Cadeautjes uit mijn webshop

cadeautjes

Ik vind het leuk om af & toe dingetjes te delen over het reilen en zeilen van mijn webshop. Van jurkjes en rokjes maak ik cadeautjes. Steeds leuker pak ik ze in (al zeg ik het zelf, Haha).. En graag deel ik dat in deze post met jullie.

Over cadeautjes gesproken

Ik wil dat vrouwen die bij mij iets in de shop kopen zich speciaal en gewaardeerd voelen. Dat zij het gevoel hebben dat er echt moeite voor ze wordt gedaan. Toen ík laatst een pakketje ontving kreeg ik zowaar een klap in mijn gezicht. Ik had van die lieve, roze verzendzakjes besteld in een klein formaat. Mijn shop ging namelijk uitbreiden en kreeg er sieraden bij. Nou. Echt. Het bedrijf had werkelijk een grote bal gemaakt van al die kleine zakjes en ze in een lelijk, blauw groter zakje gepropt. Dat was het dan. Dat vond ik zoo liefdeloos. Vic zei: “Dat is ook met passie gedaan he”? Waarop ik antwoordde: ” Eerder met haat, deze persoon vind zijn werk heeeeel leuk. Eigenlijk had ik dit bedrijf feedback moeten geven. Want de zakjes waren helemaal gekreukt en verfrommeld en ik heb ze per stuk netjes moeten vouwen. Over cadeautjes gesproken.

Het tegenovergestelde

Ik wil het tegenovergestelde effect bereiken. Dat mijn liefde voor wat ik doe er vanaf spat. Dat het een glimlach tovert op het gezicht van de ontvanger. En ik moet er zelf blij van worden, dan wordt de ander het vast ook, is mijn motto. Bovenstaande foto is van een pakje gisteren. De laatste weken zijn al aardig druk in de shop. Elke dag verzend ik nu wel en er komen veel bezoekers rondkijken de gehele dag door. De shop is weer bijna leeg. Goed teken. Vandaag komen er weer jurken binnen en ook vandaag staan er alweer bestellingen klaar. Het gaat goed met de webshop! Zo blij mee. 💖

🌷Liefs Cynthia 🌷

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

15 Comments

 • Victor

  20 april 2018

  Je doet het echt heel erg leuk lieverd. En ik ben daar getuige van. Nee, ik ben niet chauvinistisch- nou oké, een beetje wel- maar ik zie ook objectief hoeveel moeite jij voor jouw klanten doet. Ook leuk om te zien hoeveel plezier het je geeft. Ik gun je heel veel succes. Als ik een dame was, dan was ik zeker een vaste klant geworden hoor. Ik heb wel 1 kritische tip echter. En dat is: niet te hard werken hoor, want je moet ook tijd hebben om te ontspannen. 🙂

  Reply
  • Cynthia

   20 april 2018

   Super lieve reactie van een geweldige vent, Haha! Ik zal het proberen overigens. Maar het is zo verslavend..

   Reply
 • darinanykl

  20 april 2018

  Super om te lezen hoe goed het gaat met je shop! En vreselijk hoe ze de zakjes hebben verzonden.

  Reply
  • Cynthia

   20 april 2018

   Niet netjes toch?

   Reply
   • darinanykl

    20 april 2018

    Zeer zeker niet!

    Reply
    • Cynthia

     20 april 2018

     Jammer.. Fijne avond Darina!

     Reply
 • darinanykl

  21 april 2018

  Fijn weekend 🙂 x

  Reply
 • Ingrid

  22 april 2018

  Het ziet er zo schattig uit!
  Eerst met zorg de leuke dingen voor in je shop ingekocht. Met zorg de spulletjes voor het verzenden uitgezocht en dan versturen. Voor de ontvanger is het écht een feestelijk pakketje dat geleverd wordt.
  Zij en jij helemaal blij:)

  Reply
  • Cynthia

   22 april 2018

   Bedankt Ingrid. Zo is het maar net en dat maakt alles Zo leuk!

   Reply
 • Ilona

  22 april 2018

  Mooi om te lezen en zo mee te kijken hoe het met je webshop gaat ben super. Blij voor je dat het zo goed loopt je webshop en je maakt leuke vrolijke pakketjes om ze te versturen daar wordt je toch blij van als je dat binnen krijgt
  Wel balen dat je je zakjes zo slordig binnen krijgt daar bestel je ze zeker niet weer
  Ga zo door lieve cynthia met je webwinkel en je gezellige blog knuffels fijne middag lieverds

  Reply
  • Cynthia

   22 april 2018

   Dank je Ilona, leuk om jouw reacties te lezen steeds. Inderdaad niet zo netjes, maar helaas een van de weinige aanbieders van de zakjes die ik zoek. Toch zal ik volgende keer een beetje verder zoeken. Heel vee liefs en een mooie dag voor jou!

   Reply
 • Rachel

  22 april 2018

  het ziet er super cute uit ook!!!

  Reply
  • Cynthia

   22 april 2018

   Ja, ik ben er ook steeds tevredener over! 🙂

   Reply
 • Florentine

  25 april 2018

  Zeker niet netjes. En ook een groot contrast met hoe jij met je spullen omgaat. Ik vind het wel onwijs leuk dat het zo goed gaat met de shop! Echt iets om trots op te zijn Cynthia! Liefs 🙂

  Reply
  • Cynthia

   25 april 2018

   Nee hé. Best onbegrijpelijk. Leuk te lezen florentine! Liefs.

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in