De onderbroek blunder.

blunder

Soms als je denk dat het niet erger kán, krijg je als de klap op de vuurpijl de topper. Volgens mij is het momenteel blunder tijd voor mij. Laatst deelde ik nog DEZE BLUNDER met jullie. Maar afgelopen week stond het schaamrood me opnieuw op de kaken. Dat een dagje APK hierop zou uitdraaien, dát had ik niet verwacht.

De monteur geeft me nog wat uitleg en ik rijd tevreden weg.

Zoals ieder jaar volbracht ik weer het fijne klusje van de auto naar de garage brengen. Het was weer tijd voor de jaarlijkse APK keuring. Leuk is anders, want het zijn toch altijd grote uitgaven. En je bent vaak duurder uit dan je hoopt. 🙏🏻 Maar goed: het bakkie heb ik weggebracht en ondertussen ben ik gezellig gaan lunchen met een vriendin. Tijdens de koffie belde de monteur al op. En het bedrag kwam inderdaad aanzienlijk hoger uit dan ik had gedacht. Ik kon de auto om 17.00 ophalen.
De dag was om en het moment kwam dat ik naar de garage ging. De fijne man geeft me nog even wat uitleg over de vervangen onderdelen en ik rij tevreden weer weg.

blunder

Ik pak het lapje stof beet en trek wit weg.

Sanne en ik zouden gezellig patatjes gaan halen als avondeten en de sfeer was vrolijk te noemen. Dus ik parkeer mijn snoepje in een goed vak en mijn oog valt op een zwart lapje stof dat keurig uit het kastje aan de passagierszijde hangt. En ik denk nog: ‘Oh vast een werk-doek die de monteur is vergeten.’ Ik pak het lapje stof beet en trek wit weg: het is mijn zwarte kanten hipster. Mijn hersenen maken razendsnelle connecties en ik gil: ‘Oh Sanne wat erg, wat vreselijk.’ Sanne lacht invoelend mee. Ze kan zich vast levendig voorstellen hoezeer ik mij op dat moment moet schamen. Hoe deze slip daar kwam? Nou, een paar weken geleden had ik tijdens het rijden een gekke bult ontdekt in mijn maillot. Het bleek een verdwaalde onderbroek waar ik mezelf van bevrijdde en vervolgens op de grond smeet. Natuurlijk ben ik heel die onderbroek vergeten. Die zie je ook niet meer liggen op een zwart matje.

Die blonde gaat van bil in de auto.

Thuis aangekomen vertelde ik het verhaal. Wat moeten die gasten zullen wel niet van me denken?! ”Die gaat van bil in de auto, die blonde.” Ik kon het ze bijna horen zeggen. Wát een blunder weer. Deze zin heb ik wel 10 x herhaald. Het is gezakt, het gevoel. En ik ben bedaard. Maar de volgende keer dat ik mijn auto ga afleveren, zal het me weer herinneren aan deze dag. Ik zal mijn karretje in ieder geval voortaaan eerst grondig inspecteren. Ik durfde overigens niet te kijken of de onderbroek schoon was of niet. Na wat verzamelde moed heb ik het ding met mijn ogen dicht in de was gemikt. Ik wíl het niet weten, dat zou het nóg erger maken. Relatief gezien zijn er natuurlijk heel wat ergere dingen, maar dit was best heel beschamend. Garagemonteur: als u dit leest? Dit is dus het verhaal! Wat was jouw laatste blunder? Liefs Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

18 Comments

 • Bonsje Kraaij-van den Berg

  17 oktober 2016

  Hahahahaaaaa als je weer komt dan ga je je niet schamen, dan stel je je gewoon voor dat die monteur een viezerik is die aan jou broekje heeft gesnuffeld 😉 Weer een geniaal blonde actie!

  Reply
  • Cynthia

   17 oktober 2016

   Ja zo had ik hem nog niet bekeken. Eigenlijk best heel blond…

   Reply
   • Bonsje Kraaij-van den Berg

    17 oktober 2016

    ik moet al zo lachen als ik aan die gekke bobbel in je maillot denk…. dat zijn dus ook dingen die ik altijd heb! dan zit er ineens een sok achter in je knieholte enzo, en dat ontdek je idd altijd op een onmogelijke plek 😉

    Reply
    • Cynthia

     17 oktober 2016

     Ja erg hé Bonsje?! Ik heb echt altijd van die rare dingen.. Wij vrouwen hé?!

     Reply
 • Dewi

  17 oktober 2016

  Hahaha! OMG ik zou dat ook denken! Volgende keer een andere garage zoeken

  Reply
  • Cynthia

   17 oktober 2016

   Ik ben juist zo tevreden over de garage.. Ik zal mijn schaamte opzij moeten zetten en doen of mijn neus bloed.

   Reply
 • Marieke

  17 oktober 2016

  Oh wat erg haha! Maar wel dapper dat je de volgende keer weer naar de zelfde garage durft 😉

  Reply
  • Cynthia

   17 oktober 2016

   Ja, deze garage is tenminste eerlijk. Ik zal dus wel moeten.. haha. Dank je voor je reactie.

   Reply
 • kim

  17 oktober 2016

  hehe zalig verhaal! Made my day 😀 en die van de garagisten wss ook

  Reply
  • Cynthia

   17 oktober 2016

   Die zullen aardig gelachen hebben whaha!! Dank je wel voor je leuke reactie!

   Reply
 • N. van den Berg

  17 oktober 2016

  Whahahahaha geniaal! Zou ook echt weer een actie voor mij zijn Dat ze nog zo serieus aan je hebben uitgelegd wat ze hebben vervangen zonder in de lach te schieten hahahahahaha

  Reply
  • Cynthia

   17 oktober 2016

   Vreselijk hé? Ik heb echt altijd van die gekke acties…

   Reply
 • Aneta

  17 oktober 2016

  Oh god! Die mannen hebben hun dagje wel gehad, haha. Nu op zoek naar een nieuwe garage? Ik had niet meer terug gedurfd

  Reply
  • Cynthia

   17 oktober 2016

   Dat dacht ik eerst ook. Maar ik ben uitermate tevreden. Moet er alleen over een maand alweer terug… Oeh!

   Reply
 • Wendy

  17 oktober 2016

  Whahahaha sorry maar hilarisch!!!! Die blonde gaat van bil in de auto… Hoe kom je erop
  Ik heb t een keer in het zwembad gehad. Een wedstrijdje snel naar de overkant zwemmen met Danny, David en Stephanie. Ik klim op de kant en kijk rustig hoe hun verder spelen. Totdat Danny mij roept en gebaart; bleek mij bikini top totaal van zijn plek te zijn en had helemaal niets door…. Schaam schaam whahaha

  Reply
  • Cynthia

   17 oktober 2016

   Oh ook echt een schaam moment!! Xx

   Reply
 • Wendy

  17 oktober 2016

  Oh ja en als je terug gaat hang je gewoon n kanten stringetje aan je spiegel 😉

  Reply
  • Cynthia

   17 oktober 2016

   Whaha dat is een goed idee

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg