Wat bekenden (in mijn gezicht) over mijn Theelepel zeggen

Vanaf de eerste periode dat ik deze Blog opzette, vind men hier wel iets van. En nou leek het mij wel leuk om al deze opmerkingen, toevoegingen én complimenten die ik er tot dusver over heb gekregen (in het echte leven dan) te benoemen. Want mensen die mij alleen van deze Blog kennen, krijgen dit natuurlijk helemaal niet mee. Dít is dus wat mensen uit mijn omgeving opmerken & hier verder niet reageren. Strikte lezers dus. 

Je staat nog versteld over wie er allemaal mijn Theelepel leest

Vaak genoeg sta ik werkelijk versteld over wie er zoal mijn blog artikelen onder ogen krijgt. Soms krijg ik zelfs van Sanne (mijn 14 jarige) terug dat háár klasgenoten mij lezen. Wauw, echt! Maar ook schoolvriendinnen van Esperansa, collega’s van Vic & personen in onze kennissenkring blijken mee te neuzen. Zij zijn, zoals ik eerder vermeldde, meestal diegenen die wel lezen, maar niet online reageren. Ik vind het vaak hartstikke leuk wanneer anderen mij aanspreken op mijn blog, wanneer ze mij zien. Wat er zoal over wordt gezegd, is van uiteenlopende aard. En natuurlijk deel ik dit gaarne met jullie.

Wat zegt men dan zoal? 

 • Hey, daar hebben we theelepel!
 • En, hoe is het met nu eigenlijk met jouw theelepel?
 • Allemaal theelepeltjes geluk
 • Wat blog jij vaak. De ene na de andere blog zie ik verschijnen. (Wat ik met deze reactie aan moest, wist ik eigenlijk niet zo goed)…?
 • Wat schrijft zij goed en foutloos. Dit hoorde ik via-via & vervolgens rechtstreeks
 • Wat een gedurfde artikelen schrijf jij. Dat zou ik nooit doen. (Hmm, ik schrijf tot op bepaalde hoogte persoonlijk)
 • Ik vind jouw blog heel erg mooi en professioneel
 • Jij schrijft heel herkenbare stukken
 • Vind jij het niet eng om te bloggen?
 • Hier, voor op je Blog. (Een stille hint om gegeven cadeautjes op mijn blog terug te zien)
 • Ik kom elke dag even lezen hoor….

Wat leuk hé? De meeste opmerkingen zijn gewoon hartstikke positief. En nee. Ik vind bloggen niet eng, schrijf dingen uit het leven gegrepen, zie óveral Theelepels geluk, blog élke freaking dag, probeer foutloos te schrijven, wil professioneel zijn, en ben ook nog eens mega dol op bloggen. Het is de beste uitvinding ooit! Zo, en nu hoop ik meteen al jullie vragen te hebben beantwoord. 

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

18 Comments

 • Marieke

  6 september 2017

  Wat superleuk al die reacties! En terecht ook! <3

  Reply
  • Cynthia

   6 september 2017

   Geweldig inderdaad. Dank je wel, sweet!

   Reply
 • Ingrid

  6 september 2017

  De stille complimenten. Leuk hoor.

  Reply
  • Cynthia

   6 september 2017

   Heel!!

   Reply
 • Daisy Dingen

  7 september 2017

  Superfijn dat je zulke positieve reacties vanuit je omgeving krijgt!

  Reply
  • Cynthia

   7 september 2017

   Dat vind ik zeker! 🙂

   Reply
 • alovelyadventurenl

  7 september 2017

  Wat leuk deze reacties. Ik weet niet wat mensen (familie/vrienden) over mijn blog zeggen ze laten namelijk geen reactie achter maar lezen wel..moest wel even gniffelen over het cadeau “hier voor je blog” ach dan hebben ze ook even een one minute of fame hihi

  Reply
  • Cynthia

   7 september 2017

   Dat kom je on november (toch?) te weten. 😉 Ja lachen hé?

   Reply
 • Darina

  7 september 2017

  Wat een leuke reacties, top!

  Reply
  • Cynthia

   7 september 2017

   Echt hoor! 🙂

   Reply
 • Christa Schrijft

  7 september 2017

  Toch super leuk zulke reacties?! Al kun je inderdaad afvragen wat je met sommige opmerkingen aan moet

  Reply
  • Cynthia

   7 september 2017

   Ja he? Maar goed. Opstaan & weer doorgaan!!

   Reply
 • Rachel

  7 september 2017

  heerlijk toch meis al die positieve reacties 😀

  Reply
  • Cynthia

   7 september 2017

   Ja zeker!!

   Reply
 • Firmamama.nl

  7 september 2017

  Dat is toch superleuk om te horen. Gelukkig positieve geluiden toch. Ok sommige inderdaad wat moet je ermee. Ik hoor ook vaak positieve dingen. Alleen met deze kan ik dan niks mee; ja,,ik zou ook wel kunnen bloggen als ik de tijd had. Stukjes schrijven…

  Reply
  • Cynthia

   7 september 2017

   Yeah right. Alsof het zo’n makkie is. Nou, daar verkijkt die persoon zich dan echt op!

   Reply
 • ilona

  11 september 2017

  hoi lieve cynthia mooi en lief al die reacties die je krijgt op je gezellige blog ik geniet er altijd van om een blog te lezen en te reageren dikke knuffels voor jullie voor jullei fijne dag lieverds

  Reply
  • Cynthia

   11 september 2017

   Geweldig om te horen Ilona! Dank je wel, knuffels terug en een mooie dag voor jou!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in