Converse All-Stars: Jeugdsentiment.

 • Converse All stars

Wie mij al langer volgt, weet dat ik van sporten hou. En uiteraard soms ook niet. Dan moet ik mijzelf die welbekende schop onder de kont geven en loop ik met afgezakte schouders naar buiten. Mezelf afvragend, waarom ik dit in vredesnaam doe. Maar eenmaal weer thuis, is dit gevoel altijd ingeruild voor een veel aangenamer gevoel. Ik ben namelijk blijer, dan ik de héle rest van de afgelopen dag ben geweest. In mijn vrije tijd, loop ik er ook graag sportief bij. Soms lijkt het dan net, alsof ik zojuist de sportschool ben uitgewandeld. Met een strakke tight aan en mijn sport-sloffen eronder, kan ik niet anders dan erkennen dat deze aanblik dat ook insinueert.

Hij had álles dat ik niet had..

Ik ben gek op Adidas exemplaren en laat ik vorig jaar gruwelijk verwend zijn door mijn dochter Esperansa. Zij deed me een paar prachtige Adidas-jes cadeau, in de kleuren zwart, wit en goud. Voor mezelf heb ik er eigenlijk vaak het geld niet voor over, maar ik vond het wel geweldig ze te krijgen. En zo vind ik Nike mooie schoentjes hebben, maar bijvoorbeeld ook All-stars. Wie kent ze niet? Deze welbekende gympjes met het ronde logo? De eerste keer dat ik er kennis mee maakte, moet ik een jaar of 9 zijn geweest. In die tijd waren deze exemplaren voornamelijk hoog en blauw, mijn broer groot en ik onwetend en klein. En uiteraard hád hij ze. Hij had álles dat ik niet had en ik keek enorm tegen hem op. Ook al was hij die grote, pestende broer. En wat had ik toen graag ook een paar All-stars gehad. Destijds liep iedereen erop rond (of ermee weg, zonder ze ooit te zullen hebben).

Converse All-Stars

All-Stars verandert praktisch niet.

All-stars schijnen al een eeuw op de markt te zijn en waren in eerste instantie ontwikkeld voor mannelijke dragers. Later werden deze omgetoverd tot ware unisex schoenen en konden de vrouwtjes er ook op paraderen. Wat ik zo leuk vind aan Converse All-Stars, is hun visie. De strategie van Converse luidt kort samengevat ‘als er niks mis is, dan veranderen we niks’. Aangezien ik het altijd zo onwijs jammer vind, dat al het bestaande, perse moet worden vervangen door nieuw (want oud is niet goed genoeg), past deze visie echt bij me. En juist die opmerkelijke strategie is misschien wel dé sleutel tot succes voor Converse! Want, hoezeer All-Stars ook onveranderd blijft, de schoentjes vallen nog altijd   goed   te   combineren   met iedere outfit!

Als ik ze had dan..

Als ik nu dus ook een paar All-Stars zou hebben, dan zou ik deze bij allerlei outfits dragen. Bijvoorbeeld gecombineerd met een zwart rokje en een maillot eronder. Een zwart leder jasje erop en klaar is je stoere look. Maar ik vind ze ook leuk onder een jeans of één van mijn tights. Onder een bikini kan ook, terwijl ik met een coctail op het strand lig. Al denk ik toch, dat dat een beetje té is. Maar de overige opties, zouden me wel op het lijf geschreven staan. Ik kon het niet laten en heb even zitten neuzen op deze site, welke mij ter oren kwam. Neuzen is altijd ok. Het is een link, welke je toegang geeft tot allerlei webwinkels, zoals Bol.com of Zalando. Middels een code die je kun kopiëren, kun je dan korting krijgen op je aankopen. En ik zag daar dus ook die mooie All- Stars, in de webshop van Zalando. Dromen mag, nietwaar? Wilden jullie vroeger ook zo graag All-Stars of was je er de trotse eigenaar van? Ik wilde ze altijd dolgraag hebben, maar het is er simpelweg nooit van gekomen. Liefs Cynthia.

PS: Deze blog betreft een samenwerking. Ik kan met mijn verhaal een paar Converse All-Stars winnen. Mocht ik deze winnen, dan worden ze verloot onder mijn lezers!  

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

14 Comments

 • Nancy Baten

  22 november 2016

  Ja, ze zijn mooi he! Ik vind ze zomers erg leuk onder jurkjes!

  Reply
  • Cynthia

   22 november 2016

   Geweldig inderdaad Nancy! Xxx

   Reply
 • Denise

  22 november 2016

  All-Stars zijn echt mijn favorieten schoenen. En zoals je zelf al zegt: ze passen gewoon overal bij. Ze zijn na al die jaren nog steeds erg hip en stoer.

  Reply
  • Cynthia

   22 november 2016

   Ja grappig toch, na zoveel jaar?! Dank je wel voor je reactie. X

   Reply
 • Romy

  22 november 2016

  Ik vind All Stars ook echt geweldig en inderdaad heel tijdloos. Ik ben dolblij met het mintgroene paar dat ik in Parijs scoorde voor maar 40 euro.

  Reply
 • Cynthia

  22 november 2016

  Mintgroen vind ik ook mooi. Vooral in de zomer!

  Reply
 • Victor

  22 november 2016

  Als kind had ik All Stars. Inderdaad die blauw met witte. Ze waren tweede of derde hands, volop beschadigd. Maar desalniettemin was ik er heel zuinig op. Top! Jeugdsentiment. ..

  Reply
  • Cynthia

   22 november 2016

   Ah derdehands.. Maar gelukkig was je er gelukkig mee! X

   Reply
 • Marieke

  22 november 2016

  Ik <3 allstars!! En superleuk dat je ze kan winnen en dan weggeeft! Vind ik tof! X

  Reply
  • Cynthia

   23 november 2016

   Ja Marieke, ze zijn nog altijd leuk! En ik vind het gaaf er dan iemand mee te kunnen blij maken!! Duimen dus.. X

   Reply
 • Dewi

  23 november 2016

  Ik vind ze geweldig! Alleen niet voor mij. Staan mij niet vind ik. Dus als je ze wint en je verloot ze weer en ik ben de winnaar, mag jij ze hebben hahaha x

  Reply
  • Cynthia

   23 november 2016

   Nou geweldig geformuleerd. Die hou ik er zeker in.. Whahaha!

   Reply
 • Aneta

  24 november 2016

  All Stars! Ja ook ik heb ze. Een paar witte. Zou ze ook in het zwart willen hebben. In Nederland vind ik ze zo prijzig. Dus toen ik in Japan was heb ik ze gekocht voor 30 euro. Jippie! Wat een leuke actie overigens en je verhaal! Kusje

  Reply
  • Cynthia

   24 november 2016

   Ik vind ze ook zo leuk in het zwart. 30 euro voor een paar klinkt niet verkeerd.. Dank je voor je compliment en een mooie dag! X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg