Ask the Blogger Tag

tag

Er zijn een aantal blogs die ik bezoek, waarover ik stiekem echt wat nieuwschierigheden koester. Waar ik gewoon wat vragen over heb. Groot of klein.  Zó kwam ik dus op deze Tag: Ask the blogger. 

Stel je vraag in deze Tag

Je kent het wel. Je bent vaste bezoeker van deze blog en vraagt je gewoon af wat mijn favoriete tv serie is. Wat ik het liefst eet. Hoelang ik doe over een douche. Wat mijn mooiste herinnering is. Of- wat- dan-ook. Er blijven inmers dingen die jij je wellicht afvraagt. De mensch is nieuwsgierig van aard. Nietwaar? Daarom nodig ik je uit, hieronder in de comments jouw vragen aan mij te stellen. Het kán. Ik zal trachten zo duidelijk mogelijk te antwoorden.

Neem jij deze Tag over?

Aan bloggers wil ik vragen deze tag over te nemen. Hoe leuk is het als jouw lezers hun vragen over jou beantwoord zien. En jij ze terug ziet in de comments. Ik ben ook super benieuwd wat voor vragen jullie mij zullen stellen. Of ik überhaupt vragen krijg? 😳 Normaal zijn er bij tags kant en klare vragen paraat. Dit is dus een tegenover gestelde tag-vorm. Mijn eigen dingetje. Ik hou ervan dingen nét even anders te doen. Dus wat denk je? Doe jij mee?

Brand nu maar los. Kom op met die vragen!

Liefs Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

26 Comments

 • Victor

  6 maart 2017

  Favoriete onderwerpen.
  Over welke onderwerpen schrijf jij het liefst?

  Reply
  • Cynthia

   6 maart 2017

   Moeilijke vraag.. Echt een lastige. Ik schrijf het liefst over hoe ik me op dat moment voel en wat mij bezig houdt. Dat verschilt dus per dag. Maar het allerliefst schrijf ik gezellige stukjes. Waar mijn lezers een lekker bakkie koffie bij pakken.

   Reply
 • Fallon Christy

  6 maart 2017

  Wat is op dit moment je favoriete song?

  Reply
  • Cynthia

   6 maart 2017

   Calum Scot met Dancing on my own.

   Reply
 • Mooier Leven

  6 maart 2017

  In welke stad ga jij het liefst shoppen?

  Reply
  • Cynthia

   6 maart 2017

   Rotterdam! Zonder twijfel!

   Reply
  • Mooier Leven

   6 maart 2017

   Leuk idee trouwens, ik ga ‘m van de week van je overnemen

   Reply
   • Cynthia

    6 maart 2017

    Cool!! Love it. X

    Reply
 • My happy kitchen

  6 maart 2017

  Welke vijf dingen neem je mee naar een onbewoond eiland?

  Reply
  • Cynthia

   6 maart 2017

   1. Badspullen
   2. Mijn favoriete geurtje
   3. Een luchtig jurkje
   4. Muziek
   5. Toiletpapier Hihi

   Ik weet dat er slimmere zaken zijn om mee te nemen. Hier ga ik het dan ook niet mee redden. 😉

   Reply
 • Marieke

  6 maart 2017

  Wat ontzettend leuk bedacht! Neem hem graag van je over. Alleen nu nog even een vraag voor jou bedenken natuurlijk 😉

  Wat voor werk doe je eigenlijk?

  Reply
  • Cynthia

   6 maart 2017

   Leuk te horen! Ik zie hem graag tegemoet. Wat voor werk ik doe? Toevallig staat daar een artikel over klaar. Morgen verschijnt het online!! Xx

   Reply
   • Marieke

    6 maart 2017

    Ik las net zo iets. Spannend 😉

    Reply
    • Cynthia

     6 maart 2017

     Morgen om 7.00 staat mijn volgende artikel online! Spannend! Xxx

     Reply
 • rachel

  6 maart 2017

  kook je graag ? en wat eet je het liefste?

  Reply
  • Cynthia

   6 maart 2017

   Ik kook DOL graag Rachel! Ik zit toevallig een vlog van je te kijken. Maar goed: ik kook dus erg graag en eet het liefst een lekker biefstukje met salade en patatjes. X

   Reply
   • rachel

    6 maart 2017

    leukkk!! en leuk dat je ook dol bent op koken en och ja lekker lekker biefstuk met salade!!! xx

    Reply
    • Cynthia

     6 maart 2017

     Heerlijk. Hou maar op. Ik krijg spontaan honger.. 🙂

     Reply
 • Aneta

  6 maart 2017

  Leuk!!! Wat is jouw droombaan?

  Reply
 • Cynthia

  6 maart 2017

  Ik denk dat jij dat wel weet Aneta!

  Reply
 • Marushi

  6 maart 2017

  Leuk artikel! Ik ga hem overnemen! 😉 Mijn vraag is wat is het leukste wat je heb meegemaakt sinds dat je blogt?

  Reply
  • Cynthia

   6 maart 2017

   Gaaf te horen. Over jouw vraag moest ik even diep nadenken. Wat ik echt het allermooist vind aan bloggen, is dat ik mijn blog zelf vanaf 0.0 heb opgebouwd. Vervolgens kreeg ik stukje bij beetje volgers en daar heb ik zo’n geweldige interactie mee. Die interactie (wat ook voelt als wederzijdse steun) vind ik echt prachtig. Ik word er gelukkig van.

   Reply
   • Marushi

    6 maart 2017

    Dat is heel mooi om te horen! En ik kan het ook zeker begrijpen hihi.

    Reply
    • Cynthia

     6 maart 2017

     Dat is toch wel waar je het voor doet! En als ik er blij van word, worden mijn lezers dat ook!

     Reply
 • Wat leuk! Ik wil veel meer over je weten! Wat is bijvoorbeeld je favoriete chocoladesmaak? En wat is je favoriete outfit?

  Reply
  • Cynthia

   7 maart 2017

   Melk chocolade. Hoewel ik geen heel grote chocolade eter ben hoor. Mijn lievelings- outfit is een stijlvol jurkje met nette pumps! 🙂

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg