Als ik hardloop dan…

hardloop Laatst ben ik een paar x bijna heel hard gevallen tijdens een loopje en dacht ik: joh ik moet eens een lijstje aan gebeurtenissen gaan maken. Want ik beleef, zie en voel best veel op die momenten.  En dus kwam ik op allerlei dingen om in te vullen bij ‘als ik hardloop dan..’ Lees je mee?

door

Als ik hardloop dan…

 • Pieker ik niet maar denk ik hele verhalen uit. Blogs ontstaan ook regelmatig zo.
 • Heb ik het vaak zo koud in het begin, dat ik bijna instinctief rechtsomkeert wil maken.
 • Kan ik me soms wel voor de kop slaan waarom ik dit in vredesnaam doe? 
 • Voel ik mezelf na deze overdenking soms vliegen.
 • Mag ik weleens wat beter uit mijn doppen kijken. Het is me recentelijk een paar keer gebeurd dat ik bijna op mijn bakkes ben gevallen. Sja, typetje dromer ben ik.
 • Hou ik me bij een tegemoetkomer in met mijn ademhaling. Omdat ik soms wel hijger lijk.
 • Voel ik me een beter mens.
 • Vraag ik me vaak af waarom ik mezelf niet eerder van de bank heb kunnen slepen.
 • Wil ik soms geen sterveling tegenkomen. Echt! Ik vind dat niet altijd even fijn. Als hardloper lijk (of ben?) je een bezienswaardigheid. Mensen kijken je altijd zo in de ogen.. Of denk ik dat maar?!
 • Voel ik me een beter mens. Ik ben dan zó goed bezig!
 • Kijk ik altijd zoveel om me heen én naar binnen bij mensen (ik loop s ‘avonds) dat ik ook om deze reden op mijn tellen moet passen dat ik geen duikvlucht neem en op mijn snufferd beland.
 • Weet ik dat ik leef.
 • Ben ik dankbaar dat ik hier ooit mee ben gestart.

Hardlopen bracht me tevredenheid, een stukje meer strakheid en rust. Begon ik ooit voor mijn lichaam, nu loop ik voor mijn ontspanning. En ik hoop het nog lang te kunnen doen! Overweeg jij ook om te gaan hardlopen? Ik wens jullie een mooie avond & tot woensdag. Dan verschijnt er weer een blog online! Liefs Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

4 Comments

 • Bonsje Kraaij-van den Berg

  12 december 2016

  Als ik jou blog lees dan:
  vind ik je zonnebril vet gaaf!
  moet ik lachen om je klunzigheid
  moet ik nog harder lachen om je ademhaling, ouwe hijgert 😉
  Weet ik dat hardlopers heel sociaal zijn en je waarschijnlijk gewoon willen groeten omdat ze vinden dat je goed bezig bent 😉 of ze zien gewoon een hele mooie chick die de moeite waard is om eens aan te kijken 🙂
  Leuk blog lief mens! Ik zou bijna willen hardlopen 😉

  Reply
  • Cynthia

   12 december 2016

   Haha, Ah echt lief! Je mag zo een keer mee.. Maar goed: hardlopen doe je niet eventjes. Hardlopers groeten elkaar inderdaad en dat vind ik niet erg. Verder ben ik echt een kluns ja. Je had mijn actie laatst eens moeten zien. Echt heel fijn dat het donker was… hihi. Dag, ander lief mens. X

   Reply
 • Vlijtig Liesje

  13 december 2016

  Ik herken dat je je een beter mens voelt. Dat heb ik ook! Als je hardloopt kunt je je eigenlijk niet vervelend voelen over jezelf. Gewoon omdat je zo goed bezig bent.

  Reply
  • Cynthia

   13 december 2016

   Klopt inderdaad! En daarbij is het super voor je zelfvertrouwen. Als je dít kunt, kun je zoveel meer… X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in