & ik!!

Abby theelepel.jpg

Hi! Vandaag start mijn post met een foto van Abby onze pup & mezelf. En man, wat was het een gedoe om háár in de lens te laten kijken én mezelf er enigszins toonbaar op te krijgen.

Abby is een vlinderhondje en onwijs ondeugend! Nu de zindelijkheidstraining erop zit, is ze continu bezig onze 3 katten te terroriseren. Maar ondanks de drukte die zij met zich meebrengt, geeft zij ook een heel welkome afleiding! We hebben haar aangeschaft als vorm van therapie voor mijn man Victor. Vanaf dag één kruipt ze, alsof het zo moet zijn, bij hem op schoot en ze voelt hem precies aan. Echt zó bijzonder om te zien! 

 

Theelepel gezond.jpg

Deze salade heb ik gisteren gegeten als lunch. Aangezien ik de laatste tijd wat minder goed voor mezelf heb gezorgd en ik uiteraard weer in shape wil komen, ben ik sinds een aantal weken weer op de gezonde & culinaire tour! Ik hou enorm van eten, maar dan moet het wél gezond zijn. En déze mag er wat mij betreft echt wezen!!! Ik kan je verzekeren: “it was good.”

Verder heb ik gisteren een eenvoudige maar héél waardevolle dag gehad. Ik heb gewerkt aan de blog en samen met Victor en Abby gewandeld. Aangezien ons wereldje door de ziekte van mijn man erg klein is geworden, is een wandeling groots. Verder ben ik even naar de apotheek geweest en s,avonds heb ik samen met mijn oudste dochter Esperansa een gezond recept uitgeprobeerd. Ik kan zó genieten van deze dingen! Verder nog even het huis opgeruimd, gewassen en gedroomd over mijn blog! Ik ben er helemaal vol van en bruis van de ideeën. Ook heb ik veel foto’s gemaakt en ben ik enorm gaan brainstormen over hoe ik alles vorm wil geven! Ik vind dit echt GEWELDIG! Tot gauw, groetjes Cynthia 😉

 

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in