De webshop wordt zó mooi

 

Trots kan ik jullie mededelen, dat mijn webshop echt prachtig vorm begint te krijgen. 

Cheers op de webshop

Ik heb echt weer keihard gewerkt de afgelopen dagen. Gemiddeld werk ik op ‘vrije dagen’ 8 uur op een dag. Er gaat onmetelijk veel tijd in zitten. Maar al dat werk begint vorm te krijgen. En dat is de kers op de taart. De bubbels in het hoge glas. Cheeeeers! Schenk het mijne maar vol, jihaaa.

Ik weet wat ik wil

Niet alleen ik, ook Eline heeft hard gewerkt. Eline is de grafisch vormgever van mijn site. Ik ben een puntje precies wat betreft álles. Dus hoop ik maar dat ze me niet teveel een zeur vind. Ach, ik weet gewoon precies wat ik wil. Ik moet er immers jaren mee doen & tegenaan kijken. Daarom vind ik het gewoon belangrijk dat wat ik zie, volledig naar mijn zin is. En vooral mij. Zoals ik altijd zeg. Dat geeft gewoon rust.

Het lintje doorknippen

Het word prachtig, om weer even terug te keren tot de kern. Ik voel me al aardig thuis in mijn knusse winkeltje. Nu al voelt het er hartelijk & warm. Met veel roze én met strikjes. Mijn 💗 is er voelbaar. Ík ben daar.  Oewh. Ik wil er zowat wonen. Zoals ik hier al praktisch mijn tweede slaapplek heb. Ik blijf jullie updaten. Vermoedelijk zal ik medio augustus het lintje door kunnen knippen. Tot die tijd zal ik jullie een beetje updaten. En dan zal al het harde werk gaan lonen. Wacht maar af!

🎀Liefs Cynthia.🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

27 Comments

 • Mooier Leven

  27 juni 2017

  Oh super spannend joh!!!

  Reply
  • Cynthia

   27 juni 2017

   Jaaaa! Ik kan niet wachten. X

   Reply
   • Mooier Leven

    27 juni 2017

    Hihi ik ook niet!! Vind het zo spannend en leuk voor je

    Reply
    • Cynthia

     27 juni 2017

     Ach wat lief! Dank je wel. Xx

     Reply
 • Marieke

  27 juni 2017

  Ik ben erg benieuwd 🙂

  Reply
  • Cynthia

   27 juni 2017

   Ik ook, dank je meis!

   Reply
 • Spannend joh. Ik ben heel benieuwd maar heb er alle vertrouwen in dat het mooi gaat worden!

  Reply
  • Cynthia

   27 juni 2017

   Zeker!! Dank je wel voor je vertrouwen. 😉

   Reply
 • Eline

  27 juni 2017

  Ik vind je zeker geen zeur! Samen maken we het helemaal jou!

  Reply
 • Ingrid

  27 juni 2017

  Wat leuk voor je. Kende je je grafisch vormgeefster al? Ben benieuwd hoe jullie tot samenwerken kwamen.
  Veel voorbereidend werkplezier:)

  Reply
  • Cynthia

   27 juni 2017

   Dank je Ingrid. Ik kende haar al. Zij ontwierp mijn logo en huidige look! 🙂 Naar volle tevredenheid trouwens!

   Reply
 • Christa

  28 juni 2017

  Super Cynthia!
  Ik weet zeker dat die shop van jou goed zal lopen, al is dat alleen al vanwege je eigen enthousiasme!

  Reply
  • Cynthia

   28 juni 2017

   Goed te horen meid! Leuk dat mijn enthousiastme over komt. Dank je wel & een mooie dag! X

   Reply
 • Aneta

  28 juni 2017

  Wat leuk zeg! Jouw enthousiasme is aanstekelijk

  Reply
  • Cynthia

   28 juni 2017

   Fijn te horen Aneta! X

   Reply
 • marleen

  28 juni 2017

  Aaah wat spannend! Ben super benieuwd! X

  Reply
  • Cynthia

   28 juni 2017

   Ik ook, Hihi!!

   Reply
 • Nicole Orriëns

  28 juni 2017

  Wat ga je verkopen in de webshop Cynthia? Of is dat nog geheim? En moet je dan steeds dingen opsturen via het postkantoor en zo? Dat lijkt mij dan weer zo’n gedoe. Ik ben daar ook altijd heel slecht in, in administratie en zo. Vandaar ook dat ik een hekel heb aan winacties organiseren op mijn blog ; )

  Reply
  • Cynthia

   28 juni 2017

   Het is al onthult Nicole! Ik ga jurkjes van Tante Betsy verkopen. Ik ben nog nooit zo geordend geweest als nu ik mijn eigen bedrijf heb. Dus: het is te leren. 🙂

   Reply
 • Ik ben heel benieuwd. Kritisch zijn is trouwens niet erg. Ik denk dat dat als ondernemer juist een mooie eigenschap is.

  Reply
  • Cynthia

   28 juni 2017

   Dat denk ik ook wel Irene!

   Reply
 • alovelyadventurenl

  28 juni 2017

  Oeh love dit soort berichten. Je bent erg aanstekelijk op een goede manier. Want je maakt iedereen die hier komt gelijk vrolijk. Ben erg benieuwd naar je winkeltje en kritisch zijn hoort daar gewoon bij. Het is gewoon weer een extra kindje en daar heb je alles voor over haha. Spannend hoor allemaal! Fijne avond!!

  Reply
  • Cynthia

   28 juni 2017

   Oh goed te horen meid. Mijn enthousiasme is kennelijk echt voelbaar. Ja, het is echt waar. Ik wordt er vreselijk blij van. In mijn element. Houd het maar goed in de gaten, Haha. Want het zal niet lang meer duren. Hartstikke bedankt meid!! X

   Reply
 • rachel

  29 juni 2017

  gaat helemaal goed komen zo te horen 😀

  Reply
  • Cynthia

   29 juni 2017

   Absoluut, dank je wel Rachel!

   Reply
 • Dewi

  30 juni 2017

  Wauww echt zo super dat je dut gedaan heb. Ik ben benieuwd naar de online shop!

  Reply
  • Cynthia

   30 juni 2017

   Het wordt alleen maar mooier!! Liefs. X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg