Als ik niet reageer op comments. 

reageer

Shame on me. Ik kom zojuist een héééle lading comments tegen hier. En ik heb er niet eens op geantwoord. Vaste bezoekers op mijn blog, kennen me inmiddels al een beetje. Ik ben heel voorspelbaar. Zeker wat betreft reageren op reacties. Maar er is een reden dat ik dit soms weleens niet doe. En waarom dat is, ga ik je vertellen.

Zoo blij met jullie imput!

Op deze site zijn er twee manieren om te reageren op mijn artikelen. Namelijk via Facebook én middels het invullen van jouw naam, emailadres en vervolgens je comment. Echter, van Facebook- reacties ontvang ik nooit een aparte melding. Aangezien ik er dus nooit op word geattendeerd, moet ik echt per artikel terug, om te zien of er eventueel is gereageerd. En zo gebeurd het weleens, dat ik reacties gewoon over het hoofd zie. Echt zoo niet leuk. Mocht ik dan ook geen reactie hebben gegeven op jouw comment, weet dan, dat ik het gewoon niet heb gezien. Ik reageer namelijk op élke reactie. Daar sta ik voor. Mijn reactie aan jou, volgt dan wat later. Maar hij komt! Ik ben veel te blij met al jullie imput. Dat vind ik echt super. Van andere reacties (je weet wel, daar waar je je e-mailadres in kunt vullen) krijg ik altijd wel netjes een melding. Daar kan ik niet omheen.

 

Hartstikke handig!

De reactie mogelijkheid middels Facebook is overigens hartstikke handig! Namelijk:

 • De kans op vervelende berichten aan mij, worden zo verkleind. Omdat de identiteit van degene die reageert openbaar is.
 •  Voor de gever van een comment, is dit een heel gemakkelijke wijze van reageren. Je hoeft alleen in te loggen met jouw Facebook gegevens!

Lieve iedereen: geweldig bedankt voor alle lieve, mooie, geweldige reacties. Ik hartje jullie! Jullie maken deze site tot wat het is. Een levend geheel!

LIEFS Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

11 Comments

 • Charel

  13 februari 2017

  Ik denk dat je een van de weinige bent die zulke leuke interactie heeft met de lezeressen! Ik moet zeggen ik vind het moeilijk tijd te vinden om erop te reageren:( Maar ik plaats dan wel altijd een reactie terug op iemands blog. X

  Reply
 • Cynthia

  13 februari 2017

  Tijdrovend is het zeker.. Maar ik vind het gewoon zo leuk! Heel lief dat je dat zegt in elk geval. En netjes dat je terug reageert op andere blogs. Veel liefs! X

  Reply
 • Ingrid

  14 februari 2017

  Het maakt op de één of andere manier zo persoonlijk. Alsof je even gezellig een gesprekje aan het voeren bent.
  Wij…..ten jou terug. Vooral voor je gezellige schrijfsels.

  Reply
 • Ingrid

  14 februari 2017

  Harten (de hartjes kwamen niet over) jou terug dus hihi.

  Reply
  • Cynthia

   14 februari 2017

   Ik zit nu aan de ontbijt tafel, gezellig jouw comment te lezen Ingrid. Ik vind het ook altijd een gezellig kletspraatje over en weer met mijn lezers. En het feit dat deze zo leuk en hartelijk wordt ontvangen, maakt mij enkel maar enthousiaster! Dat moet je maar zien te bereiken! Bedankt voor het hartje naar mij én voor deze lieve reactie. X

   Reply
 • aneta

  15 februari 2017

  Ach wat super lief je laatste twee zinnen. Reacties zijn zo belangrijk. Het is voor mij een vorm van waardering. En het is gek maar je bouwt er ook een soort van vriendschap mee. Zelf beantwoord ik ook alle reacties. Heel soms komt het voor dat ik iets over het hoofd heb gezien. Maar daar probeer ik voor te waken

  Reply
  • Cynthia

   15 februari 2017

   Wat lief dat je dit zegt Aneta. Ik meen het ook echt! De interactie met mijn lezers: wat maakt me dat blij. Ik word er echt enorm gelukkig van. Ik ❤️van ze! Ik zie bij jou ook duidelijk de interactie! En daarom kom ik ook graag bij jou! X

   Reply
 • Firmamama.nl

  16 februari 2017

  Ahh maar weten wel dat het goed bij je zit. Ik vergeet soms ook weleens een reactie te beantwoorden. Ik waardeer reacties altijd enorm.

  Reply
  • Cynthia

   16 februari 2017

   Lief Dewi! Dat zit het zeker. Veel liefs. X

   Reply
 • Anne - Simple Thoughts

  17 februari 2017

  Argh, ik vind het ook zo vervelend dat je geen melding krijgt. Het moet toch op een manier mogelijk zijn? Daar was ik dus naar aan het googelen en toen kwam ik hier 😀 geen oplossing gevonden, maar wel een berichtje van een medeblogger die ook graag iedereen een antwoord geeft!

  Reply
  • Cynthia

   17 februari 2017

   Hee, wat een toeval Anne. En toch ook niet. Ik heb er een grafisch ontwerper opgezet en zij is het helemaal uit gaan zoeken. Het blijkt niet mogelijk te zijn nog. Maar wellicht wel in de toekomt.. Vervelend maar waar! Bedankt voor jouw bijdrage en succes met de zoektocht!! Wie weet vind jij wat je zoekt. X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg