Over

Hey hallo. Wat leuk dat je even een kijkje neemt op mijn blog. Gezellig & welkom. Wil je koffie of thee? En wil je er misschien iets lekkers bij? Je bekijkt nu de over pagina en ik zal je hier dan ook meer over mezelf vertellen. Zoek een lekker plekje op één van mijn comfortabele zetels, en voel je thuis. Welkom hier bij Een theelepel geluk.

Hoe is mijn blog eigenlijk ontstaan?

Mijn naam is Cynthia en deze blog is ontstaan uit de grootste beproeving van mijn leven. Vanuit intrinsieke kracht besloot ik mijn leven roze te kleuren en een blog op te starten. De beste keuze ooit, want mijn wolkje bleek een roeping. Wat ik ermee hoop uit te dragen, is om altijd oog te houden voor de kleine gelukjes van het leven. Een glimlach, een simpel kopje koffie & gezondheid bijvoorbeeld. Genieten van eenvoud is rijkdom.

Tante Betsy webshop

Deze gezellige blog fungeert eveneens als 🎟 cutie-pie Tante Betsy Webshop. Je vind op mijn home-page én onderaan elke blogpost, een uitnodiging om er gezellig een kijkje te komen nemen. Ik verkoop hier de snoepigste jurkjes 👗 speciaal door mij geselecteerd. Het is mijn grote passie, net als deze blog. Houd deze site dus zeker in de gaten, als je up to date wilt blijven van mijn nieuwste aanwinsten. En natuurlijk ook als je gewoonweg houdt van a little craziness op zijn tijd, heerlijk luchtige no-nonsense blogjes of gesprekken over diepgang. Je vind mij hier elke dag, met een leuk artikeltje speciaal voor de vrouw. En ondertussen kun jij heerlijk genieten van jouw favoriete kopje koffie of thee.

Bedankt voor jouw bezoekje. Ik hoop dat het warme drankje smaakte & je het hier gezellig vond. 

🎀Liefs Cynthia.🎀

 

 

 

12 Comments

 • Esperañsa

  16 april 2016

  Wat ziet je blog er vrolijk en bovenal inspirerend uit, mam! Heel goed van je dat je deze blog bent gestart. Ik hoop dat vele mensen hier ook zo over zullen denken en, net als mij, je mooie verhalen zullen blijven volgen!
  Kusjes!

  Reply
  • Een theelepel geluk.

   16 april 2016

   Lieve Esperans,

   Wat een super lieve reactie heb je geplaatst. En ook top dat je me volgt. Dikke kus mama

   Reply
 • Esther

  14 mei 2016

  Zo wat ben jij hier goed in zeg men!! #trots#❤

  Reply
  • Cynthia

   14 mei 2016

   Lieve Es, dank je wel. Heel lief van je. Ik ben ook trots op jou!! Xxxx Cynthia.

   Reply
 • Donovan

  14 mei 2016

  Hey lieve tante!
  Wat een inspirende website zeg, daar worden we allemaal onspannen van, heel leuk 😉
  succes! je neefie donny!

  Reply
  • Cynthia

   14 mei 2016

   Lieve Donny,
   Bedankt zeg voor je leuke reactie. Natuurlijk vind ik dat fijn om te horen en dát inspireert mij dan weer!! Xxx je tante.

   Reply
 • Nathalie van Esschoten

  30 mei 2016

  Hoi lieve nicht! 🙂 Wat een ontzettend SUPER leuk idee van je om deze blog te starten en iets moois te doen met de moeilijke periode uit je leven!!!! Het is een heel mooi idee van je om telkens naar de lichtpuntjes en goede dingen in je leven te kijken die er wel zijn en weet ZEKER dat je hier een heleboel mensen mee kan en zal bereiken en dat dit niet alleen voor jou maar voor iedereen een lichtpuntje zal zijn! Ik ben alvast een fan van je hoor en ik wens je heel veel succes met schrijven en alle geluk van de wereld!! xxx

  Reply
  • Cynthia

   30 mei 2016

   Dank je wel voor je enthousiaste reactie, hartstikke lief. Dikke knuffel en tot gauw!

   Reply
   • Nathalie van Esschoten

    30 mei 2016

    Heel graag gedaan! Dikke knuffel terug en ik wens je geen theelepel maar een jus lepel geluk met deze leuke en positieve blog! xxx

    Reply
 • Nathalie van Esschoten

  30 mei 2016

  Dankjewel! 🙂

  Reply
 • Wat een goed streven! Ik kom hier toevallig langswaaien en lees dit ff 🙂 ook ik heb ervaren dat geen dal zo diep is dat je er niet meer uitkomt. Heel veel succes met je mooie blog!

  Reply
  • Cynthia

   5 juli 2016

   Wat leuk, je reactie!! Inderdaad, een dal heeft niet voor niets een ladder. Je moet hem alleen wel ZIEN!! Bedankt voor het lieve compliment over mijn blog.

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in