De kletsblog van Zondag – Bijzondere lichtpuntjes

Hey hallo. Hier ben ik weer even. Om mijn gezichtje op de blog te laten zien. Koek-koek. Hebben jullie ook zulk heerlijk weer? Hier schijnt de zon. Daarom gaan we even kletsen. 

Een babbeltje op zondag

Als de zon schijnt, zie ik alles net even in beter perspectief. Hoewel ik met regen net zo positief kan zijn hoor. Nou scheelt het vast ook, dat ik al lichtpuntjes voorbij heb zien komen vandaag. En ik ben nog maar een uurtje wakker. Het is dan ook tijd voor een kletsblog op zondag.
Wat zijn nou precies lichtpuntjes?

Dát is nu juist de kunst! Je kunt ze in alles vinden. Alles: hoe klein ook. Ik heb het de afgelopen jaren zó geleerd, dat ik mijn enthousiastme graag op jullie overbreng. We kunnen namelijk super dankbaar zijn voor dat wat is. Als je gezond bent, is dat eigenlijk best veel. Dit zijn bijvoorbeeld de mijne vandaag:

 

Blij~ makertjes

 • De zon schijnt
 • Vic gaat hardlopen vandaag. Na twee jaar..
 • Ik ga naar de sportschool
 • We eten op zondag altijd een uitgebreid ontbijt, en ik heb honger
 • Mijn hubs wenste me vanochtend: ‘goedemorgen meis’ en vertelde dat hij goed heeft geslapen. 💗 Dat is hier zoo bijzonder
 • Blij als een kind kroop ik toen even tegen zijn lekkere stevige lijffie aan
 • Ik heb gisteren in de sportschool zo gezellig gekletst
 • Gisteren heb ik met mijn vriendin pizza gegeten! De lekkerste ooit. Maar ook de liefste. Want ik kreeg dit etentje voor mijn verjaardag van haar. De schat 💗
 • Ik ga vandaag weer aan de slag met mijn grote Blog plannen, en ik ben al zo ver gekomen met het regelen van zaken. Feels good
 • De gedachte hieraan, laat me trouwens elke morgen met een blij gespannen gevoel ontwaken. Whaaaaaa
 • Er kwamen vanmorgen twee katten bij me kroelen op bedje. Ik 💗 zo vreselijk van ze
 • Van mijn tieners 💗 ik ook vreselijk veel. Alleen die sliepen hier nog, toen ik deze blog schreef 

Last but not least

Tot slot kreeg ik vanmorgen een werkelijk prachtig Moederdag cadeau van Esperansa. Ik heb zo zitten janken van ontroering. Ik laat hier even wat foto’s van zien, om jullie een impressie te geven.

   

   

Wat een schat hé? Zij heeft het helemaal in elkaar zitten knutselen. Dít is pas een cadeautje met inhoud & zoveel betekenend voor mij

Je ziet het. Ik kan blij worden van gedachten, herinneringen, vooruitzichten, symbolische giften. Dít heet geluk! Vergeet ze niet te zien. En vergeet ook niet, om even gezellig mee te kletsen hier.

Want, waarvan werd jij op deze zondag blij? 

🎀Liefs Cynthia. 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

28 Comments

 • Nancy

  14 mei 2017

  Vic gaat goed vooruit zeg! Geweldig! En voor jou natuurlijk een hele mooie moederdag gewenst!

  Reply
  • Cynthia

   14 mei 2017

   Goed hé? En voor jou uiteraard hetzelfde. Xx

   Reply
 • Nicole

  14 mei 2017

  Heerlijk! En wat een prachtig cadeau! Heel mooi! En geniet vandaag dat ik straks naar mijn mama en later schoonmama kan gaan! Voor veel niet eens vanzelfsprekend omdat die ze al moeten missen! ❤ hele fijne dag verder! X

  Reply
  • Cynthia

   14 mei 2017

   De moeders en schoonmoeders zijn goud! Geniet er maar van. X

   Reply
 • Mooier Leven

  14 mei 2017

  Ah wat een ontzettend lief cadeau! Lichtpuntjes zijn er inderdaad altijd, ook als je ze even niet ziet. Ik kreeg een zelf geknutselde placemat van Sophie en het cadeautje van Fenne ligt nog ergens verstopt in huis.. die is papa kwijt geraakt :O

  Reply
  • Cynthia

   14 mei 2017

   Bijzonder inderdaad! Lichtpuntjes zijn er altijd!! Ah wat lief. Ik moet altijd huilen bij die mooie tekstjes!! En die papa’s he, Haha.. xx

   Reply
 • iliveformydreams.com

  14 mei 2017

  Wat een super fijne blijmakertjes<3 Zo fijn om bewust eens bij stil te staan. Waarmee ik vandaag blij ben? Dat we een super fijne dag samen hebben en weekend is altijd goed. daarnaast lekker met mijn blog bezig, waar ik niet altijd de tijd voor heb gehad deze week.

  Reply
  • Cynthia

   14 mei 2017

   Zeker weten!! X

   Reply
 • rachel

  14 mei 2017

  fijne moederdag meis xx

  Reply
  • Cynthia

   14 mei 2017

   Fijne Moederdag sweet Rachel!

   Reply
 • Marieke

  14 mei 2017

  Oh wauw wat fijn om te lezen dat het zo goed gaat met Vic! Kan ook haast niet anders als er zo’n bijzondere vrouw naast zijn zijde staat!
  En wat een supermooi cadeau heb je gekregen van je dochter! Ze kent je in ieder geval erg goed 😉

  Fijne dag vandaag mop! X

  Reply
  • Cynthia

   14 mei 2017

   Hihi, ja ze kent me goed. Vic is keihard aan het werk en het is nog zwaar. Maar stukje bij beetje, komt het goed. Dank je wel, lieve Marieke. Prachtige woorden. Xx

   Reply
 • alovelyadventurenl

  14 mei 2017

  Wat fijn dat het allemaal zo goed gaat! Zo lief dat je dochter dat gemaakt heeft . Ben wel benieuwd hoe het is gegaan met een rups opvoeden. Heerlijke moederdag gewenst!!

  Reply
  • Cynthia

   14 mei 2017

   Die rups, daar ben ik nog mee bezig Haha! Die wil ik opvoeden tot vlinder. Gek mens ben ik ook.. Jij ook een zalige Moederdag! X

   Reply
 • Ingrid

  14 mei 2017

  Wat een prachtig mooie moederdag voor je. Heerlijk wakker worden. Mooie woorden, een sportende man. Liefhebbende dochters.
  Mijn zondag begon niet zo lekker. Voel me ziek. Lig de hele dag met paracetamol moed te verzamelen om naar moedertje te gaan. We zouden eigenlijk op de koffie. Had een hartjes taart in de koelkast staan. We gaan nu zo weg. Nemen maar een ‘Chineesje’ mee zodat mama niet hoeft te koken. En eten vanavond maar een stukje taart. En dan maar vroeg naar bed.

  Reply
  • Cynthia

   14 mei 2017

   Nou hé, inderdaad een mooie dag! Wat rot dat jij je zo ziek voelt. Hopelijk lukt het om naar jouw moedertje te gaan en knap je enigzins op. Dat wens ik jou ik elk geval toe. Dat je toch nog een beetje een mooie Moederdag hebt. Een dikke knuffel en beterschap!! X

   Reply
 • Ilona

  14 mei 2017

  Wat mooi al die lichtpuntjes en een mooi moederdag cadootje kun je iedere wel lezen heel fijn dat Victor in kleine stapjes voor uit gaat lieve cynthia geniet van je lichtpuntjes klein en groot in iedere dag zit er wel 1 fijne avond lieverds knuffels

  Reply
  • Cynthia

   14 mei 2017

   En jij ziet de lichtjes ook. Goed zo. Blijf dat doen en vergeet ze niet te blijven zoeken! Bedankt voor jouw lieve reactie en heel veel liefs. Fijne avond en knuffels terug!! Xxx

   Reply
 • Dana

  14 mei 2017

  Wat een positiviteit Cynt, echt heel mooi en wat lief van Esperansa! Wat kan dat je goed doen he. Wat goed van Vic! Vond het super gisteren en lief dat je het benoemd hebt….dikke xxx

  Reply
  • Cynthia

   14 mei 2017

   Nou hé, echt veel positiviteit! Het was een fijne dag met liefde alom hier. Ik vond het ook enorm goed van hem! Ja, het was heel gezellig gister. Nogmaals onwijs bedankt schat! Fijn weekend nog, dikke kus. En hopelijk heb je een fijne Moederdag. X

   Reply
 • Christa

  15 mei 2017

  Wat een heerlijke blog om te lezen op een K maandagmorgen Wordt er al wat blijer van!

  Reply
  • Cynthia

   15 mei 2017

   Fijn te horen. Blij dat ik mijn lichtpuntjes goed heb kunnen over brengen! Gaat het inmiddels al iets beter? Xxx

   Reply
 • roeloveintheair

  15 mei 2017

  Wat een bijzonder mooie en fijne moederdag had je.

  Reply
  • Cynthia

   15 mei 2017

   Ja echt waar! Hoe was de jouwe?? X

   Reply
 • bonsje

  15 mei 2017

  Wat een heerlijke moederdag had jij 🙂 welverdiend lieverd!

  Reply
  • Cynthia

   15 mei 2017

   Ah lief, lieve Bonsje. Ik geef je een heel dikke knuffel.

   Reply
 • Wat een fijne en bijzondere lichtpuntjes! Volgensmij heb je een topdag gehad gisteren!

  Reply
  • Cynthia

   15 mei 2017

   Ja heerlijke dag. Heb jij ook een fijne dag gehad?

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg