Over

Hey hallo. Wat leuk dat je even koffie komt leuten op mijn blog. Gezellig & welkom. Wil je koffie of thee? En wil je er misschien iets lekkers bij? Je bekijkt nu de over pagina en ik zal je hier meer vertellen over mezelf. Dus zoek een lekker plekje op één van mijn comfortabele zetels, en voel je thuis. Welkom hier, bij Een theelepel geluk.

Hoe is mijn blog eigenlijk geboren?

Mijn naam is Cynthia en deze blog is geboren uit de zwaarste storm in mijn leven. Je kunt over deze storm mogelijk één en ander tegenkomen. Maar om een heel lang verhaal wat in te korten: vanuit intrinsieke kracht heb ik het roer omgegooid. Ik besloot dat hoe zwart een dag ook mag zijn, er altijd lichtpuntjes om je heen dwarrelen. Je kunt ze bijvoorbeeld vinden in een glimlach, een kopje koffie, een geur en zelfs in de wind. Dan voel je dat je leeft. Alledaagse dingen zijn, goed bekeken, helemaal niet zo vanzelfsprekend als ze lijken. En als je het leven zó bekijkt, is een dag nooit helemáál zwart. Er zijn altijd mooie dingen. Dit is iets dat ik mezelf heb moeten aanleren. Mijn doel is nu dan ook, om te proberen zoveel mogelijk uit het leven te halen. Door dagelijks lichtpuntjes te zien of te zoeken. Mijn blog ontstond dus zo. Nog altijd ben ik héél blij met deze stap. Het is namelijk een ware passie gebleken.

 

Ik wil jouw inspiratie zijn

Ik wil met mijn blog, anderen inspireren mijn levensvisie na te streven. Zodat dat jij in mij iemand zult vinden om je aan op te trekken. Ik kan met recht zeggen dat ik sterker ben gebleken, dan ik ooit had durven dromen. Hopelijk kan ik nu een voorbeeld zijn voor iedereen, om nare perioden in het leven te overwinnen. En ze om te buigen naar positiviteit. Maar ook wil ik een inspiratie zijn voor ieder ander, die gewoon houdt van optimisme, A little craziness op zijn tijd & gesprekken over diepgang. Want ook die kun je hier vinden. Bedankt voor jouw bezoekje. Ik hoop dat de koffie smaakte en je het hier gezellig vond. 

🎀Liefs Cynthia.🎀

 

 

 

12 Comments

 • Esperañsa

  16 april 2016

  Wat ziet je blog er vrolijk en bovenal inspirerend uit, mam! Heel goed van je dat je deze blog bent gestart. Ik hoop dat vele mensen hier ook zo over zullen denken en, net als mij, je mooie verhalen zullen blijven volgen!
  Kusjes!

  Reply
  • Een theelepel geluk.

   16 april 2016

   Lieve Esperans,

   Wat een super lieve reactie heb je geplaatst. En ook top dat je me volgt. Dikke kus mama

   Reply
 • Esther

  14 mei 2016

  Zo wat ben jij hier goed in zeg men!! #trots#❤

  Reply
  • Cynthia

   14 mei 2016

   Lieve Es, dank je wel. Heel lief van je. Ik ben ook trots op jou!! Xxxx Cynthia.

   Reply
 • Donovan

  14 mei 2016

  Hey lieve tante!
  Wat een inspirende website zeg, daar worden we allemaal onspannen van, heel leuk 😉
  succes! je neefie donny!

  Reply
  • Cynthia

   14 mei 2016

   Lieve Donny,
   Bedankt zeg voor je leuke reactie. Natuurlijk vind ik dat fijn om te horen en dát inspireert mij dan weer!! Xxx je tante.

   Reply
 • Nathalie van Esschoten

  30 mei 2016

  Hoi lieve nicht! 🙂 Wat een ontzettend SUPER leuk idee van je om deze blog te starten en iets moois te doen met de moeilijke periode uit je leven!!!! Het is een heel mooi idee van je om telkens naar de lichtpuntjes en goede dingen in je leven te kijken die er wel zijn en weet ZEKER dat je hier een heleboel mensen mee kan en zal bereiken en dat dit niet alleen voor jou maar voor iedereen een lichtpuntje zal zijn! Ik ben alvast een fan van je hoor en ik wens je heel veel succes met schrijven en alle geluk van de wereld!! xxx

  Reply
  • Cynthia

   30 mei 2016

   Dank je wel voor je enthousiaste reactie, hartstikke lief. Dikke knuffel en tot gauw!

   Reply
   • Nathalie van Esschoten

    30 mei 2016

    Heel graag gedaan! Dikke knuffel terug en ik wens je geen theelepel maar een jus lepel geluk met deze leuke en positieve blog! xxx

    Reply
 • Nathalie van Esschoten

  30 mei 2016

  Dankjewel! 🙂

  Reply
 • Wat een goed streven! Ik kom hier toevallig langswaaien en lees dit ff 🙂 ook ik heb ervaren dat geen dal zo diep is dat je er niet meer uitkomt. Heel veel succes met je mooie blog!

  Reply
  • Cynthia

   5 juli 2016

   Wat leuk, je reactie!! Inderdaad, een dal heeft niet voor niets een ladder. Je moet hem alleen wel ZIEN!! Bedankt voor het lieve compliment over mijn blog.

   Reply

Geef een reactie

Advertentie

BlogSociety

Volg

Volg