Brief aan mijn 16-jarige ik..

Me 16.jpg

Lieve ik,

Ik zie een gebroken meisje met tranen in haar ogen. Je vriendje heeft je verlaten, verkoos zijn moeder boven jou. Want zij wil jou niet in haar familie. Gebroken door verdriet, ben jij nu 10 kilo verloren en ik tref je opgerold aan in bed. Ik voel je verdriet zo. Degene met wie jij zulke oprechte bedoelingen had, heeft je verraden.

Kon ik je maar vertellen wat ik nu weet.. Dat je amper 2 maanden later een prachtige man in politie-uniform zou ontmoeten. Zomaar op een dinsdag in de zon. Als je toch eens mijn wijsheid van nu in pacht zou hebben. Dan zou je weten dat er 21 intens gelukkige jaren in het verschiet zullen liggen met deze man. En je zou weten dat hij de man van je leven zal worden. Er komen ook jaren vervuld van verdriet & verlies. Maar bovenal oprechte en grootse liefde. Wist je dit alles maar, dan zou je snel je tranen drogen, lief en onwetend meisje…

 

Liefs ik.

Cynnie.jpg

 

Wat zou jij aan je 16-jarige ik schrijven?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 Comments

  • Victor

    16 april 2016

    Wauw! Een theelepel geluk. Dit is precies wat mensen nodig hebben: eenvoudig in deze roerige en veeleisende tijden. Je site is zo vrolijk en zit vol positieve energie. Met veel plezier gelezen!

    Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in