Een wandelende toffee!

toffee

Ik heb mezelf eens goed in het zonnetje gezet. Door de drukte gisteren op mijn werk, was ik helemaal vergeten dat mijn pakje vandaag zou worden afgeleverd. Of dat ik überhaupt iets had besteld. Deze kip zonder kop en opper warhoofd. In het bestelde pakketje zat dus iets heeeeeeel lekkers! 

toffee

Zoet als karamel. Geurend naar gesmolten suiker..

Ik haalde het flesje dat ik mezelf cadeau had gedaan uit de doos, spoot het op mijn pols en was instant happy. Mijn hersentjes maakten een inwendig sprongetje! Ik word echt heul blij van geurtjes. Helemaal van de soorten die meteen goed zijn. Ik hou van de heel zoetjes. De snoepjes. Zodat ik erbij loop als wandelende toffee. Er nog nét niet naar smaak. Deze voldoet eraan. Dít is mijn nieuwe favoriet! Een collegaatje tipte me over dit lieverdje en liet me het geurtje ruiken. Nou, ik was meteen verkocht! Wat is déze heerlijk. Ik kan de geur het best omschrijven als die van karamel. Mierzoet, geurend naar gesmolten suiker. De EDP is van Viktor & Rolf (hoe toevallig, want zo heet mijn lief) en is genaamd Flower Bomb. Zou ik hem daarom zo goddelijk vinden?!

toffee

Vind jij jezelf best lief?

Anyway: mocht je net als mij ook dol zijn op zoet, jezelf best lief vinden én je het de rest van de maand kunnen permitteren zuinig aan te doen? Verwen jezelf dan eens ! Met dit geurtje óf met dat waar jij je happy door voelt. Je verdient het. En ik garandeer je: je bent meteen blij!! Happy mi and a Happy day toe joe. Zo, ik ga douchen & mezelf transformeren in toffee! Liefs cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

14 Comments

 • Ingrid

  1 februari 2017

  Ohhhh ik kan ook zo blij worden van mijn lekkere geurtjes.
  Heb er ook best veel ook al kost het een klein vermogen.
  Afwisseling omdat als ik een geur vaak gebruik ik het zelf niet meer ruik. Wissel veel maar val altijd terug op Aromatics van Clinique en L’eau de Issey.

  Reply
  • Cynthia

   1 februari 2017

   Heerlijk toch Ingrid? Dat zijn voor mij dingetjes die mijn dagje nét wat beter maken. Het verschil! Ik vind L,eau de Issey zo heerlijk bij iemand anders. Maar ik zou het voor mezelf niet kopen. Een geurtje is natuurlijk heel persoonlijk. En ja: ik val ook terug op vaste geuren. Maar wissel ook af. Want inderdaad, je ruikt het zelf vaak niet meer! Liefs. X

   Reply
 • Ingrid

  1 februari 2017

  Met de feestdagen hadden ze bij Kruitvat Issey Miyake Pleats Please Eau De Parfum. Zooooo vreselijk lekker. En….zoetig. Nieuwe verslaving hihihi

  Reply
  • Cynthia

   1 februari 2017

   Oh! Die kende ik nog niet. Deze moet ik echt eens gaan ruiken dan!! Bedankt voor je tip Ingrid. ❤️

   Reply
 • Bonsje Kraaij-van den Berg

  1 februari 2017

  lekker is die he! ik heb zelf bonbon maar wil flowerbomb ook nog 😉 zulke heerlijk zoete geuren, ik blijf aan mezelf snuffelen als ik het draag 🙂 Qua geur lijken we dus op elkaar 😉 Jammer dat de geuren van V&R zo kostbaar zijn, anders bleef ik kopen 😛

  Reply
  • Cynthia

   1 februari 2017

   Ook een zoet- fan dus!! Leuk dat we dit gemeen hebben. Is bonbon ook van V& R? Die lijkt me ook zo heerlijk! Alleen de fles is al zo uitnodigend… Hmmm.

   Reply
 • Nadine

  2 februari 2017

  Ik ken het luchtje niet, maar het het flesje ziet er al mooi uit! Als ik een luchtje op heb voel ik me altijd net iets ‘mooier’ ofzo haha. Welke is kies is vaak aan de hand van hoe ik me voel. Maar mijn favoriet is toch Alien van Thierry Mugler. Veel mensen vinden hem stinken of zwaar, maar ik hou van dat luchtje haha!

  Reply
  • Cynthia

   2 februari 2017

   Oh jaaa! Alien is zooo lekker!

   Reply
   • N vd Berg

    2 februari 2017

    Klopt, Alien zit standaard in mijn handtas hihi 🙂

    Reply
    • Cynthia

     2 februari 2017

     Oh deze vinden wij gezamenlijk lekker! X

     Reply
 • N van den Berg

  2 februari 2017

  Whahahaha Cyn, wij zijn ECHT zussen, bijna tweelingzussen denk ik zo 😉 Uit alle handtassen bij de Kruidvat kiezen wij exact dezelfde, hoe hilarisch! En afzonderlijk van elkaar ook nog haha! En ook ik ben helemaal verliefd op Flowerbomb. Zal m toch nog even voor je neerzetten hier want dit is ook zéker een musthave voor jou: Olympea van Pacco Rabbane 🙂 Gaan we binnenkort samen shoppen gezellig weer en een bakkie doen in t centrum? Lijkt me heerlijk zus!! Xxx Naomi

  Reply
  • Cynthia

   2 februari 2017

   Nou hé? Hoe toevallig. We hadden het er vandaag nog over! Heerlijk om lekker te geuren naar toffeetjes toch? Bedankt voor je tip. Deze ga ik gauw eens besnuffelen. Als wij samen het centrum induiken. Gezellig met een bakkie erbij! ❤️

   Reply
 • Dewi

  3 februari 2017

  Lekker! Ik heb ooit Flowerbomb gehad. Van de verpakking wordt je al erg blij van.

  Reply
  • Cynthia

   4 februari 2017

   Klopt, het is een heel mooi flesje!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg