Ee gaat iets veranderen op dit Blog & in de Shop

 

veranderen

Ik had op Instagram al een spannend begin gemaakt om uiteindelijk tot deze Blog te komen. Juist ja, er gaat iets veranderen. En om het niet langer spannend te houden, vraag ik jou gewoon om even verder te lezen.

Allemaal ideeën

Vanaf het moment dat ik Een theelepel geluk startte, nu twee jaar geleden, ben ik er altijd mee bezig. Is het niet fysiek, dan wel in mijn hoofd. Ik wist eigenlijk meteen dat ik hier een bedrijf van wilde maken. Pas een jaar later werd duidelijk wát voor bedrijf. Soms moeten dingen gewoon op je pad komen. En dat waren in mijn geval natuurlijk de Happy Dresses van Tante Betsy. Inmiddels heb ik meer merken mogen verwelkomen én ben ik ondertussen met veel andere dingetjes bezig. En toen kwam ik, ergens vorige week badend in het zonnetje, ineens op het idee om mijn bedrijfsnaam te wijzigen. In iets dat in één klap vertelt wat ik doe.

Hoe dit werd ontvangen

In al mijn enthousiasme heb ik toen in mijn omgeving gepeild naar de reacties op de nieuw gekozen naam. Maar hierop werd overduidelijk niet enthousiast gereageerd. Al snel was mij duidelijk dat Een theelepel geluk moest blijven. En dat doet ze dus. En eigenlijk ben ik daar toch wel heel erg blij mee. Want juist ná mijn besluit om het toch niet te doen, las ik meermaals op social media hoe leuk men deze naam eigenlijk vind.

Wat er nu wél gaat veranderen

Mijn logo gaat veranderen. Het logo nu vind ik eigenlijk te strak, te netjes. Ik weet dat dat misschien gek klinkt van iemand die juist zo geordend is. Maar weet je? Ik verkoop allemaal leuke, gezellige & knusse items. Dat moet mijn logo ook uitstralen, vind ik. Ik wil het ietwat rommeliger, gezelliger, wat meer uit de hand getekend en lalala. Begrijp je? Gewoon.. Iets meer mij ( dit zul je wel begrijpen wanneer je het logo ziet). Het logo moet ook meteen laten zien waarvoor ik sta. En dát gaat er veranderen. Ohw ja, de roze vlakken die je hier & daar ziet, zullen ook iets snoepiger, feller roze worden. Gewoon bham.

Hoe verder met dit Blog?

Na lang wikken & wegen, blijft ook dit blog bestaan. Ik vind het té leuk om ermee te stoppen. En ik heb zelf al gemerkt dat ik bij drukte gewoon minder schrijf, en dat is ok. Het logo is nog in de maak, maar jullie zien de lay-out verandering vanzelf wel een keertje op-poppen.

🌷 Liefs Cynthia 🌷

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

12 Comments

 • Ingrid

  25 april 2018

  Dat theelepeltje met geluk mag je eigenlijk niet veranderen. Mits het een eetlepel en dan een soeplepel geluk gaat worden:)
  Spannend en leuk allemaal.

  Reply
  • Cynthia

   27 april 2018

   Nee hoor. Het blijft gewoon bij de theelepel. Heel spannend!! Liefs.

   Reply
 • Darina

  26 april 2018

  Spannend! Ben benieuwd naar het logo.

  Reply
  • Cynthia

   27 april 2018

   Ik eigenlijk ook..

   Reply
 • Naomi

  26 april 2018

  Haha! Dus je gaat m toch zo houden? Ja groot gelijk, ik vind m sowieso erg goed bij jou en je winkeltje passen, zoiets moet je niet (willen) veranderen 🙂 Ben benieuwd naar je nieuwe logo 😉 xxx Naomi

  Reply
  • Cynthia

   27 april 2018

   Nee Naoom. De naam blijft. Gelukkig toch wel.. Soms is rondvragen enorm handig. Xx

   Reply
 • Roelina

  27 april 2018

  Liet je mij ff schrikken! Ik snap trouwens wel waarom je de naam wilde veranderen… dat het welicht te weinig verteld wat je doet.., maar echt; men heeft gelijk! Het zegt juist alles en is zo uniek

  Reply
  • Cynthia

   27 april 2018

   Oeh, dat was niet mijn intentie. En eigenlijk zegt mijn naam erg veel. Ik ben dus blij met de keus niet op naamsverandering over te gaan. Dank je!!

   Reply
 • Nicole

  27 april 2018

  Fijn dat je de naam blijft houden! Een theelepel geluk… het straalt zoveel uit. Vind het een lieve, gezellige, ontroerende, verwarmende naam. Ben heel benieuwd naar je nieuwe logo 🙂

  Reply
  • Cynthia

   27 april 2018

   Het feit dat jij het ontroerende stukje benoemd, vind ik wel mooi. Vooral wanneer je weet waaruit de naam ontstaan is. Liefs!!

   Reply
 • Sheila @ beineffable.com

  28 april 2018

  Leuk dat je blijft bloggen. En dat je deze naam houdt. Het past gewoon bij je.

  Reply
  • Cynthia

   28 april 2018

   Thanx

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in