De Dress Tori stripe Red/ Blue uit mijn winkeltje

Vandaag toon ik jullie opnieuw een geweldig jurkje uit mijn shop. Dit keer een gestreepte. Streepjes & jurken is dé combinatie. Daarom ook echt iets waar ik gek op ben. Kijken jullie mee?

Om te dragen naar allerlei gelegenheden

Dit schattige jurkje is er eentje welke je tijdens diverse gelegenheden kunt dragen. Naar een gezellige najaars barbecue bijvoorbeeld nu het nog kan, of dat gezellige feestje bij die ene vriendin. Maar ook wanneer je de kinderen uit school gaat halen. Ik zie mezelf wel staan op het schoolplein. Met een stoer jasje erover en een laarsje met hak. Zoals je ziet draag ik hier ballerina’s en een dikke maillot.

Retro look

Het jurkje heeft een goede, dikke stof en de twee zakjes aan de voorzijde, geven haar een retro look. Een schattig detail: een rood vogeltje dat geborduurd is op de rechter mouw. De make-up die ik draag heeft eveneens een vintage uitstraling. Met een dikke oogpotlood (mét Wings) en rode lipstick, waan ik me in vroegere tijden. Met gezellige, zoete bakgeuren uit de oven. En koffie uiteraard. Voor de make-up look kun je op deze link klikken. Je ziet er de tutorial op video.

In mijn winkeltje verkrijgbaar

Kortom: deze jurk is er echt eentje om te dragen in het najaar & de winter. En je kunt qua schoentjes eindeloos variëren. Dat laat ik binnenkort ook op de blog aan jullie zien. Deze jurk is te vinden in mijn online winkeltje.

Dit was weer een knappert uit de shop. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Met dank aan mijn geliefde Vic, voor de foto’s. 💗💗

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

14 Comments

 • ilona

  25 september 2017

  goeiemorgen lieve cynthia super schattig jurkje staat je goed je hebt lieve schattige jurkjes in je web shop hangen een fijne dag lieverds knuffels voor jullie

  Reply
  • Cynthia

   25 september 2017

   Dank je wel Ilona, lief!! Ik wens jou ook een mooie dag. X

   Reply
 • Mooier Leven

  25 september 2017

  Prachtige jurk Cynthia, ik begrijp de omschrijving helemaal! Leuke foto’s ook, heeft Vic goed gedaan!

  Reply
  • Cynthia

   25 september 2017

   Super Marloes, dank je wel! Heeft Vic goed gedaan inderdaad. X

   Reply
 • Florentine

  25 september 2017

  Heel erg leuk Cynthia! Je hebt er zulke leuke jurkjes tussenzitten <3

  Reply
  • Cynthia

   25 september 2017

   Dank je Florentine!!

   Reply
 • darinanykl

  25 september 2017

  Een heel schattig jurkje en wat een leuke foto’s!

  Reply
  • Cynthia

   25 september 2017

   Dank je wel Darina!

   Reply
 • Rachel

  26 september 2017

  wederom weer heel leuk meis 😀 en het staat je heel goed!!!! vind je in een jurkje zowieso altijd super cute hihi spijkerbroek ook hoor mop maar jurkjes zijn echt meer jou ding vind ik 😀

  Reply
  • Cynthia

   26 september 2017

   Vind je dat? Ha, lief. Ik kan me in beide kledingstukken thuis voelen.

   Reply
 • Irene (@WijzermetIrene)

  26 september 2017

  heel leuk. Staat je ook heel mooi!

  Reply
  • Cynthia

   26 september 2017

   Dank je wel!

   Reply
 • Charel

  26 september 2017

  Ze zijn zo ontzettend cute!

  Reply
  • Cynthia

   26 september 2017

   Leuk hé, dank je wel!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg