Bloggers inspireren bloggers

bloggers
Onlangs werd ik benaderd door een nieuwe blog-STER. Ik voelde me gevleid, want zij vroeg mij om tips. Hoe ze het beste posts kan schrijven passend bij haar blog. Aangezien ik haar vraag goed begrijp, omdat ik me dit vaak genoeg ook afvroeg, besloot ik er een artikel aan te wijden.bloggers

Ik heb andere bloggers geïnspireerd.

Ik heb om me heen gesnuffeld en gekeken en heb gezien dat ik anderen bloggers heb geïnspireerd. Het valt me namelijk op, dat de zo kenmerkende steekwoordjes voor mijn blog en mijn visie op het leven, de laatste weken veel terugkomen in andere blogartikelen. Ik vind het uiteraard leuk, dat men kennelijk mijn ideeën en optiek kan waarderen.

bloggers
Als ik terugkijk op mijn eigen blog ervaring, herken ik het zeker. Ik ben héél erg zoekende geweest naar hoe mijn theelepel vorm moest krijgen. Ik was echt geïnspireerd door een aantal bloggers en geneigd dingen van ze over te nemen. Maar ik bedacht me, dat veel van de dingen die zij schreven, eigenlijk helemaal niet bij mij paste. En dat wilde ik niet. Ik wil authentiek zijn. Gewoon ik. En dus heb ik voor mezelf op een rijtje gezet wat echt mij is.


Inmiddels heb ík mijn draai gevonden. Ik ben ik en mijn posts zijn mij. Gewoon een gezellige koffieleut- sfeer vol gepoogde optimisme. EN alles dat te maken heeft met eenvoud en het (leren) genieten daarvan. Maar ook dingen die nu spelen in mijn leven. Want, ook al merk je het misschien niet altijd zo. Ik heb een onbeschrijfelijk zware tijd gehad en nog steeds bevind ik me hierin. En ik vind het wel zo eerlijk dat ook te delen met jullie. Het leven is beslist niet altijd fladderdig en hupsend. Maar: ik probeer het negatieve nu wel om te buigen naar het positieve. Hiermee wil ik dan weer inspireren. Dít is mijn blog in een notendop. Met Een theelepel geluk wil ik laten zien hoezeer je geluk vind in kleine dingen. Blog-STER in wording, jammer dat je nog niet bekend wilt worden gemaakt. Maar, bloggen is doorzetten en vooral je eigen woorden kiezen. Schrijf over datgene dat jou écht raakt, zaken die jou interesses typeren en over de dingetjes die gewoonweg passend zijn bij jou. En als tip voor andere bloggers wil ik meegeven, dat je niet klakkeloos dingen van andere bloggers moet overnemen. Blijf authentiek!

Wat maakt jou blog nou zo typisch JOU? Love Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie


Volg

Volg