Afscheid van mijn collegaatjes

Ik heb er nooit last van. Maar vandaag vind ik het moeilijk deze blog te tikken. Gisteren nam ik namelijk afscheid van de schatten uit mijn team.

Tien jaar lief & leed

Wat was het dubbel. Ik heb genoten van een werkelijke droomavond, maar mis ze nu ook vreselijk. Dat deed ik dinsdagavond al, na mijn laatste werkdag. Ik wilde meteen koffie gaan drinken. Gisteravond hebben deze schatjes me echt de avond van mijn leven gegeven en ik ben helemaal los gegaan! Als schoolvriendinnetjes kwam de hele stoet vrouwen me thuis op de fiets halen. Dat vond ik toch zo leuk! Waar we heen zouden gaan wist ik nog niet. Dat was de verassing. En tot mijn verassing gingen we naar de pizzeria bij ons in de woonplaats. Daar zaten we dan aan één lange tafel. Toch wel heel onwerkelijk. Met alle meiden heb ik een goede band, en nu voelde het zo gek. Daar zit je dan, na een samenwerking van tien jaar. Tien jaar lief en leed, tien jaar voor elkaar klaarstaan.

Rijkelijk verrast

Al snel kwamen de kadootjes op tafel. De kids van onze hele vestiging hebben een heel boek bij elkaar geknutseld voor mij. Met fotootjes van hen erbij. Zo lief van ze én natuurlijk van de geweldige leidsters. Daarnaast kreeg ik een rijkelijke cadeaubon van IXI Paris en ook nog een rijkelijke van H&M. Wat ben ik daar happy mee, aangezien ik een luchtje en maillots nodig heb. Van naaste collegaatjes kreeg ik ook prachtige persoonlijke cadeautjes. Wat een lieve schatten zijn het toch.

Helemaal los

Ik bestelde een pizza carpaccio en góddd, die was zalig. Toen ik vanmorgen wakker werd, had ik zó weer die pizza kunnen eten! Daarna gingen we stappen. Daar kwam de nodige alcohol aan te pas en het was zo top! Ik ben losgegaan, helemaal. Mijn collega’s heb ik steeds weer geknuffeld. Heerlijk, zoveel liefde. Toch voelt dit niet als afscheid. Ik blijf bakkies drinken op mijn oude werk (wat klinkt dit gek..) en ik houd lekker contact. Tien jaar is een mensenleven, en dat laat je niet zomaar los.

Lieve, lieve schatten. I 💗 you all. Bedankt voor deze onvergetelijke avond en alle jaren samen.

🎀 Liefs Cynthia 🎀

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

18 Comments

 • Linda

  4 november 2017

  HI Cynthia, Het voelde ook niet als afscheid van jou nemen het was gewoon gezellig een avondje uit met de meiden. Ben nu nog moe, maar het was een geweldige avond..

  liefs Linda

  Reply
  • Cynthia

   4 november 2017

   Ja, dát was het Lin! Lekker rustig aan doen vandaag, en nagenieten van gisteravond. Dan ben je snel weer fris & fruitig! Veel liefs. Xxx

   Reply
 • Ingrid

  4 november 2017

  Wat dubbel en wat prachtig.
  Wat je geeft ontvang je ook terug.
  10 jaar. Dan veranderen collega’s vaak in een soort kleine vrienden familie.

  Reply
  • Cynthia

   4 november 2017

   We noemden onszelf vaak de zussen club, dus ja. Erg dubbel, maar prachtig afscheid.

   Reply
 • Marieke

  4 november 2017

  Wat superlief dat ze dit voor je hebben georganiseerd <3

  Reply
  • Cynthia

   4 november 2017

   Echt super superlief!

   Reply
 • Evelyne

  4 november 2017

  Wat is dit heerlijk om zo’n afscheid te mogen krijgen. Op naar een nieuw avontuur 🙂

  Reply
  • Cynthia

   4 november 2017

   Een geweldig cadeau!

   Reply
 • Marja Jager

  4 november 2017

  Leuk hoor,zo’n gezellig afscheidsfeestje.Zo te zien hadden jullie het supergezellig .Best dubbel zoiets maar je houdt vast nog contact met de meiden.

  Reply
  • Cynthia

   4 november 2017

   Het was geweldig, echt. Ik houd zeker contact. Wat ik ook leuk vind, is dat ik middels deze blog ook nog contact heb met jou Marja. Zo grappig!! Xxx

   Reply
 • Mooier Leven

  4 november 2017

  Ah super lief zo je afscheid ♡ fijn dat je hebt genoten en wanneer je nog af en toe op de koffie gaat hoef je niks te missen!

  Reply
  • Cynthia

   4 november 2017

   Nou hé, bijzonder! Precies!! Xxx

   Reply
 • Florentine

  4 november 2017

  Wat bijzonder! Ik vind het zo leuk dat je zo’n leuk afscheid hebt gehad. Het klinkt als een super gezellige avond. <3

  Reply
  • Cynthia

   4 november 2017

   Ja dat was het zooo…

   Reply
 • Dana

  5 november 2017

  Lieverd was echt een topavond! En je bent altijd welkom voor een bakkie ☺

  Reply
  • Cynthia

   5 november 2017

   Echt geweldig Daan! Dank je wel nogmaals. Met die bakkies komt het wel goed. 😉

   Reply
 • Rachel

  5 november 2017

  oh wat gaaf meis en leuk en gezellie 😀 zo hoort een afscheids avondje te zijn !!!Xxx

  Reply
  • Cynthia

   5 november 2017

   Dat sluit zo prettig af hé? Dikke kus.

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in