Eenzelfde band met dames in de webshop als op dit Blog. Is mij dat gelukt?

Het contact en de interactie welke ik hier heb met mijn lezeressen, is bijzonder te noemen. Dagelijks koester ik alle mooie reacties, en pluk ik de vruchten van de mooie community die ik langzaam met jullie samen heb opgebouwd. Toen ik mijn webshop startte, was zo’n zelfde band met de gasten aldaar mijn streven. Is mij dat gelukt? In dit artikel vertel ik je er meer over.

Copy cat

Tuurlijk is het mij gelukt. Mijn wens om onderscheidend te zijn, en alles op eigen wijze vorm te geven is mij prima afgegaan. In tegenstelling tot wat iemand onlangs over mijn shop schreef. Volgens de mevrouw in kwestie is mijn site een soort copy cat. Heel opmerkelijk, gezien mijn afschuw voor kopieer gedrag. Maar misschien kende de dame in kwestie mijn blog wel, en deed de webshop haar hieraan denken. Dan zou je inderdaad wel kunnen stellen dat het een kopie is van dit blog. Dan is het een kopie van mezelf & mag ik de opmerking als een compliment beschouwen.

Een echte band met mijn gasten

Zo ben ik graag persoonlijk en straal ik het liefst warmte uit. Hier reageer ik dan ook op elke comment, bijvoorbeeld. In de online winkel wil ik persoonlijkheid bevorderen door elk jurkje vrolijk in te pakken, en een persoonlijk cadeautje plus handgeschreven briefje bij te voegen. Dit wordt met veel hartelijkheid ontvangen, kan ik wel zeggen. Zo krijg ik veel bedank mailtjes met de mooiste teksten. In Facebook groepen wordt ik door anderen aanbevolen, vanwege de goede service, mijn vriendelijkheid en de passie waarmee ik mijn werk uitvoer. Daarnaast heb ik heel gezellig heen & weer contact met diverse dames via de mail. Lekker luchtig en vriendschappelijk. En dan weet ik dat ik bereikt heb, waarop ik had gehoopt. Een band met mijn gasten! De sfeer op dit blog heb ik dus doorgetrokken richting webshop. Het is waarlijk gelukt. Ik wist het wel. Want als je ergens naar streeft, dan lukt het je.

Hebben jullie trouwens al gezien dat alle jurkjes nu is de Sale zijn? Jaaa! Op alle jurken geldt nu een korting van 20%!

Liefs Cynthia

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

15 Comments

 • Irene (@WijzermetIrene)

  16 december 2017

  Copy cat, nog nooit van gehoord. nee ik vind altijd dat jij uniek bent.

  Reply
  • Cynthia

   17 december 2017

   Dank je wel!

   Reply
 • Ingrid

  17 december 2017

  Gewoon lekker jezelf trouw blijven. Het gaat er toch om dat jij je er goed bij voelt. Wij (je lezers) vinden het in elk geval leuk én gezellig én toegankelijk én én én…….als iemand vind dat het ergens sprekend op lijkt…..nou én:)

  Reply
  • Cynthia

   17 december 2017

   Er zullen altijd mensen blijven die bepaalde dingen van je vinden. Ik blijf mezelf absoluut trouw. Dat is het voornaamste! Veel liefssss.

   Reply
 • Rachel

  18 december 2017

  altijd jezelf blijven, nooit dingen kopieren en lekker blijven kletsen 😀

  Reply
  • Cynthia

   18 december 2017

   Kopiëren vind ik vreselijk.. Kletsen niet, dat doe ik graag!!

   Reply
 • roeloveintheair

  19 december 2017

  Hilarisch, het zou pas wat betekenen die opmerking als ze aangaf waarvan jij het dan gekopieerd zou hebben. Anders loos! Ik vind je juist heel eigen!

  Reply
  • Cynthia

   19 december 2017

   Een kopie van Tante Betsy dus. Totaaal anders is mijn look. Maar goed..

   Reply
 • Jacqueline

  20 december 2017

  Je lijkt wel heel erg op een hele leuke collega van vroeger van mij. We zongen altijd bepaalde liedjes samen en kregen de slappe lach. De groep hadden we helemaal onder de knie samen, rust en structuur en gezelligheid. 😉

  Reply
  • Cynthia

   20 december 2017

   Wat mis ik die tijden!!!

   Reply
 • ilona

  20 december 2017

  jij bent uniek lieve cynthia niks geen copy cat ook nog nooit van gehoord trouwens ga zo door met je mooie webshop en je gezellige blogs theelepel geluk knuffels lieverds

  Reply
  • Cynthia

   20 december 2017

   Dank je wel Ilona. Ik weet het hoor. Ik volg enkel mezelf, Hihi!

   Reply
   • ilona

    20 december 2017

    groot gelijk lieverd

    Reply
 • Sheila

  22 december 2017

  Ik vind het sowieso raar, want je bent natuurlijk niet de enige die Tante Betsy jurkjes verkoopt. Dus je hebt veel concurrentie, maar ik denk sowieso dat elke webshop wel uniek is. Je levert dan wel hetzelfde product, maar alles er om heen doet iedereen anders. Bij jou alleen al doordat je ook blogt en je iedereen een persoonlijk briefje toe stuurt. Dat is juist precies wat de belangrijkste onderscheiding is. Maar sommige mensen blijven gewoon jaloers. Niets van aantrekken, inderdaad. Zolang je trouw blijft aan jezelf en weet dat het niet zo is, is het goed 🙂

  Reply
  • Cynthia

   22 december 2017

   Ik weet hoe het zit Sheila. Ik, die zo niet van na-apen houd.. Juist door mijn veelvuldige blog gedrag en eigen dingetjes onderscheid ik me! Ik ken niemand die blogt, en vanuit daar een tante Betsy webshop is gestart. Dat maakt mij uniek & dat vind ik leuk!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg