Een Huiselijk Donderdag-Ochtendje. 

Ik ben heel huiselijk. Misschien dat jullie dat al doorhebben. Ik ben Miss Huismus, vrouwtje Theelepel. Hoe je het ook noemen wilt. Heerlijk is het om thuis te rommelen, wetende dat je buitenshuis niets hoeft. Vandaag echter zat ik enigszins op hete kolen. Met nadruk op zat..

Huiselijk wachten op de monteur

Ik ben er deze week namelijk nog niet toe gekomen om mijn grote vriend de sportschool op te zoeken. En wat had ik graag gegaan. In de ochtend is het er altijd zo gezellig en mijn matties zijn er dan. Maar goed. Ik zit opnieuw thuis, huiselijk te wachten op de monteur. Onze radiator moet nu dan echt vervangen. Hij kan niet meer aan worden gezet. Anders hebben we hier een zee. We zitten dus in de kou. Dus voor thuisblijven nu, is ook echt wel wat te zeggen.

Wasjes draaien, Blogje sprankelend houden

Ik heb dus besloten om vanmiddag naar de gym te gaan. En hier een huiselijke donderdagmorgen te houden. De  wasjes staan  hier   vrolijk te draaien. Ik ben weer bezig mijn blogje sprankelend te houden. Heb zojuist opgeruimd. En oh ja, ik haal zo even de stofzuiger door mijn huisje.

 

Alwéér geen koffie in huis. 

En dit alles opnieuw zonder Koffietjes. Ik flik het gewoon wéér om geen koffie in huis te hebben. Inmiddels heb ik een overlevingsstrategie ontwikkeld om de ochtend te redden zonder cappuccino en nu dan ook zonder mijn sport-vriend. Gewoon de dingen doen zoals hierboven beschreven. En genieten van het leven. Kom op. Het is mijn vrije dag. Als dan strakjes mijn liefjes weer veilig thuis zijn. Nou dan is alles helemaal weer goed. Nu dan graag zon. Een beetje zon..
Ik wens jullie een aller heerlijkste dag. Werkend of niet. Ga ervoor!

Liefs Cynthia

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

22 Comments

 • rachel

  9 maart 2017

  gewoon lekker aanrommelen in huis dus 😀 love it, hier ook vandaag na een rete drukke ochtend dus nu zennnn en de thuismanager uit gaan hangen, fijne dag meis xx

  Reply
  • Cynthia

   9 maart 2017

   Nou Thuis-Manager: veel succes met sturen in het huisje. Ik heb nu toch ook een knallende hoofdpijn. Dus het komt, achteraf goed uit zo! X

   Reply
 • Gera

  9 maart 2017

  Heerlijk, ik ben ook lekker huiselijk! Maar zonder koffie red ik voorlopig nog even niet…

  Reply
  • Cynthia

   9 maart 2017

   Fijn is dat hé? Zonder koffie zitten went! 🙂

   Reply
 • Nancy

  9 maart 2017

  Ik heb t sporten er net op zitten! Nu lekker een salade eten en vanavond een vergadering! Fijne dag!

  Reply
  • Cynthia

   9 maart 2017

   Fijn dat jij hebt gesport. Dat voelt toch altijd net weer even wat lekkerder, vind ik dan. Succes met de vergadering en een mooie dag. Dank je wel! Xx

   Reply
 • Florentine

  9 maart 2017

  Hah wat een leuk artikeltje! Mehhh… geen koffie! Wat een drama 😛
  Fijn dat je gesport hebt ❁
  Liefs!

  Reply
  • Cynthia

   9 maart 2017

   Meeeeeh! Zeg dat wel. Ik heb alleen niet gesport, ik wacht nog steeds.. xx

   Reply
 • Mooier Leven

  9 maart 2017

  Ik ga zo ook lekker sporten! Wachten op monteurs is zo vervelend, je weet nooit hoe laat ze komen en vaak zijn ze er niet tussen de afgesproken tijden… Wij zijn vanmorgen even naar ikea geweest, bureaustoel halen voor mijn werkkamer, een kledingrek en een grote spiegel. Outfit foto’s moeten natuurlijk wel goed gemaakt kunnen worden

  Reply
  • Cynthia

   9 maart 2017

   Nou zeker! Hij heeft afgebeld gewoon. Zo rot! Voor niets gewacht.. Outfit foto’s??? Oh ik ben benieuwd. Ik ben een vlogje aan het maken. Vanmiddag komt het online!! Jah. Heerlijk dat je naar Ikea bent geweest. Op naar een mooie werkkamer inclusief mooie spiegel. 😉

   Reply
   • Mooier Leven

    9 maart 2017

    Oh echt? Wat stom!! Ja je hebt me geïnspireerd met je blog laatst, dus ik ga vanaf volgende week outfits plaatsen ik weet nog niet of het dagelijks wordt, een weekoverzicht of alleen de beste van de week, maar iets met outfits ben benieuwd naar je vlog vanmiddag!!

    Reply
    • Cynthia

     9 maart 2017

     Super meis, dat ik jouw heb geïnspireerd! Ik doe het eens per week. Op een donderdag. Je ziet mijn vlogje vanmiddag wel! 😉

     Reply
 • Ingrid

  9 maart 2017

  Je bent de dag uiteindelijk goed doorgekomen lees ik. Voorraad koffie aanleggen:) niets zo vervelend als geen koffie in huis hebben.

  Reply
  • Cynthia

   9 maart 2017

   Ik zou inderdaad een groot rek met koffie moeten neer planten Ingrid! Want koffieloos zijn, is niet zo fijn! Kus.

   Reply
 • Aneta

  9 maart 2017

  Een heerlijke donderdag heb je gehad. Ik vind het ook heel erg leuk om thuis te rommelen. Morgen ben ik lekker vrij en ga ik boodschapjes doen en wasjes draaien. Liefs

  Reply
  • Cynthia

   9 maart 2017

   Zeker hoor Aneta. Gewoon echt vrij. Geniet van jouw dagje vrij morgen. Liefs. X

   Reply
 • Marieke

  9 maart 2017

  En dat zonnetje kreeg je vanmiddag 😉

  Reply
  • Cynthia

   10 maart 2017

   Helemaal waar! 🙂

   Reply
 • Irene (@WijzermetIrene)

  10 maart 2017

  Hahaha alweer geen koffie! Ik zou binnenkort maar gaan hamsteren, dat je iedergeval voor een half jaar in huis hebt! Ik heb ook vanalles in mijn voorraadkast staan 🙂

  Reply
  • Cynthia

   10 maart 2017

   Ik heb meteen twee pakken gekocht inderdaad!

   Reply
 • Ilse Verhoeven

  10 maart 2017

  Hahaha, hier die dag ook geen koffie in huis – niet erg voor mijn, maar mijn man heeft er over gezeurd hoor!

  Reply
  • Cynthia

   10 maart 2017

   Ja als je koffie junk bent, wordt het toch wat lastig.. x

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg