Wie besteld er mooi weer?

weer

Okay: tijd voor een beetje onzin. Een beetje gebabbel waar we misschien met zijn allen zelfs een beetje vrolijk van worden? Ik vind het somber & koud buiten. En ik hou niet zo van die witte poeder op de grond. Maar wat doe ik eraan? Geen moer! Ik kan hooguit mooi weer bestellen. En afwachten..weer

Wie heeft dit weer nu weer besteld?

Ach, ik zeur nu wel. Maar eigenlijk vind ik het weer heus niet zo’n ramp. Ik zit nu binnen in mijn huiskloffie, mét mijn charming bril op. Kopje koffie erbij en mijn scherm op schoot. Wat wil je nog meer? Zou je zeggen. Het enige waar ik soms naar terug verlang is mijn oude leven. Dat zit me vandaag dwars. Maar goed, ik moet er het beste van maken. En alleen ík kan dat. Dus wie dit weer heeft besteld, kan me eigenlijk geen zier schelen. Ik heb wel wat positieve dingentjes bewerkstelligd vandaag. En ik weet zéker, dat vanavond het licht weer zal schijnen. 

weer

Wat ik deed:

Vanmorgen stond ik op, liet Abby uit en kwam mijn moedertje tegen. Sinds 7 jaar zijn wij directe buren, mijn ouders en ik. Ik besef terdege dat ik daarmee bof. Het is een zeer luxe positie en op zaterdagochtend drink ik er vaak een bakkie. We praten dan over alles en over niks. Dat is zo fijn. Ik bezie een bezoekje van pakweg een halfuurtje, als een waar lichtpuntje. Eenmaal thuis met mijn koffie-buik, heb ik het kleine beetje rommel hier opgeruimd, en ben ik me klaar gaan maken voor de GYM. Wát een top keus was dat. Had ik eerst niet veel zin, hoe blij was ik dat ik toch ben gegaan. De sfeer is er altijd zo goed, de mensen zo aardig en de apparaten zo luxe. 

En wat ik nog meer deed.

Met een opgeklaard hoofdje, dook ik Jumbo in om de zaterdag boodschapjes te doen. Ik kocht veel gezonde dingen. Het voordeel van sporten, is dat mijn lijf erna, strikt om gezonde voedingswaren vraagt. Thuis aangekomen, kreeg ik Victor zijn cappuccino (hoe lief) en dook ik erna in bad. Vervolgens ging de stofzuiger door het huis, propte ik de was in de machine en nu zit ik hier. In een opgeruimd huis. Dat is zo’n beetje mijn dag, tot nu toe. Niet slecht eigenlijk! Nu hoop ik ergens wel, dat er wat zonniger weer op de planning staat! Tóch wel..

Hoe is jou zaterdag tot nu toe? Nog een fijne voortzetting ervan en uiteraard een heerlijk resterend weekend!

Liefs Cynthia.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

17 Comments

 • Nancy Baten

  11 februari 2017

  Ik zit nu net op de bank, Gerben is hamburgers aan het bakken, en vanavond een heerlijk relaxt televisie avondje met Wie is de mol voor de boeg! Hoe goed kan je het hebben! Ik wens jou ook zo n heerlijke avond toe

  Reply
  • Cynthia

   11 februari 2017

   Wat klinkt dat simpel goed! Ik eet nu patatjes van de snackbar. En kijk naar niks op tv. Lekker simpel! Daar hou ik van. Geniet van je avondje met Gerben en Wie is de mol!!

   Reply
 • Daisy Dingen

  12 februari 2017

  Ik hou ook echt veel meer van de zon dan van de kou…. Maar zo’n mooi pak sneeuw vind ik dan toch wel weer wat hebben. (de zooi die over blijft na de pekel en halve dooi trouwens niet haha)

  Reply
  • Cynthia

   12 februari 2017

   Nee hé? Alle troep.. Maar goed, we ‘zijn’ er bijna Hihi..

   Reply
 • Ingrid

  12 februari 2017

  Ook ik had een releax dagje/avond gisteren. Beetje in huis gerommeld en heerlijk bank “gehangen”.
  Ik ga nu de sneeuw trotseren en mijn auto sneeuwvrij maken om te gaan werken. Ik hoop dat het op de weg een beetje goed te doen is. Fijne zondag. Ik kijk zooooo uit naar de lente. Bah winter en de daarbij behorende sneeuw ellende:)

  Reply
  • Cynthia

   12 februari 2017

   Wat fijn dat je lekker hebt kunnen genieten van jouw zaterdagje. Dat is toch zo heerlijk. Hoe vind je het om zo onregelmatig te werken? Ik denk dat het zijn voordelen wel heeft. Ik wens je in ieder geval een fijne dienst en ik hoop dat de lente zich maar snel aan mag dienen. Voor iedereen!! ☀️

   Reply
 • Nadine

  12 februari 2017

  Ik denk dat ik dit weer besteld heb want ik hou van sneeuw en alles wat bij de winter komt kijken! (behalve ijzel..) Maar ik zal voor jou mee duimen dat de lente snel door breekt en het zonnetje lekker gaat schijnen! Volgens mij hebben de vogeltjes ook wel zin in de lente, ik hoor ze al vaker fluiten. Fijn dat je toch nog wat lichtpuntjes had. Hopelijk maak je ook vandaag nog wat lichtpuntjes mee!
  Mijn zaterdag was best wel fijn. Lekker kaartjes zitten maken voor de Valentijnsactie van PostNL. Vandaag hopelijk nog even verder! Fijne zondag!

  Reply
  • Cynthia

   12 februari 2017

   De winter heeft zeker zijn charme hoor Nadine. Dat vind ik ook. Ik ben het alleen zo gauw zat.. Maar ik hoor de vogeltjes ook steeds vaker. Dat is toch een teken! Fijn dat je een fijne zaterdag had. Lekker bezig zijn met Valentijn. Heerlijk toch? Bezig met alles en toch niks?! Xx

   Reply
 • Cynthia

  12 februari 2017

  Dat klinkt als een goede zaterdag! Lekker binnen en ook buiten. Fijne zondag en dank je wel. X

  Reply
 • irene

  12 februari 2017

  Ik heb het weer niet besteld! Maar ik had vanmorgen toen ik de hond uitliet wel het gevoel om in winter wonderland te zijn beland! Wat een heerlijk relaxt dagje heb je gister gehad! Benieuwd wat vandaag je plannen zijn!

  Reply
  • Cynthia

   12 februari 2017

   Ja, het is zeker heel mooi! En de hondjes vinden het ook helemaal niet erg! Vandaag blijf ik thuis en ga wat rommelen. Ik wens jou een mooie dag toe en bedankt voor je reactie!!!

   Reply
 • aneta

  12 februari 2017

  Wat heerlijk! Lekker een beetje rommelen. Doe ik ook graag. Als ik bij mijn ouders ben geweest voel ik op de een of andere manier alsof mijn batterij weer geladen is. Tja, en dat weer…..het wordt alleen maar beter! Op naar de lente

  Reply
  • Cynthia

   12 februari 2017

   Altijd weer fijn, bij je ouders op visite. Even thuiskomen! Moet je eens naar buiten kijken nu. De zon schijnt! ☀️

   Reply
 • Melanie

  12 februari 2017

  Ik vind de zon ook veel beter hoor. Maar een witte winter wonder landschap kan ik voor een dagje of wat best waarderen.

  Reply
  • Cynthia

   12 februari 2017

   Het is inderdaad echt wel mooi, de poeder!! En vandaag scheen de zon hier volop. Xxx

   Reply
 • Florentine

  12 februari 2017

  Wat een leuk artikeltje! Ik houd ook zoveel van de zon, laat het maar snel zomer worden 😀

  Reply
  • Cynthia

   12 februari 2017

   Dank je wel, lief!! Het is bijna Lente én zomer!! Xxx

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg