Wat ik in mijn blog carrière voorbij zag komen

Ik begin een doorgewinterde blogger te worden. Met echte bloggers trekjes, een dagelijkse drang om één of meerdere artikelen op mijn blog te publiceren, en een continue honger naar inspiratie. Vaak kijk ik terug op hoe het allemaal begon. Dan denk ik aan wat ik allemaal heb geleerd & voorbij heb zien komen. Daarom dit artikel, om jullie mee te nemen in mijn blog-reis vol ervaringen.

Nu trek ik mijn eigen plan

Ik startte anderhalf jaar geleden deze blog. Zomaar ineens stond ze op haar grondvesten en had ik een enorme paddestoel uit de grond gestampt. Nu was het zaak om te schrijven & mijn weg te vinden. De beste keus ooit. Waarom ben ik hier niet tien jaar eerder mee begonnen?! Why?? Wat volgde was wel een heel avontuur. Ik las andere blogs & produceerde in het begin nog veel gebaseerd hierop. Nu trek ik mijn eigen plan. Veel beter!

Geweldige volgers

Ik leerde gaandeweg andere blogs kennen. Zag enthousiaste nieuwelingen komen, die al net zo enthousiast weer gingen. Bloggers die ik vanaf het begin ken en welke nog steeds bruisen van leven. Grote blogs die mij niet zagen staan. Andere grote blogs die dat wel deden. Ik begon steeds meer mijn eigen weg te vinden. WordPress (de achterzijde van deze site) te begrijpen. Super leuke dames te leren kennen. Geweldige volgers te krijgen, waar ik onwijs van geniet. Ik zag mijn blog klein zijn, met hooguit 3 lezers per dag. En ik zag haar groeien naar een site vol leven!

Wat ik bovenal leerde was mijn diep verscholen passie herontdekken. Sinds de breuk met mijn toenmalige vriendje, vergat ik spontaan dat ik zo houd van schrijven. Een heel nare periode wakkerde deze behoefte weer aan.
En kijk nu eens. Die roze paddenstoel. Hij staat er. Nog steeds! En er komt zelfs een webwinkel bij. 

🎀Liefs Cynthia🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

28 Comments

 • Marieke

  3 augustus 2017

  Je mag zo trots zijn op wat je tot nu toe hebt bereikt op jouw roze stukje internet! Ik lees je graag!

  Reply
  • Cynthia

   3 augustus 2017

   Wat lief!!! Dank je wel. X

   Reply
 • Michelle

  3 augustus 2017

  Heerlijkheid! De passie spat ervan af ☺️

  Reply
  • Cynthia

   3 augustus 2017

   Fijn te horen. En goed gezien! X

   Reply
 • roeloveintheair

  3 augustus 2017

  You rock girl!

  Reply
  • Cynthia

   3 augustus 2017

   Thanks meis! Jihaa.

   Reply
 • Victor

  3 augustus 2017

  Trots op je

  Reply
  • Cynthia

   3 augustus 2017

   Wat lief. En ik op jou!

   Reply
 • Rachel

  3 augustus 2017

  je bent gewoon leuk Meis 😀 en je kan trots zijn op jezelf!!

  Reply
  • Cynthia

   3 augustus 2017

   Zo lief. Insgelijks. Xxx

   Reply
 • alovelyadventurenl

  3 augustus 2017

  Geweldig hoe je het allemaal doet! Ik vind het ook zo leuk, inderdaad waarom ben ook ik hier niet eerder achter gekomen. Ook ik ben van plan gezellig lang te blijven.

  Reply
  • Cynthia

   3 augustus 2017

   Gezellig dat jij ook blijft!! Bij jou is het ook fijn om te komen!!

   Reply
 • Patricia

  3 augustus 2017

  Ik volg je nog niet zo lang maar tot nu toe niets dan lof. Leuke schrijfstijl!

  Reply
  • Cynthia

   3 augustus 2017

   Super te horen!! Many Thanks. X

   Reply
 • Christa Schrijft

  3 augustus 2017

  Gaaf hoor! Echt je bent een taaie! En wat je schrijft is ook nog eens plezierig om te lezen!

  Reply
  • Cynthia

   3 augustus 2017

   Cool dat je dat zegt. Ik ben inderdaad een taaie. Dank je wel! X

   Reply
 • Sheila

  3 augustus 2017

  Super tof hoe je je weg hebt gevonden in blog land! En ik vind het altijd zo gezellig om hier op bezoek te komen. Keep up the good work.

  Reply
  • Cynthia

   3 augustus 2017

   Aah tof, jouw reactie. Zal ik zeeeker blijven doen!! X

   Reply
 • Nancy

  3 augustus 2017

  Schiet eens op met die jurkjes!

  Reply
  • Cynthia

   3 augustus 2017

   Whaha! Ik sta al in de startblokken!!

   Reply
 • Mooier Leven

  3 augustus 2017

  Ik sluit me aan bij Nancy: ik wil shoppuh!! Haha ik lees ook met veel liefde en plezier al je blogs, heerlijk hoe gepassioneerd je bent ♡

  Reply
  • Cynthia

   3 augustus 2017

   Ik kan ook niet wachten op mijn Dresses! Blij dat jij mij graag leest. Geheel wederzijds. Xxx

   Reply
 • Ingrid

  3 augustus 2017

  Vrouwtje theelepel helemaal happy in haar eigen roze gezellige huisje.
  Daarom kom ik hier graag. Ook voor de koffie natuurlijk:)

  Reply
  • Cynthia

   3 augustus 2017

   Haha, zie ik er zo happy uit? Nou, ik vind het erg fijn dat jij hier zo graag komt. Blijf gezellig op de koffie komen! Altijd gezellig. Bedankt voor je leuke reacties altijd weer!! X

   Reply
 • Aneta

  4 augustus 2017

  Wat onwijs leuk! Leuk he hoe je op die manier je passie kwijt kan, vriendschappen maakt. Ik vind het zo knap van je dat je meerdere blogs per dag publiceert. Ik doe het je niet na. Daar heb ik op de een of andere manier geen tijd voor. Ook niet om elke dag op je blogje te kijken maar ik kom er heel graag en lees alles wat ik gemist heb. Dikke kus

  Reply
  • Cynthia

   4 augustus 2017

   Oh dat is fijn, dat je ze leest. Bedankt voor jouw lieve reactie. X

   Reply
 • Dewi

  5 augustus 2017

  Super hoe het is gegaan, mag je zó trots op zijn!

  Reply
  • Cynthia

   5 augustus 2017

   Dank je wel!! Dat ben ik ook zeker. X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg