Drukte & een Nieuwe aanwinst

nieuwe aanwinst

Hey ladies. Here I am again. Ik ben druk in de weer geweest en vol ideeën het weekend in gegaan. Er ging iets ineens heel erg in stroomversnelling en nu heb ik dus een nieuwe aanwinst.

Lang gewacht

Daar ga ik je zo natuurlijk alles over vertellen. Maar ik begin even bij afgelopen vrijdag. Die middag heb ik gewacht op de nieuwe levering jurkjes van Tante Betsy. Zo lang, dat ik mezelf er om 18.30 uur bij neer had gelegd dat mijn zending nu toch heus niet meer zou komen. En dat terwijl ik wist dat er dames écht aan het wachten waren. Maar niets was minder waar. Daar ging ineens onze deurbel en wist ik: dat zijn ze. Best wel opgelucht ritste ik mijn dozen open, maakte ik bovenstaande foto voor mijn Facebook volgers en plaatste ik als de wiedeweer mijn jurken online. Van tevoren had ik alles al klaarstaan. Ik hoefde dus alleen maar wat toevoegingen aan te vullen en publiceren maar. De bestellingen kwamen binnen en zo kreeg ik het heel druk. Zo gaaf!

LaLamour

En hoe druk ik dan ook ben, toch draaien die radertjes in mijn hoofd soms overuren. Ik wil namelijk zoveel en heb zoveel plannen met die shop van me. Nieuwe merken, uitbreiden. Maar ja, het moet wél passen. En toen was daar LaLamour. Hét merk waar ik ook liefde op het eerste gezicht bij had en dát moet je dus hebben. Die klik, die vlinders. Het is een merk gebaseerd op vintage, retro en bohémien. De perfecte mix voor mij, een soort van cappuccino. Ik heb dus contact gezocht en binnen een uur of twee had ik het voor elkaar. En hoe mooi klinkt een merk als LaLamour bij de rest van mijn spullen.. Vanmiddag krijg ik deze levering binnen en morgen gaan die de shop in. Verder krijg ik weer nieuwe sieraden binnen & kan ik dan ook fijn aan de slag.

nieuwe aanwinst

Spontane Actie

Vanmiddag zijn we spontaan even weggeweest. Ik houd altijd van die spontane acties die een dag een totaal andere wending geven. Zo moest ik bloed laten afnemen, gingen we even naar de Gamma en lunchten we in een rustig restaurantje. Ik oriënteerde me in de bouwmarkt op een roze muurverfje. Het is jullie vast niet opgevallen dat ik van roze houd. 💖🤪 Daarom wil ik ons muurtje achter onze witte bank roze schilderen. Voor een fris lentegevoel in huis. Dat is niet zielig voor Victor hoor, hij is het wel gewend.. Ik denk dat ik voor de kleur kus ga, die is wat zachter en subtieler voor in huis. Qua interieur bepaal ik het eigenlijk allemaal wel en Vic vind alles goed en gezellig. Hij is tevreden met hoe ik ons stekje aankleed.

nieuwe aanwinst nieuwe aanwinst

Dit was weer even een stukje van mijn kant. Hopelijk gaat alles bij jullie goed.

🌷 Liefs Cynthia 🌷

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

5 Comments

 • Ingrid

  24 april 2018

  En voor de perfectie ook nog een ontbijtje/ lunch samen buiten de deur.
  Wat heerlijk!
  Succes met je muur.
  Leuke rok!

  Reply
  • Cynthia

   24 april 2018

   Jaaaa, zeker! Dank je. 🙂

   Reply
 • Darina

  25 april 2018

  Wat leuk allemaal! Ven benieuwd naar je nieuwe muur. Ik hou ook van roze.

  Reply
 • Dana

  25 april 2018

  Wat een goed en leuk nieuws allemaal! Goed bezig hoor

  Reply
  • Cynthia

   25 april 2018

   Dank je wel Daantje!! X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in