Bobby Pin Boutique in Rotterdam.

 

vintage

Zeer geïnspireerd en enthousiast kwam ik vorige week zondag thuis van een uitermate geslaagde workshop. Lees gauw verder over hoe ik dit heb beleefd en hoe geweldig dit was. vintage vintage vintage vintage

Heerlijk vintage winkeltje

Een vriendin & collega vroeg me laatst mee naar een workshop voor het maken van een haarasecoire en bijpassende broche. Haar zus heeft namelijk een eigen winkeltje in Rotterdam. Een jaren 30-60 winkeltje met allemaal kleding, schoenen en overige accessoires uit deze mooie tijden. En laat ik nu weg zijn van vintage.  Sterker nog: ik had in die oudere tijden geboren willen worden. Ik roep dit al jaren. De muziek, de stijlvolle kleding. Er is zóveel dat mij aanspreekt uit deze periode. Trouwe lezers hebben in meerder blog-artikelen al kunnen proeven van mijn voorkeur voor vintage. Dus dit was voor mij echt een wow beleving! Ik kwam soort van thuis in dit heerlijke vintage winkeltje.

 

vintage vintage

De winkel oogt meteen heel vintage met een popperige aankleding en jurkjes op popjes welke ophingen. Zó schattig! Wij mochten een trapje op naar boven waar een knus tafeltje was neergezet. Deze stond vol lekkernijen en allerlei spulletjes die wij voor onze ‘werkjes’ konden gebruiken. Zelfs de stoeltjes vond ik vintage. De muziek die er continu draait, stamt ook uit die prachtige tijden.

vintage wow

wow wow

Samen met twee andere dames konden we dus aan de knutsel. De sfeer ademde eenvoud en ongecompliceerdheid. Hoe goed past dit bij mij blog hé? Gewoonweg heerlijk. Lekker knutselen en je met niets dan ontspanning bezig houden. Ik was echt weer even kind! Op de foto’s hierboven zie je de resultaten van onze creaties. Wat zo grappig is, is dat ieder een heel eigen dingetje heeft gemaakt. Alsof iedereens innerlijk tot uiting kwam in de frutsels. En natuurlijk is dat ook zo. Ik heb iets gemaakt welke ik eigenlijk tijdens elke gelegenheid wel kan dragen. En ik vind het erg stijlvol om het aan de achterzijde te klemmen, met mijn haar opzij.

 
Behoefte aan simpliciteit ?Kortom:  ik  heb  echt  genoten en kwam heel enthousiast weer thuis. Opnieuw geïnspireerd geraakt door eenvoud. Mocht je net als ik ook dol zijn op dit soort sferen, en terug willen naar de simpliciteit van toen? Dan moet je echt eens een bezoekje brengen aan deze geweldige zaak! In principe is het een online shop. Maar één keer per maand óf op aanvraag, gaat dit snoepige winkeltje open voor publiek. En zoals je ziet, worden er ook diverse workshops gegeven. De winkel heet: Bobby Pin Boutique en is gevestigd aan de Insulindestraat 46 te Rotterdam. Op de site kun je eveneens je hart ophalen voor allerlei vintage spullen en kleding. Bedankt lieve Dana voor deze geweldige beleving. Deborah bedankt voor je gastvrijheid en mijn complimenten voor je prachtige winkeltje. Lieve lezers: bedankt weer voor het lezen van mijn blog vandaag. Morgen ben ik er weer en zal ik een lekker recept met jullie delen.

Liefs Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

4 Comments

 • Aneta

  18 december 2016

  Prachtig winkeltje, die stoel is inderdaad ontzettend gaaf. Helemaal mijn stijl ook. En wat leuk om van die haarbroche te freubelen

  Reply
  • Cynthia

   18 december 2016

   Gaaf hé? Het was echt heel leuk! X

   Reply
 • Dewi

  20 december 2016

  Wat superleuk! En wat een originele workshop! Ziet er gezellig uit!

  Reply
  • Cynthia

   20 december 2016

   Echt super was het!! Dank je meid! Een mooie dag. X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg