Vandaag zet ik de bloemetjes weer…op tafel!

bloemetjes bloemetjes

Ik ben altijd gek geweest op een bosje bloemetjes in huis. Welke vrouw niet?! En dus, deed ik mezelf voorheen, bijna wekelijks wel een boeketje kado. Je leest het goed. DEED. Want sinds we katten hebben, waren ze nooit geen lang leven meer beschoren. Als ik s’morgens uit bed kwam, waren ze stuk voor stuk uit de vaas getrokken. Verlept lagen daar mijn nieuwe bloempjes dan, op de grond. Snik. Ik ben werkelijk dól op onze katjes, maar dít aspect van ze, heb ik altijd erg jammer gevonden.

bloemetjes

Bloemetjes stáán zo vrolijk.

Ik vind bloemetjes in een vaasje typisch een ‘eenvoud’-ding, waar ik altijd heel erg vrolijk van wordt. Vooral als ze nét staan en het water nog zo fris is, dat de bubbeltjes nog aan de steeltjes blijven ‘plakken.’ Ze voegen iets extra’s toe aan je huis en aangezien ik een natuurmens ben, haal ik buiten graag binnen. De kleuren en geuren DOEN iets met me. Iets héél erg goeds.

bloemtjes

Toen ik laatst een troost-bosje kreeg van mijn moeder en dat kun je HIER lezen, was ik erg sceptisch. Die katten monstertjes zouden ze er vast weer uitrekken met hun bekkies. Maar tot mijn grote verrassing lieten zij de bloemen ditmaal onberoerd. Werkelijk alle vrolijkheid in een vaasje, stond de volgende ochtend nog overeind! Zijn mijn katten nu dan volwassen? Of is hún liefde voor de bloemetjes gevlogen?

bloemetjes

Inmiddels hebben we alweer een aantal keer bloemen cadeau gehad en ook deze lieten mijn engeltjes staan. Vandaag durfde ik het dan ook weer aan. Ik deed mezélf na bijna 2 jaar weer een bloemetje cadeau. PARTY! Die had ik verdiend. Ik HOU van de mooie kleuren en de vrolijkheid van bloemen en ik kan me er echt dankbaar voor voelen. Want een huis zonder bloemen is maar kaal. Dus, ik kan zeggen dat ik de bloemetjes weer uhm, op tafel zet! Ben jij ook zo gek op bloemetjes in je huis? Liefs Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

5 Comments

 • Ilona

  9 juli 2016

  Gezellig geniet er van hier alleen bloemetjes in de tuin door de hooikoorts kan ik niks in huis hebben knuffels

  Reply
  • Cynthia

   9 juli 2016

   Oh, dat is jammer Ilona. Maar je hebt gelukkig ook heel mooie kunstbloemen!

   Reply
   • Jennah

    31 juli 2016

    The hosnety of your posting shines through

    Reply
 • Maaike

  10 juli 2016

  Herkenbaar! Ik word ook helemaal blij van bloemen, maar mijn katten krijgen het altijd voor elkaar de vaas om te gooien, dus ik heb het een beetje opgegeven….

  Reply
  • Cynthia

   10 juli 2016

   Herkenbaar dus.. En de vaas omgooien doen ze hier dus ook, als het een hoge vaas is. Misschien is het een idee een breed en kort vaasje te gebruiken? Zoals die ik gebruik op mijn foto’s?

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg