Dagelijks een theelepel geluk in je email? Follow! 


Je bent van harte welkom op mijn blog. Ik hoop jou en velen anderen te inspireren om geluk te halen uit kleine (lees grootse) dingen & genieten van ‘eenvoud.’


Life isn’t easy, laten we daar niet omheen draaien! Om die reden ben ik gaan bloggen. Omdát leven soms een bitch is en ik mezelf nog vaak een boost moet geven! En omdát ik wil overdragen dat je in moeilijke tijden er maar beter het best van kunt maken. En dan ga je er vanzelf in geloven! Dát houd mij op de been.
Mijn doel is om ook anderen te inspireren om mooie momenten te VIEREN! Maar ook de tegenslagen mogen er zijn. Daarover blog ik dan ook eerlijk!


Dus; wil je s’morgens al tijdens de koffie een post van mij in je e-mailbox ontvangen? Op mijn page vind je een ‘volg’ button, waar je je in kunt schrijven! Hope to meet you there. Tot blogs,X Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie


Volg

Volg