Cynthia rent Video-blog!

 

img_3557-1
Ik neem jullie vandaag heel spannend mee tijdens een harlooprondje. Wat trek ik aan en hoe loop ik precies? Dat zul je hier zien! Ik ben weer aan het opbouwen en hoop zo sterk te worden als ik een jaar geleden was. Toen rende in gemiddeld 30 kilometer en Victor en ik waren van plan de marathon van Rotterdam te gaan lopen. Wie weet volgend jaar?? Ik hoop dat jullie mij zullen supporten in mijn battle. Klik verder en kijk eerst de video maar. I did my very very best!

Lieve lezers. Superbedankt voor het kijken naar mijn video! Mochten jullie deze vlog leuk vinden, laat dan een reactie achter in de comments of plaats een thumps up. Dan weet ik of ik dit leuk is om vaker te doen!

Veel liefs Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

4 Comments

 • ilona

  27 augustus 2016

  super goed Cynthia ga zo door en de 30 kilo meter komt wel in stapjes je kunt het dikke knuffels fijn weekend

  Reply
  • Cynthia

   27 augustus 2016

   Dank je wel Ilona!! Lief X

   Reply
 • Esther

  27 augustus 2016

  Goed zo meid dat je weer lekker bent gestart, 8 km om te beginnen is top!!
  Leuk gefilmd trouwens!:)
  Ik zie jou en vic echt wel weer lopen hoor, jullie zijn een heerlijk sportief stel! Komt goed! kus

  Reply
  • Cynthia

   27 augustus 2016

   Dank je wel Es!! Dat gaat zeker gebeuren. X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg