Cyber Monday in mijn Webwinkel

Goedemiddag. De ene kortingsactie in nog niet voorbij, of de volgende dient zich alweer aan. Vandaag & morgen staan in het teken van Cyber Monday. Jeeeééjh.

De webwinkel staat vandaag centraal

Vanaf vroeg in de morgen ben ik bezig met deze, weer super leuke, dag. Opnieuw een kortingsactie van 20% op Alles, stond er op de planning. Hartstikke leuk om te doen hoor, echt waar. Veel bezoekers mogen ontvangen, en inmiddels zijn er alweer een paar bestellingen binnen. En eigenlijk ben ik de hele dag wel met de webwinkel bezig. Zowel in mijn hoofd als fysiek, in mijn online winkel zelf!

Mooie recensies

Maar ondertussen ging alles vandaag door hoor. We hebben gezellig met elkaar ontbeten, ik deed grote boodschappen met mijn oudste. Alvast voor aanstaande zaterdag. Flessen frisdrank en overige versnaperingen. Lekker gemakkelijk, hop in de auto. En nu zit ik lekker met een wijntje op de bank, voetjes omhoog. Wasjes draaien weer in de machine. En wie weet komt er nog wat binnen qua bestellingen. Ik kreeg gisteren overigens heel mooie recensies op de verstuurde bestellingen van vrijdag.. Je kunt het lezen in de webshop blog.

Mocht je nog willen profiteren van de aanbiedingen in mijn webwinkel? De actie loopt vandaag & morgen ook nog!

Geweldig avondje gewenst dames.

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 Comments

 • roeloveintheair

  26 november 2017

  You rock! Ik ben zooo benieuwd naar het pakketje.

  Reply
 • Cynthia

  27 november 2017

  Thank you!! Ik ben ook erg benieuwd wat je ervan vind. Ik hoor het heel graag.. Liefs!

  Reply

Geef een reactie


Volg

Volg