Cynthia leeft (weer) gezond!!

 1461001147749

Jaa, het is officieel een feit: Ik leef gezond! Zo dat moest eruit. Zoals jullie hebben kunnen lezen in mijn voorgaande blogs, heb ik door veel stress de afgelopen maanden niet heel goed voor mezelf gezorgd. Dáár gaat verandering in komen, of beter gezegd, daar ís reeds verandering in gekomen!

Ik ben weer erg op mijn voeding gaan letten en van nature gaat mijn voorkeur uit naar gezond. En vandaag is dat yoghurt, muesli, fruit, salade & witvis. En uiteraard ben ik ook bezig het hardlopen weer op te pakken. Met mijn dochters ben ik vandaag de polders ingegaan!  Simpel, doch zaken om dankbaar voor te zijn. Hopelijk komt er ook weer een dag dat ik samen met Victor zal gaan hardlopen, zoals we altijd deden. Het leven is veranderd en ik mis veel dingen van toen, maar ik blijf altijd hopen! Met een lach & een traan..

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

4 Comments

 • Je pappie

  19 april 2016

  Heel goed van je dat je ondanks tegenslagen positief in het leven staat,het is toedragen je kinderen je hierin steunen geloof me er komt heus een tijd dat je weer met Victor gaat sporten

  Reply
  • Een theelepel geluk.

   19 april 2016

   Lieve pappie! Ontzettend bedankt voor uw lieve reactie. Met heel heel veel steun van jullie ( en velen anderen) kom ik in mijn kracht! Bedankt voor ALLES, love you.

   Reply
 • Wendy

  21 april 2016

  Trots op je ♡

  Reply

Geef een reactie


Volg

Volg