Je bent te mooi om te dragen

mooi

Simpele geluksmomenten zijn er om gedeeld te worden. Mooie momenten, onbetaalbare ogenblikken; dat is waar dit blog immers voor staat. De boodschappen beslist niet mogen dragen van je man bijvoorbeeld. Dat is wel weer blog waardig.

Te mooi om de boodschappen te tillen

Ik heb de liefste man ooit. Ik heb dat altijd gezegd. Niet om op te scheppen, onze relatie te perfectioneren of deze hiep hoi & lang-leve-de-lol te maken. Nee, mijn vent is gewoon (op zijn Rotterdams gezegd) een ‘Gouwe vent’. De laatste maanden helpt hij weer actief met de boodschappen. En ik mag dan beslist niet tillen. Aangezien ik een meisje ben dat zich niet zo gauw in de watten laat leggen (en in plaats daarvan net zo actief mee wil helpen) probeer ik ook altijd zo’n boodschappentas te bemachtigen. Maar telkens als ik daar een poging toe waag weet ik eigenlijk al wat hij dan zal gaan zeggen. ” Nee hoor meissie. Je bent te mooi om te dragen”. Ik zeg dan weleens dat ik hem een slijmbal vind. Maar ik weet hoezeer hij het meent. En eigenlijk is het toch ook heel lief & vleiend wanneer je man dit over je zegt. Ik heb er vandaag een foto van genomen. Deze heb ik lekker vintage gemaakt en ik vind Vic er ook zo uit zien.

mooi

Weer thuis

Vandaag heb ik ook weer extra benadrukt hoe trots ik op hem ben. Hij heeft het zo ver geschopt en vecht de afgelopen jaren zoo keihard tegen Complexe Ptss. Ik vind het echt bewonderingswaardig. Nu zijn we weer thuis in ons nét gecleande huisje, waar ik frisblauwe kussentjes heb neergelegd. En ik heb ultiem besloten om te gaan genieten van het weekend. Volgende week is volgende week. Met hopelijk veel lichtpuntjes & goed nieuws!

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

16 Comments

 • Esperansa

  24 februari 2018

  Wat een schattige foto en wat een romanticus is het toch :).

  Reply
  • Cynthia

   24 februari 2018

   Ja het is zo’n schat Esperans. Hij zegt dit elke x.

   Reply
   • Jacqueline

    24 februari 2018

    LIEF

    Reply
    • Cynthia

     24 februari 2018

     Jaaa!

     Reply
 • Darina

  24 februari 2018

  Zó mooi!

  Reply
  • Cynthia

   24 februari 2018

   Liefff, dankjewel. En hoé toevallig. Ik reageer net op jouw blog. Telepathie?

   Reply
 • Victor

  24 februari 2018

  Wat ben ik toch een geweldige vent. Nou nou haha 🙂

  Reply
  • Cynthia

   24 februari 2018

   Whahaa

   Reply
 • Ingrid

  24 februari 2018

  Heerlijk toch dat je eigen man jou de mooiste blijft vinden. Love is all you need ratatatataaaa:)

  Reply
  • Cynthia

   24 februari 2018

   Haha jaaaa!

   Reply
 • Dana

  25 februari 2018

  Mooi hoor ☺

  Reply
  • Cynthia

   25 februari 2018

   Dank je wel!!

   Reply
 • Evelyne

  25 februari 2018

  Hoe mooi is dit? Leve de liefde 😉 (enne, bye met de adres-invul problemen, hihi)

  Reply
  • Cynthia

   25 februari 2018

   Leve de liefde inderdaad. Had je problemen met invullen van je gegevens? X

   Reply
 • Sheila

  26 februari 2018

  Aaaah,,, liefde!! Het spat er helemaal van af. Heerlijk!

  Reply
  • Cynthia

   26 februari 2018

   Love all around Sheila!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg