De dag doornemen. Borrel mee!

Hoi everyone. Hét is weekend! Ik ben zojuist uit mijn werk thuisgekomen, heb vervolgens een half uur onder de douche gestaan & ben nu dus in mijn blog gedoken. Omdat ik weleens lees dat sommige bloggers dat niet kunnen, bloggen direct na hun werk dus, wil ík met jullie de dag doornemen. Dus kom gezellig op de borrel bij Een theelepel geluk.

Bloggen na mijn werk = voor mij pure ontspanning

Ik vind bloggen na mijn werk echt heerlijk. Het is mijn moment van ontspanning, juist wanneer ik moe ben. Ik knap er serieus he-le-maal van op. Vandaar dat jullie op vrijdagavond eigenlijk altijd wel een blog van mij kunnen verwachten. Tja, hoe was mijn dag? Wel goed, vooral het eerste begin. Maar naarmate de dag vorderde merkte ik mijn energie drastisch afnemen. En alsof die kids dat aanvoelen hé? Met hun extra ondeugende streken. Vrijdagavond ben ik altijd bekaf. Echt gewoon! Ik was dan ook blij toen ik mijn weekje weer af kon sluiten.

Spannende momenten onderweg

Ik werk in een wijk met best veel honden. De hond die ik onderweg tegenkwam was huge. EN agressief. Het is dat zijn baas hem vasthield, maar ik beleefde echt even wat angstige momenten. Hij had het vast kwaad met mij voor. Dat zag & voelde ik aan alles. Zijn felle gegrom, zijn scherpe, ontblote tanden, en zijn opspringende gelaat. ‘Als hij nou zijn hond maar kan houden‘, hoopte ik vurig & in stilte.. De man zag er niet heel stevig uit namelijk. Beslist (maar toch met de staart tussen de benen) liep ik rap door. Eruit ziend alsof ik geen enkele angst kende. Misschien dat ik dan een minder aantrekkelijk doelwit zou zijn.. Pfieuw, ik ben er ongeschonden vanaf gekomen. Maar ik vond het echt even heel  spannend. Gelukkig heb ik nog billen, mensen. Ze zitten er nog.

Plannen?

En nu zit ik thuis & is het weer weekend. Ik besef me dat de week alwéér is gevlogen. Is die van jou ook zo snel gegaan? En wat zijn jouw plannen voor komend weekend? Ik vond het hartstikke leuk dat je weer even mijn blogje hebt bekeken. Bedankt daarvoor!

Nog een glaasje bubbels misschien? 

🎀 Liefs Cynthia 🎀

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

26 Comments

 • Victor

  25 augustus 2017

  Eng hoor, zo een grote hond. Blij dat je heelhuids weer thuis bent . Fijn weekend. Geniet ervan.

  Reply
  • Cynthia

   25 augustus 2017

   Ja echt. Ik ben ook blij dat ik er ben, heelhuids! Xxx

   Reply
 • Irene (@WijzermetIrene)

  25 augustus 2017

  Oh vervelend dat je zon nare ervaring had met die hond. Had die hond ook een vreemde blik in zijn ogen? Dat heb ik namelijk weleens gezien bij een valse hond. Fijn weekend! ☀️

  Reply
  • Cynthia

   25 augustus 2017

   Hij oogde in elk geval beangstigend. Gek he, dat je daardoor ineens zo wordt ‘overvallen’. Ik was gelijk wakker..

   Reply
   • Irene (@WijzermetIrene)

    25 augustus 2017

    Nee juist niet. Het blijft een dier. Ik ben ook dierenliefhebber, maar mij zou het ook overvallen.

    Reply
    • Cynthia

     25 augustus 2017

     Dit soort figuren zijn gewoon naar!

     Reply
 • alovelyadventurenl

  25 augustus 2017

  Oeh wat eng! Hier in de buurt ook heel veel grote enge honden (pitbulls, boxers etc). Ook lopen ze vaak los. Ik probeer ze altijd zoveel mogelijk te ontwijken. Ze zeggen vaak wel ze doen niks.. maar je zal maar net die ene zijn.. Gelukkig is het bij jou goed afgelopen! Heerlijk weekend gewenst!

  Reply
  • Cynthia

   25 augustus 2017

   Ja zeg, dat is pas eng.. Ik vind pitbulls ook zo eng. En mensen die dat zeggen, begrijpen het niet. Een dier is nooit te vertrouwen en reageert vanuit instinct. Zelfs van mijn eigen, kleine Abby durf ik dat niet te zeggen. Dank je wel meis, jij ook met je gezinnetje!

   Reply
 • Marieke

  25 augustus 2017

  Allereers proost!! 😉
  Oh wat naar zo’n enge hond!
  Geniet heerlijk van je weekend.
  Wij gaan morgen naar het zomerfeest van het kdv en verder nog niet echt plannen 🙂

  Reply
  • Cynthia

   25 augustus 2017

   Jij ook Marieke: Cheers!! Oh, wij hadden dat ook. Een zomerfeest op het KDV. Jullie treffen het wel met het weer morgen! Veel plezier hoor.

   Reply
 • Ingrid

  25 augustus 2017

  Ai…..niet fijn dat zoiets je ineens overkomt. Eng.
  Geniet maar lekker van je weekend.
  Ik moet morgen overdag werken en zondagavond en maandagavond. Dan heb ik dinsdag en woensdag weekend:)

  Reply
  • Cynthia

   26 augustus 2017

   Dank je wel. Veel plezier met werken dit weekend, Ingrid. Jouw weekend valt weer op mijn werkdagen!
   Dank je wel.

   Reply
 • Roelina

  26 augustus 2017

  Ben niet zo gauw bang voor groten honden (heb zelf n boxer), maar een glaasje bubbels of droog vinootje kan ik me dan wél weer in vinden. Ik blog ook voor de ontspanning trouwens.

  Reply
  • Cynthia

   26 augustus 2017

   Proost dan, bij deze. Op de vroege morgen! Heerlijk toch? Ontspanning vinden in bloggen!?

   Reply
 • racheltjuh

  26 augustus 2017

  he bah met die hond!!hier is bloggen ook ontspanning!! heerlijk en palnnen voor het weekend? mwa er staat wel wat op de planning maar zin in hebben hahaha fijn weekend Meis

  Reply
  • Cynthia

   26 augustus 2017

   Die verplichtingen he, Rach? Wij gaan vandaag op kraambezoek. Mijn broer is weer papa geworden. Fijn weekend!!

   Reply
   • racheltjuh

    26 augustus 2017

    nou hou op schei uit pff maar leuk toch kraamvisite 😀 ik zal bij mijn schoonzoon zijn optreden gaan kijken op het zomerfestival hier maar ras en ik zitten wel lekker te bloggen eigenlijk moahaha aaahh slechtttt doei lieffie

    Reply
    • Cynthia

     26 augustus 2017

     Lekker stelletje hoor. Jij en jouw dochters. Ik geniet echt van jullie blogs en vlogs!

     Reply
     • racheltjuh

      26 augustus 2017

      aaahhh top en lief om te horen lieverd!!!! <3

     • Cynthia

      26 augustus 2017

      🙂

 • ilona

  27 augustus 2017

  bbbbrrr hou niet van die grote honden die zo agressief doen pppfff gelukkig is er niks snap dat je na een week werken met de kids op bent kost heel veel energie maar ik zeg altijd het kost energie maar ik krijg er ook energie van van de kids van het kindercafee gebeurd mijn weekend was druk met bakken en voor bereiden op een leuke gezellige week jeugdland helpen met de lunch 5 middagen en dan naar huis de kids komen van 13.tot 16.30 ik ben om uiterlijk 13,30 vrij voor de grote drukte begint minder prikkels en zo kan ik toch mee doen heb er super veel zin in fijne avond lieverds straks lekker slapen knuffels voor jullie

  Reply
  • Cynthia

   27 augustus 2017

   Dat is wel fijn, dat je voor de grote drukte weg kunt. Goed te doen! Veel plezier, en dank je wel! Xxx

   Reply
   • ilona

    27 augustus 2017

    zeker cynthia er komen op zon middag ongeveer tussen de 400 en 500 kids in de leeftijd van 4 tot 12 jaar dank je wel gaat lukken knuffels voor jullie

    Reply
    • Cynthia

     27 augustus 2017

     Jeetje, wat veel!

     Reply
     • ilona

      27 augustus 2017

      dat is ieder jaar cynthia de laatste week van de zomer vakantie doe het al 16 jaar en wordt steeds drukker behalve vorig jaar was het iets minder druk maar super leuk en gezellig om mee te mogen en kunnen doen en eind van de week het mooist alle vermoeide blije koppies na zon week daar doe je het voor

     • Cynthia

      27 augustus 2017

      Ah, dat geeft inderdaad wel voldoening!

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in