Dank je wel Tante Betsy!

Vandaag is het de hoogste tijd om iemand in het zonnetje te zetten. De persoon van wie zo veel dames een dagelijkse dosis geluk mogen ontvangen. Een applaus dan ook, voor de enige echte Tante Betsy!

Want dankzij Tante Betsy..

Ik vind dat het best een gezegd mag worden. Want haar jurkjes zijn een uitvinding. Werkelijk hele tante Betsy community’s zijn er vanwege haar ontwerpen ontvlamt. Hele Facebookgroepen bestaan er, volledig in het teken van dit geweldige merk. Met veel aanhangers. Dat zegt toch heel wat, vinden jullie niet? Dankzij haar leerde ik het merk kennen. En ook dankzij tante Betsy herself hangen ze nu in mijn webshop. Wauhouw! Deze stijl jurken was exact wat ik zocht. Ik heb het ervaren als het ontbrekende puzzelstukje op mijn al bestaande blog. Sinds ik deze lieflijke jurken ontmoette, voel ik er een enorme passie voor. En dat maakt mij zo gedreven om mijn shop te laten slagen. Een echte roze droom! Met een toef slagroom erop.

Bedankjes regen

Maar, tante Betsy. Ik bedank u ook zeer hartelijk voor alle likes op elk artikel dat ik plaats. Ik waardeer het enorm en vind dit zo onwijs aardig. Een bedankjes regen dan ook. Voor de ontwerpster in u, de exploderende Dresses en het geluk dat u vele vrouwen (waaronder ikzelf) brengt. Dat we daar maar met zijn allen nog zeer lang van mogen genieten.

Bedankt

 

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

10 Comments

 • Florentine

  15 november 2017

  Wat leuk!!!

  Reply
  • Cynthia

   15 november 2017

   🙂 Vond ik ook wel eens om te doen!!

   Reply
 • Ingrid

  15 november 2017

  Grappig en leuk geschreven.

  Reply
  • Cynthia

   15 november 2017

   Dank je wel!!

   Reply
 • Darina

  15 november 2017

  Leuk geschreven!

  Reply
  • Cynthia

   15 november 2017

   Dank je. 🙂 🙂

   Reply
 • Mooier Leven

  15 november 2017

  Ik ben tante betsy ook dankbaar voor haar mooie ontwerpen ♡

  Reply
  • Cynthia

   15 november 2017

   Dat weet ik, jij bent al net zo’n fan. Xxx

   Reply
 • Rachel

  16 november 2017

  hihih leuk meis !!

  Reply
  • Cynthia

   16 november 2017

   Dank je Rache!!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in