Cheat Day in huize theelepel 

 


Goedemorgen lieffie’s. Na een werkelijk heerlijke droom ontwaakte ik vanmorgen in alle vroegte. Jammer wanneer zo’n plaatje dan voorbij is. Hoe dan ook, het was heus niet zo erg. Naar déze dag heb ik juist de hele week uit gekeken. Ik ga vandaag namelijk flink cheaten! 

Cheaten is niet zo moeilijk als je elke dag al cheat

Al een week lang heb ik zin in mijn favoriete Thai sweet chili chips van Lay’s. Kennen jullie deze? Die vind ik zo gruwelijk lekker dat ik ze verslind. Gisteravond wilde ik een filmpje zien, maar zonder lays vond ik dat helemaal niet gezellig. Ik kon aan niets anders denken & ben van ‘ellende’ naar bed gegaan, whahaa! Blij zei ik tegen mijn Hubbie dat ik zo naar morgen uitzag. ‘Want dan ga ik cheaten.’ Hij zou wel meedoen, zei hij. Ha, niet zo moeilijk. Als je elke dag al cheat!


Enfin

Op de boodschappen lijst komt dus een enorme zak chips, een roze-tje en nog wat ander lekker voer. Met een heerlijk filmpje erbij (zo’n lekkere dramafilm ofzo) komt mijn zaterdagavond dik in orde!! Maar ik begin eerst maar eens aan dit ontbijtje…en de dag…en koffie. 😉
 

Volg je mij al op Instagram? Daar deel ik dagelijks meerdere keren foto’s van mezelf en ons leven. Op Facebook heb ik ook een eigen pagina. Hier deel ik al mijn blog-artikelen. Zo hoef je nooit iets te missen!

🎀Liefs Cynthia.🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

12 Comments

 • Victor

  22 juli 2017

  Oh, ik cheat niet elke dag. 🙂

  Reply
  • Cynthia

   22 juli 2017

   Snoepjes & koekjes… 🙂

   Reply
 • Jacqueline

  22 juli 2017

  En die jurk? Wat heb je voor moois aan?

  Reply
  • Cynthia

   22 juli 2017

   Deze is echt mooi inderdaad. Een bohemian style. Daar houd ik ook van. 🙂

   Reply
 • Mooier Leven

  22 juli 2017

  Oeh cheatdays zijn de beste dagen 😉 ik kijk er ook vaak naar uit 🙂

  Reply
  • Cynthia

   22 juli 2017

   Doing it now! Xxx

   Reply
 • Ingrid

  22 juli 2017

  Ik had een rare dag. Veel gewerkt van de week. Geen brood in huis. Het begon nog goed. Kwark met meloen. Toen huisvrouw “gespeelt”. En ja hoor…..twee uur…..boodschappen doen mét lekkere trek. Allemaal gezonde maar ook ongezonde dingen gekocht. Het begon met een saucijzenbroodje. Hoe slecht wil je het hebben. Heb wel een gezond ‘mexicaantje’ gemaakt voor avondeten. Maar daarna nog een taartje bij de koffie. Het was wel lekker.

  Reply
  • Cynthia

   23 juli 2017

   Oh oh. Maar daar is het weekend voor.. Dat Mexicaantje klinkt goed. Ach, zolang je maar genoten hebt. Ik wilde taco’s eten, net als jij Mexicaans. Alleen is dat niet heel handig als je gehakt vergeet te kopen… Dat werd pizza. Zucht.. Morgen nog een dag! 😉

   Reply
 • ilona

  23 juli 2017

  heerlijk geniet er van lieverds hier shake en verder in stapjes kijken wat er kan vandaag knuffelige dag samen lieverds en geniet van jullie film knuffels voor jullie

  Reply
  • Cynthia

   23 juli 2017

   Dank je wel, andere lieverds. Geniet jij maar lekker samen met knuffel!

   Reply
 • alovelyadventurenl

  24 juli 2017

  Oh wat knap van je.. ik heb dagelijks een cheatmoment.. Ben te zwak haha

  Reply
  • Cynthia

   24 juli 2017

   Echt? Lekker toch!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg