Een fijn dagje met Hubbie

Gisteren was echt een fijn dagje. De eerste helft ervan heb ik op zolder, al bloggend doorgebracht. Ondertussen stonden er wasjes te draaien & te drogen. Toen kwamen er momenten. Mooie momenten.

Een onverwacht prachtig dagje 

Ik had net twee blogs gepubliceerd. Gewoon, omdat ik daar behoefte aan had. Ik voelde me even alleen in dit universum. Daar lag ik op bed. Een beetje verder rommelend aan dit roze wolkje. 🎟 Mijn eigen wereld. Toen verscheen daar de liefste man ooit. Ik had de meiden verwacht, niet hem. Hij vroeg me of het wel ging. Of ik misschien weg wilde. Vic wil zijn uiterste best doen om het leuk te houden voor mij. Zijn bezoekje aan mij deed me zoveel. Het was goud. En zo werd zondag een dagje met een goud randje. Door zoiets kleins.

Verbonden 

Vervolgens zijn we met Abby gaan wandelen in ons parkje. Het parkje waar wij samen liepen als kersvers stel. Later als ouders. Nu herinneringen ophalend. Aan al die mooie momenten.  s ‘Avonds zijn we onverwacht samen uit eten gegaan. Een Grieks restaurantje, vijf minuutjes bij ons huisje vandaan. En wat was het even fijn. Gewoon samen wat eten en praten. Ik voelde me zo dichtbij hem. Zo verbonden. Met zijn observerende gelaat. Genietend dat hij me zag eten & prikken in een komkommertje. We moesten er samen om lachen. Eenvoudig geluk. Met mijn Vic. Ik keek naar hem en besefte hoeveel ik hou van deze man. Deze goede man. Met wie ik inmiddels wereldzeeën heb bevaren.

Dat was mijn zondag. Hoe was jullie weekend? 

🎀Liefs Cynthia.🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

18 Comments

 • Mooier Leven

  22 mei 2017

  Ah wat een heerlijk dagje zo samen! Ik ben even op t werk geweest om het nieuwe systeem te testen, lekker gesport eerst nog en eind van de middag zijn we gezellig met zn viertjes naar de pannenkoekenbakker hier in de buurt geweest!

  Reply
  • Cynthia

   22 mei 2017

   Productief dagje heb je gehad. En lekker: pannenkoeken!!

   Reply
 • Nancy

  22 mei 2017

  Oh wat goed zeg! Geweldig! Dat vind ik heel erg fijn voor jullie allebei!

  Reply
  • Cynthia

   22 mei 2017

   Dank je wel lieve Nancy!! Ik was en ben er ook zo blij om. X

   Reply
 • Wendy

  22 mei 2017

  Kippenvel! Trots op jullie ♡♡

  Reply
  • Cynthia

   22 mei 2017

   Wat fijn te horen. We gaan elkaar snel zien, lief schoonzusje! X Wij zijn erg trots op jullie.

   Reply
 • Ingrid

  22 mei 2017

  Inderdaad…..dik kippenvel blog, lieve Cynthia.
  Mooie zondag geweest!

  Reply
  • Cynthia

   22 mei 2017

   Dank je, lieve Ingrid. Zeker.

   Reply
 • rachel

  22 mei 2017

  wat heerlijk zo samen!! gewoon lekker genieten xxx

  Reply
  • Cynthia

   22 mei 2017

   Eindelijk weer eens! X

   Reply
 • Michelle

  22 mei 2017

  Wat klinkt het ontzettend fijn! Mooi geschreven, zo lief!

  Reply
  • Cynthia

   22 mei 2017

   Dank je wel Michelle!!

   Reply
 • Lisette

  23 mei 2017

  Mooi geschreven, heerlijk zo lekker samen zijn!

  Reply
  • Cynthia

   23 mei 2017

   Heel fijn. En dank je wel!

   Reply
 • Mirte

  23 mei 2017

  Wat fijn, klinkt als een heerlijke dag!

  Reply
  • Cynthia

   23 mei 2017

   Zalig!! Xxx 🙂

   Reply
 • Florentine

  24 mei 2017

  Wat goed om te lezen! Dat soort dagen zijn de fijnste 🙂
  Veel liefs, Florentine

  Reply
  • Cynthia

   24 mei 2017

   Gouden dagen! Veel liefs voor jou! X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg