Blogger(t) van Blogsociety.

IMG_0135

Ik heb gisteren weer een mijlpaal bereikt in mijn bloggerscarrière ; ik ben namelijk geselecteerd om deel te nemen aan blogsociety.

 

Gisteren ontving ik een email, waarin werd aangekondigd dat mijn blog is uitgekozen. Blogsociety is een bloggersplatform, waar de beste blogs samenkomen en gevonden kunnen worden. Ik behoor nu dus tot één van de ‘beste blogs’ en ik ben mega- trots joh! Zo merk ik, dat ik steeds een stukje dichterbij personalisatie van mijn blog kom en het steeds meer ‘ME’ wordt.

IMG_0137    IMG_0136

Bloggen werkt voor mij super therapeutisch. Ik vind het fijn om momenten van geluk te delen, in momenteel nog altijd zware tijden. En, bén ik niet happy, dan word ik het wel, door mijn eigen kracht! En dát bewijst maar weer eens hoe sterk ik ben. Het is niet arrogant hoor om jezelf zo op te hemelen, maar soms moet je jezelf simpelweg een schouderklopje geven.

Wat vinden jullie van mijn blog? Missen jullie iets, willen jullie ergens meer over lezen of zien? Let me know, jou mening telt! X Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

5 Comments

 • Victor

  4 mei 2016

  Ik vind jouw blog gewoon top. Boordevol energie!

  Reply
  • Cynthia

   4 mei 2016

   Lieve Vic,wat fijn dat jij mijn blog top en boordevol energie vindt! Dat inspireert om dit te blijven doen!!! Dikke x

   Reply
 • Cynthia

  4 mei 2016

  Lieve papa, bedankt voor uw reactie en tips! Die ga ik zeker in gedachten houden, x Cynthia

  Reply
 • Jacqueline

  4 mei 2016

  Meer vlogjes! 😀 je bent al zo fijn bezig. Je schrijft goed en begrijpelijk en bent zo open en positief. Het werkt aanstekelijk.
  Ik vind recepten heerlijk en (maffe) dingen over dieren. Maar ga lekker zo door xx

  Reply
  • Cynthia

   5 mei 2016

   Super om te horen!!! Met deze feedback kan ik ook zeker wat!! Thanks voor je lieve commentaar en complimenten! X Cynthia

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg