🎀All Sparkles for me ~ Mijn laatste jaar als dertiger🎀

 

Ik deed in mijn laatste post, een beetje geheimzinnig over vandaag. Je moet het ten slotte wel een beetje spannend houden hé? Op een roze blog. Feitelijk ging het erover dat het vandaag officieel ingaat. Wat dan? Mijn laatste jaar als dertiger dus. Jíííhaa. 

Nog 1 jaar dertiger 

Eigenlijk is het dus helemaal niet zo’n dingetje. Ik doe er niets aan, vier het niet. Het is enkel een stukje bewustwording misschien. Ik ben mij ervan bewust, dat leven is gevlogen. Ik heb verdriet gekend, mooie dingen meegemaakt, ben uitzinnig geweest van geluk.  En nu mag ik nog een jaar genieten van het feit dat ik als dertiger op deze planeet rond paradeer. Há!


Zo ziet mijn dagje eruit

Niet anders dan anders hoor. Geen gekkigheden, geen tierelantijntjes. Ik ga gewoon aan het werk. Maar natuurlijk trek ik wel iets vrolijks aan. Je ziet het op de foto’s. Die heb ik voor mijn werk nog even gauw geschoten. Met een lekker geurtje op én de beste versie mij, maak ik er een absoluut la- li -la – dagje van. Niets bijzonders dus. Gewoon mooi, bewust, symbolisch. 🎀

Doel

Wél heb ik een doel. Op mijn veertigste wil ik namelijk op mijn fitst zijn. Het komende jaar wil ik extra gezond leven en doorgaan met sporten. Zodat 40 het nieuwe 30 zal zijn. En áls ik dan 40 word, en het gaat hier een beetje beter. Dan geef ik wel een sprankel feest. Mijn doel wordt ook om elk jaar beter te willen worden. Mooier,  succesvoller. Een eigen onderneming is al jaren mijn droom. Die moest er nu gewoon maar eens komen. Ik wil vette jaren. Niet in geld overigens, in geluk. Dus wish me luck. Met ál mijn plannen. Zo, en nu ga ik aan het werk! Als we dan toch bezig zijn, wens me daar ook maar meteen succes mee. Trek gewoon die fles champagne open en toost op mij. Een fijne dag iedereen. And keep the sparkles Alive. Want die sparkles, die creëer jij zelf.
🎀Liefs Cynthia. 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

42 Comments

 • Christa

  3 mei 2017

  Gefeliciteerd Cynthia! Je ziet het er niet vanaf! En je bent zo jong als je je voelt! Fijne dag!

  Reply
  • Cynthia

   3 mei 2017

   Dank je wel. Nee, vind het ook meevallen. Ik voel me 20!

   Reply
 • Mooier Leven

  3 mei 2017

  Wat een leuke blog! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag meis en heeeeel veel succes met alles wat je wil bereiken! *sparkling all around for everyone!*

  Reply
  • Cynthia

   3 mei 2017

   Xxx Zo lief!! Hartstikke bedankt lieve Marloes.

   Reply
 • alovelyadventurenl

  3 mei 2017

  Gefeliciteerd! Ik wens dat al je dromen mogen uitkomen! Maak er een fantastische dag van

  Reply
  • Cynthia

   3 mei 2017

   Lief hoor, dank je wel!

   Reply
 • nicoleveevy

  3 mei 2017

  Dat had ik je echt nog niet gegeven!! Van harte gefeliciteerd!! Xxx

  Reply
  • Cynthia

   3 mei 2017

   Goed zo!! 😉 Ach, ik voel me ook veel jonger, dat scheelt he? Dank je wel! X

   Reply
 • Nancy

  3 mei 2017

  Yeah!!✨ Van harte gefeliciteerd En tuurlijk doe je er wel iets aan! Ik weet zeker dat je bedolven wordt onder de felicitaties! En dat vedien je lieve vrouw!

  Reply
  • Cynthia

   3 mei 2017

   Daar heb je gelijk in. Ik heb een dagtaak aan het beantwoorden van al die lieve felicitaties! Dikke kus, lief mens!

   Reply
 • bonsje

  3 mei 2017

  Van harte gefeliciteerd leukerd! Ik wens jou en je naasten zeker vette jaren toe! Alle geluk van de wereld en mooi was je altijd al, vanbinnen en van buiten!

  Reply
  • Cynthia

   3 mei 2017

   Ach, zo lief. Dat zegt mijn schoonmoeder ook altijd. Van binnen en van buiten. Ik wens jou ook van alles het beste.

   Reply
 • Dewi

  3 mei 2017

  Gefeliciteerd lieve Cynthia! Ook een stiertje! Je ziet er super uit! Geniet van de dag vandaag! Xx

  Reply
  • Cynthia

   3 mei 2017

   Dank je wel lieve Dewi. Heb jij gisteren nog een fijne dag gehad? Xx

   Reply
 • rachel

  3 mei 2017

  gefeliciteerd lieverd en een hele fijne dag!!Xxx

  Reply
  • Cynthia

   3 mei 2017

   Dank je wel, ander lieffie! Ik wens je een super dag.

   Reply
 • Roelina

  3 mei 2017

  Gefeliciteerd! Je ziet er geweldig uit! Ik heb geen idee hoe een laatste jaar 30-er eruit hoort te zien hoor, maar als ik er met een klein aantal jaar nog zo uit zie, dan knijp ik mijn handjes dicht! Maak er een mooie, roze dag van!

  Reply
  • Cynthia

   3 mei 2017

   Superlief compliment van jou. Hartstikke bedankt. Ik wens jou ook een pracht dag, in elke kleur die jij maar wilt!

   Reply
 • Vlijtig Liesje

  3 mei 2017

  Gefeliciteerd, en een fijne verjaardag gewenst. En leuk doel heb je voor je veertigste. Ik ben nu volgens mij ook fitter dan toen ik twintig en dertig was : ) Dus het kan!

  Reply
  • Cynthia

   3 mei 2017

   Dat het kan, daar ben jij het absolute voorbeeld van. Hartstikke bedankt. X

   Reply
 • ikhouvanbeautynl

  3 mei 2017

  Gefeliciteerd! En goed streven om van de veertig het nieuwe dertig te maken! Ik doe mee, al heb ik nog een paar jaartjes te gaan 😉

  Reply
  • Cynthia

   3 mei 2017

   Gezellig dat je meedoet! 😉 Niet ouder & afgetakelder. Maar mooier ouder, zeg maar. X

   Reply
 • Victor

  3 mei 2017

  Van harte gefeliciteerd lief!

  Reply
  • Cynthia

   3 mei 2017

   Dank je wel, mijn lief! X

   Reply
 • Ingrid

  3 mei 2017

  Lieve Cynthia. Van harte met deze mooie dag.
  Ik heb vanmiddag voor ‘mijn’ oudjes een fles prosecco opengetrokken om op een 97 jarige bewoonster (die gister jarig was) te proosten.
  En zij ziet er ook nog fantastisch uit. Er zijn je dus hopelijk nog heel veel jaren, jong ogend, in het vooruitzicht samen met je dierbaren.
  Fijne avond.

  Reply
  • Cynthia

   3 mei 2017

   Wat leuk om dat met zo’n oudje te vieren. Dat heb ik niet met mijn ukkies kunnen doen! Je bent zo oud als je je voelt. En ik geloof in mooi oud worden. Dat zie ik ook, als ik naar mijn mama kijk! Ze is gewoon een mooi mens. Heel erg bedankt voor je lieve gelukswensen. Ik ben jouw daarvoor én voor alle andere mooie comments op mijn artikelen erg dankbaar. ❤Een dikke knuffel van Theelepel. X

   Reply
 • Marja Jager

  3 mei 2017

  Hey Cynthia van harte gefeliciteerd meis.Geniet van je laatste jaar als dertiger!Je ziet er supergoed uit en ik wens je veel succes met het halen van je doelen.

  Reply
  • Cynthia

   3 mei 2017

   Hoi Marja!! Wat lief, dank je wel. Fijn je af en toe zo nog te spreken. Vind je zo’n leuk mens! Hartstikke bedankt voor je lieve compliment. En de succes wensen uiteraard. Xxx

   Reply
 • Ilse Verhoeven

  3 mei 2017

  Oh dat was mijn jank verjaardag, 29!
  Hoe onnozel ik het nu ook vind!
  Gefeliciteerd.

  Reply
  • Cynthia

   3 mei 2017

   Ik heb de voorgaande jaren ook gejankt om mijn ouder worden. Belachelijk toch? We hebben nog zolang te gaan?!

   Reply
 • Marieke

  3 mei 2017

  Van harte gefeliciteerd!! X

  Reply
  • Cynthia

   3 mei 2017

   Dank je Marieke!! Xx

   Reply
 • Gefeliciteerd met je verjaardag! En wat een mooie voornemens in je laatste jaar als dertiger. Inderdaad, gewoon voorbereiden op de leukste periode van ons leven. Ik kan niet wachten 😉

  Reply
  • Cynthia

   3 mei 2017

   The best is het yet to come! Dank je Linda!

   Reply
 • jonna@burgertrutjes

  3 mei 2017

  Woehoee, Congrats to you!! En heel veel succes met alle doelen, maar dat komt vast helemaal goed 🙂

  Reply
  • Cynthia

   3 mei 2017

   Tenk joe!! Ja, ik geloof wel in mijn kunnen. Dus met die doelen zit het wel snor.;)

   Reply
 • Michelle

  4 mei 2017

  Nog van harte! Mooie doelen voor ie veertigste! En ik had je eerlijk gezegd jonger geschat haha!

  Reply
  • Cynthia

   4 mei 2017

   Dank je wel. Ook voor je compliment.

   Reply
 • ilona

  5 mei 2017

  je ziet er mooi uit lieve cynthia ik ben een 40 maar voel me niet anders als 30 komt helemaal goed geniet van je laatste jaar als 30 dikke knufels voor jullie lieverds

  Reply
  • Cynthia

   5 mei 2017

   Niks mis mee hoor, veertiger zijn. Als je het me 5 jaar geleden had gevraagd, had ik er heel anders in gestaan. Ik ben erg veranderd. Ik vind jou er erg jong oud zien hoor Ilona! Knuffel terug voor jou, lieverd. X

   Reply
 • Ilona

  5 mei 2017

  Dank je lieve cynthia kbuffels lekker slapen lieverds

  Reply
  • Cynthia

   5 mei 2017

   Welterusten Ilona. Xx

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg