De tip van Til 

 

Goedemorgen iedereen. Hebben jullie een beetje een fijne dinsdag tot nu toe? Dan ga ik hem nóg beter voor je maken. Vandaag deelt Til namelijk een tip op mijn blog. En wel een tóp-tip, dus lees gauw verder!

Til is mijn zusje

Voor wie mijn laatste Vlog heeft gezien, heeft ook meegekregen dat ik vertelde over mijn zusje. In de video had ik net daarvoor een filmpje van haar gezien, welke zij me had toegestuurd. Naomi, zoals ze écht heet, is hartstikke prettig gestoord. En wij hebben exact dezelfde humor. Ik jank altijd van de lach om haar grappen. Zij is namelijk heel erg goed in het (na)spelen van allerlei typetjes. Meestal met een Rotterdams accent, aangezien wij dichtbij Rotterdam wonen. Dit filmpje moest ik dan ook echt even met jullie delen

 

 

Wat vinden jullie van Til​?

Wat een mafketel hé? En wat een geweldige budget tip! Zouden jullie Til vaker hier willen zien? Laat het me even weten in de comments! Een beetje lachen op zijn tijd is niet verkeerd. Maar het kan natuurlijk óók jouw humor niet zijn. Dus een eerlijke reactie vind ik heel fijn!

wil

Beauty

Dit is trouwens mijn knappe zusje. Niet zo lelijk als in de video dus. Dank je wel schatje, dat je me telkens zo laat lachen!

🎀Liefs Cynthia.🎀

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

18 Comments

 • Christa

  9 mei 2017

  Ja leuk! [ikhoutervan!]

  Reply
  • Cynthia

   9 mei 2017

   Haha! Mooi zo. Dan heeft Til goed werk verricht!

   Reply
 • Ingrid

  9 mei 2017

  Ja hoorrrrr ik houterookvann.
  Grappig.

  Reply
  • Cynthia

   9 mei 2017

   Dank je Ingrid. Goed te horen!

   Reply
 • alovelyadventurenl

  9 mei 2017

  Ja leuk! Maar dan wel een videotje met wat meer grapjes

  Reply
  • Cynthia

   9 mei 2017

   Ok, Thanx voor de tip!

   Reply
 • rachel

  9 mei 2017

  haha lach in een deuk!!

  Reply
  • Cynthia

   9 mei 2017

   Haha Rachel!

   Reply
 • N vd Berg

  9 mei 2017

  Haha, en dan te bedenken dat ik totaal niet met accent praat he Cyn, juist meer zoals jij, hahaha! En ik maak je graag aan t lachen hoor! Dikke xxx van Til, ehh Naomi ❤️

  Reply
  • Cynthia

   9 mei 2017

   Wij praten ABN, maar dan is dit juist zo geinig. Ik vergat de lezers er nog even bij te zeggen, dat jouw stem ook vervormt is. Dikke kus terug aan Naomi én Til! X

   Reply
 • Dewi

  9 mei 2017

  O mijn god, Til is on het echt niet te vergelijken met de foto! Wat een leukerttt! Jammer dat ze geen tijd heeft om naar de kapperttt tegaan haha

  Reply
  • Cynthia

   9 mei 2017

   Grappig mens hé, die Til! Haha. X

   Reply
  • N vd Berg

   9 mei 2017

   Lief, dank je wel! 🙂 Af en toe ben ik echt prettig gestoord, Whahaha!

   Reply
   • Cynthia

    9 mei 2017

    En hoe!

    Reply
 • elke

  9 mei 2017

  Hahaha omg geweldig!

  Reply
  • Cynthia

   9 mei 2017

   Thank you!! Xxx

   Reply
 • Charel

  9 mei 2017

  Oh wat zijn jullie leuk!

  Reply
  • Cynthia

   9 mei 2017

   Hihi, Thanx schat! En jij ook.

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg