De nieuwe Collectie Tante Betsy

Zijn jullie al een beetje bijgekomen van oud & nieuw? Gisteren had ik zo’n heerlijk dagje. Tot laat in de middag liep ik rond in mijn huisjurk en verwerkte ik bestellingen. Ik ben, tussen het relaxen door, steeds met mijn webshop bezig geweest. Reikhalzend kijk ik uit naar de nieuwe collectie van Tante Betsy. Vandaag een kleine preview van wat er in mijn shop zal komen te hangen. 

 

De nieuwe collectie is altijd nét een tikkeltje anders

Het jurkje hierboven behoort tot de nieuwe collectie. Juist deze jurk vind ik fantastisch. Het decolleté is prachtig belijnd en de print is super Vintage. Tuurlijk wilde ik dit hier delen. Al maanden kijk ik ernaar uit. Dit betreft overigens de collectie die ik zelf in Arnhem heb ingekocht in juni 2017. En dat voelt heel erg mij. Ik koos exact wat mij aansprak uit de showroom. Natuurlijk heb ik ook hulp gehad bij de eerste inkoop. Dat is best spannend, en het is belangrijk dingen uit te kiezen die niet enkel ík leuk vind. De nieuwe collectie is, zoals altijd, net een tikkeltje anders als de voorgaande collecties en toch echt in de stijl van Tante Betsy. De lijn komt toch steeds weer terug. Bovenstaande jurk kocht ik uiteraard in voor mezelf. Het past volledig bij mij als persoon. Ik houd van stijlvol & van vintage, en was op slag verliefd.

Steeds efficiënter werken

De nieuwe collectie komt eind januari, begin februari 2018. En van tevoren heb ik nog diverse plannen. In de kringloopwinkel wil ik op zoek gaan naar een vintage kast om alle jurken netjes in op te bergen op soort. Gezien de vrij beperkte ruimte moet ik op zoek naar een efficiënt meubelstuk. Maar ook hier heb ik mega zin in. Ik merk dat ik alles steeds meer wil specificeren. Steeds logischer wil inrichten, en professionaliteit steeds verder door wil voeren. Dat begint naar mijn mening bij de basis. Ook probeer ik steeds efficiënter te werken, want ik krijg bestellingen steeds frequenter binnen. En ik besef steeds meer hoe fantastisch ik dit alles vind om te doen. Zoals ik eerder schreef, ben ik bezig om een product toe te voegen in mijn shop. Een bijzonder sieraden merk, welke prachtig past bij de jurken van TB. Zodra hier meer bekend over is, zal ik het jullie zeker laten weten. 😉 Opnieuw ben ik ook hierover razend enthousiast. En bovendien trots op waar ik sta in het leven.

Liefs Cynthia

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

14 Comments

 • Nancy

  2 januari 2018

  Oh spannend allemaal hoor! Zo leuk moment te zien hoe jij en je shop zich ontplooien!

  Reply
  • Cynthia

   2 januari 2018

   Goed te lezen. Daarom neem ik jullie er geregeld in mee!!

   Reply
   • Marloes

    2 januari 2018

    Oh ik ben zo mega benieuwd naar je nieuwe collectie! je doet het zo ontzettend goed, mega trots vriendinnetje hier hoor!

    Reply
    • Cynthia

     2 januari 2018

     Lief, lief. En dat is geheel wederzijds, dat weet je. Dank je wel, ik doe hard mijn best. De nieuwe collectie is echt om op te eten bijna! Xxx

     Reply
 • Ingrid

  2 januari 2018

  Gewoon blijven kijken, opeten is zonde. Daar zijn de jurkjes veel te leuk voor.
  Leuk je enthousiasme!

  Reply
  • Cynthia

   2 januari 2018

   Hihi, nou ik moet me inhouden heur.. Dank je wel!

   Reply
 • roeloveintheair

  3 januari 2018

  Ik heb hier zoooo op gewacht. De sneak peak is helemaal leuk en kan niet wachten op de nieuwe jurkjes.

  Reply
  • Cynthia

   3 januari 2018

   Ik heb in moeite mijn geduld te bewaren hoor!! Xxx

   Reply
 • Darina

  3 januari 2018

  Geweldig om te lezen hoeveel passie je voor je webshop hebt! Ben heel benieuwd!

  Reply
  • Cynthia

   3 januari 2018

   Super om weer terug te lezen!!

   Reply
 • Patricia

  3 januari 2018

  Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe collectie. Fijn om zo te kunnen genieten van je passie. En sieraden wat gaaaaf!!!!

  Reply
  • Cynthia

   3 januari 2018

   Ja, het is heerlijk. Zo voor mezelf werken bevalt beter dan ooit. Ik hoop ook de sieraden snel toe te kunnen voegen. 🙂

   Reply
 • Oh zo gaaf is die SS2018 zomercollectie hè?! Ik heb ook innerlijk staan te stuiteren in Arnhem. Ik ben gek op de zomercollecties van Tante Betsy die altijd heerlijk kleurrijk zijn. Maar ik ben ook wel heel blij dat Tante Betsy steeds meer kleur brengt in de wintercollecties. Want ik geniet op dit moment natuurlijk heerlijk van die collectie, maar ook van jurkjes uit eerdere collecties. Het blijven toppertjes en je kunt ze heerlijk blijven dragen. Oh ik voel alweer inspiratie voor een nieuwe blogpost, ik ga er weer vandoor. Knuff!

  Reply
  • Cynthia

   4 januari 2018

   Leuk om te lezen Hoe enthousiast je altijd bent. Tante Betsy jurkjes zijn gewoon fantastisch! En je kunt ze inderdaad ook lekker blijven dragen. Succes met de blogpost!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg