Dingen die ik altijd heb gewild- Maar nu te Oud voor ben

oud

Hoi! Ik ben er weer. Alife and kicking. Jullie komen zo snel niet van mij af. Há! Er zijn dingen die ik al jaren wil, maar die er nooit van zijn gekomen. De jaren vliegen werkelijk voorbij en nu ga ik ze ook niet meer uitvoeren. Welke dingen dit zijn? Ik vertel het je vandaag!

Te oud voor..??

Okay, ik ben dan wel niet hoogbejaard. Zó is het niet. Maar de jaren tellen wel door. Nu liet ik in november 2016 een droomvanger op mijn rechter bovenarm plaatsen. Maar voor bepaalde andere zaken, acht ik mezelf toch enigszins te oud. Ik vond het eigenlijk wel een leuk idee, om jullie dit op video te vertellen. Kijk er dus vooral even naar, als je nu dan tóch nieuwsgierig geworden bent. Ik onthul het vandaag!

Vonden jullie deze video leuk? Laat het me vooral even weten! Herken jij het ook?

Liefs Cynthia.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

34 Comments

 • Ik heb ook heel lang een neuspiercing gewild en het uiteindelijk niet gedaan. En ik heb ook altijd een tatoo gewild maar zo rond mijn 33 ste besloten om het toch niet te doen. Nu ben ik wel blij dat ik een geheel tatoo loos lichaam heb maar een halve arm met een mooie gekleurde tatoo vind ik nog steeds prachtig.

  Reply
  • Cynthia

   27 maart 2017

   Is toch ook prachtig Nancy? Gewoon blij zijn met wie je bent? En al helemaal wanneer je beseft dat je hierin een goede keuze hebt gemaakt! Kus.

   Reply
 • nicoleveevy

  23 maart 2017

  Leuk filmpje! En tuurlijk ben je er gewoon nog! 😉 En die neus piercing… gewoon doen! 😉 Je kan h’m er altijd uit halen als je over een paar jaar denkt hmm… een tong piercing zou ik ook niet durven hoor!

  Reply
  • Cynthia

   23 maart 2017

   Zeer zeker dat ik er ben!! Nee, ik ga geen neuspiercing nemen meid. Ik begin er niet meer aan. Ik ben ook goed zoals ik nu ben. Zonder piercings erbij. Niets meer aan doen. Dank je wel. Xxx

   Reply
 • Aneta

  23 maart 2017

  Leuk die neuspiersing. En zo’n subtiel knopje mag best vind ik. Persoonlijk vind ik het wel mooi. Zelf heb niet echt bepaald dingen. Ow, wacht…misschien een kleine tatoe maar dat durf ik niet hihi

  Reply
  • Cynthia

   23 maart 2017

   Subtiel is echt mooi inderdaad! Een tattoo moet je echt doen, wanneer je er volledig achter staat! X

   Reply
 • rachel

  23 maart 2017

  had al op je yt kanaal gereageerd maar ik vind eigenlijk dat je nooit ergens te oud voor bent….als jij iets wil moet je het gewoon doen 😀 …ik denk namelijk wel zo hahah maar heb ook overal schijt aan 😛 net als met mijn tattoo’s ook heb er drie maar die arm gaat gewoon vol klaar hahahah

  Reply
  • Cynthia

   23 maart 2017

   Hartstikke lief, dat je ook daar hebt gereageerd. Inderdaad alles kan tegenwoordig. Het zit in mijn koppie joh! X

   Reply
 • Ilse Verhoeven

  23 maart 2017

  Ik wil echt een tatoeage… Ik kan alleen niet beslissen waar! :/
  Subtiele neuspiercings zijn gewoon mooi.

  Reply
  • Cynthia

   23 maart 2017

   Ook jij vind subtiele neus piercings mooi? Over de tattoo moet je echt heel zeker zijn. Als het goed is, is het voor altijd… Wat voor eentje wil je er?

   Reply
 • ilona

  23 maart 2017

  hoi lieve Cynthia als jij gelukkig wordt van een piercing doen zou ik zeggen vind niet dat je daar te oud voor bent knuffels voor jullie

  Reply
  • Cynthia

   23 maart 2017

   Oh lief! Dank je wel iloon. Xxx

   Reply
 • roeloveintheair

  23 maart 2017

  Herkenbaar! Althans van het feit dat je in een ‘shop’ staat en de echte stap toch niet durft te zetten. Zo roep al vanaf mijn 14e dat ik een tatoeage wil, maar steeds als puntje bij paaltje kwam, haakte ik af. Ben ik er nu te oud voor? Nee, juist niet. Sterker nog: 4 jaar geleden zette ik mijn eerste tatoeage (eindelijk) en nu ben 5 tatoeages verder en ben ik bezig met een sleeve. Dus wat mij betreft ben je nooit ergens te oud voor. 🙂

  Reply
  • Cynthia

   23 maart 2017

   Eigenlijk heb je ook helemaal gelijk! Hoe ouder hoe gekker zeggen ze toch?? Hihi!

   Reply
  • Mooier Leven

   23 maart 2017

   Oh ik voel me te oud voor bepaalde kleding, zoals bijvoorbeeld korte rokjes of jurkjes, broeken met scheuren en korte broeken met panty. Misschien heel stom, maar ik voel me dan gewoon ongemakkelijk. Qua piercing of tatoeages voel ik me niet te oud, heb pas nog een tatoeage laten plaatsen en zit te denken om nog een piercing in m’n oor te zetten. Op m’n 18e had ik een neuspiercing gezet en een navelpiercing maar beiden draag ik niet meer. Al mis ik soms m’n neuspiercing wel een beetje heel stiekem…

   Reply
   • Cynthia

    23 maart 2017

    In principe kán het dus zeker wel. Hmm. Alles wat jij zegt, zou je zo goed kunnen hebben!! Waarom neem je de piercing niet terug. Ik denk dat het je goed zal staan. X

    Reply
    • Mooier Leven

     23 maart 2017

     Hij stond ook heel goed, maar durf t nu nog niet aan met grijpgrage baby handjes en ik weet niet of ’t gaatje nog open is. Wie weet probeer ik t ooit weer

     Reply
     • Cynthia

      23 maart 2017

      Je bent er echt een type voor! Dus wie weet.. x

     • Mooier Leven

      23 maart 2017

      Als ik ‘m weer in doe ben je de eerste die het hoort 😉 qua kleding ga ik t misschien ook ooit wel proberen, inmiddels weet ik dat nooit niet echt nooit is en ik denk dat jij die piercings ook goed kan hebben!! Liefs,

     • Cynthia

      23 maart 2017

      Wie weet schieten we samen ooit een gaatje! Niets is gekker dan het leven zelf. 😉

     • Mooier Leven

      23 maart 2017

      Haha daar ben ik wel voor in hoor

     • Cynthia

      23 maart 2017

      Oh wat leuk!! Ik krijg er neus piercing kriebels van..

     • Mooier Leven

      23 maart 2017

      Doen doen doen!!

     • Cynthia

      23 maart 2017

      Haha! Date?

     • Mooier Leven

      23 maart 2017

      Ik moet binnenkort naar mijn tattoo shop om de laatste puntjes op de i te zetten op een dinsdag dus als je kan

     • Cynthia

      23 maart 2017

      Hihi, dit is gek! Maar dinsdag is altijd mijn werkdag schat. 😉

     • Mooier Leven

      23 maart 2017

      Haha een andere keer dan

     • Cynthia

      23 maart 2017

      Sowieso! Lijkt me hartstikke leuk. 🙂

     • Mooier Leven

      23 maart 2017

      Gaan we doen!!!

     • Cynthia

      23 maart 2017

      Deal! Een blog date vol gezelligheid.

 • Nadine

  24 maart 2017

  We herkenbaar hoor je twijfels over die dingen. Maar ben je er echt te oud voor? Als je nu graag een neuspiercing wilt, wat houd je tegen? Wie weet ben je hem over 5 jaar wel zat, en dan kan je hem er altijd weer uithalen. En je hebt er 5 jaar lang veel plezier van gehad! Maar je moet het alleen doen als jij je er goed bij voelt natuurlijk! Zonder piercings ben je ook een mooie vrouw! Een tongpiercing zou ik echt niet durven.. Het idee dat er zo’n staaf door je tong gaat.. Iehw nee. Terwijl ik het wel erg mooi vind. Ik heb zelf veel piercings gehad maar die heb ik er allemaal uit moeten halen omdat ze steeds uitgroeiden, dus ik hou het nu alleen bij oor piercings. Qua uiterlijkheden heb ik niet echt twijfels. Mijn twijfels en onzekerheden liggen meer bij hobby’s en interesses.

  Reply
 • Cynthia

  24 maart 2017

  Wat lief van je. Bedankt voor jouw uitgebreide reactie. Het is heel goed dat je geen onzekerheden hebt over je uiterlijk. Hoe fijn is dat! Hobby’s en interesses, daar heb je gelukkig nog heel veel tijd voor. Dat komt goed! X

  Reply
 • Sheila

  26 maart 2017

  Ik zit te zoeken, maar heb geen idee hoe oud je bent :). Ik vroeg het me af om je te vergelijken met mezelf, of ik me te oud zou vinden voor dat soort dingen.

  Om te beginnen, nee joh… doe niet zo gek. Je bent heus niet te oud voor piercings! En het stelt allemaal niets voor. Ik word over 2 maanden 39. Yes, bijna 40. It’s true, het komt er aan. Maar ik hoor heel vaak dat mensen me veel jonger schatten, doordat ik zo jeugdig ben. Mijn piercings dragen daar heus aan bij (en ok… mijn Indonesische genen ook, laten we eerlijk zijn). Ik heb een neusringetje (ik heb een knopje sinds mijn 16e). De neusring past bij mij, maar ik heb dus ook erg lang een super subtiel knopje gehad. Dat vond ik net zo mooi. Niet meer dan de achterkant van een speldenknop. En dat zou jou ook fantastisch staan.

  Een tong piercing heb ik sinds mijn 21e ofzo. En daar hoef je niet bang voor te zijn. Dat is echt de minst pijnlijke plek. Die piercing hoort gewoon bij me. Net zoals al mijn andere piercings. En ik voel me zeker niet te oud om te ze te hebben. Of om het te laten zetten. Net zoals mijn piercing door mijn lip. Die liet ik doen op na mijn 30e. En ik kan me niet voorstellen dat ik hem er ooit eens uit haal. Ik word straks zo’n hippe oma met piercings en tattoos 🙂

  Je bepaalt zelf hoe oud je je voelt en of je iets passend vindt of niet. En zolang je er niet bij loopt zoals die moeders van ‘Hotter than my daughter’, dan hoef je je echt niet druk te maken. En dan nog.. je hebt het over piercings. Dingen die je kan verwijderen en op veel plekken groeien de gaatjes ook weer dicht. Dus, go for it!

  Reply
  • Cynthia

   26 maart 2017

   Ik ben 38 Sheila! In mei ben ik 39. Ik voel me heel jong overigens. Het is meer het idee. Het tussen de oren gevoel. Ik vind jou een stoer type en bij een ander vind ik alles leuk. Zo ook bij jou. Ik ken een Indische oma vol tattoos en piercings. Zo’n gaaf mens. Maar bij mezelf past dat niet, hoewel een neuspiercing niks bijzonders is. Ik ben een beetje een net typetje om te zien. Dat is het dan ook. Bedankt voor jouw reactie. Liefs.

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg