Een heel bijzondere dag

Deze dag gaf mij weer zoveel positieve vibes & kracht. Dit moest ik gewoon even met jullie lezers delen. Omdat dergelijke zaken mij zo onwijs blij maken. Lees dan ook gauw verder om te zien wat mij zo heeft geraakd.

Blog

Laat ik eerst beginnen met mijn blog. Ik weet waarom ik blog. Dat doe ik in eerste instantie voor mezelf, omdat ik ervan houd. Daarnaast doe ik dit ook voor anderen. Ik krijg dan ook vaak terug dat ik anderen inspireer en opvrolijk. En wauw, dat is gewoon geweldig om te horen. Het geeft uiteraard goede motivatie om ermee verder te gaan. Nu kreeg ik vandaag een kaartje in de bus. Van een trouwe lezeres. Middels de mail heeft zij me al eens bedankt. Voor mijn fijne invloed op haar. Vandaag kreeg ik van dezelfde persoon een tastbaar kaartje in de bus. Ik wist meteen wie ze was. Met dit kaartje wilde zij me zeggen, hoe goed ze het van me vind, dat ik op werk gebied voor mezelf heb gekozen. Lieve lezer: wat een schat ben jij. Dit betekent zóveel voor me. Toen ik in mijn pauze thuiskwam, las ik jouw kaart met kippenvel op mijn armen. Dat je gewoon deze moeite hebt genomen voor mij. Hoe bijzonder. Ik ben werkelijk geroerd. Bedankt, echt! 

Werk, snif

En dan mijn werk. Vandaag keek ik naar mezelf en dacht: ik ben hier zo goed in. Ergens doet het ook pijn. Maar anderzijds, niets is voor eeuwig. Mijn gevoel gaf me aan mijn levensweg te vervolgen. En luisteren hiernaar is belangrijk. En toen, tussen de middag werd er een peutertje gehaald. Door haar oma. “Wie is juf Cynthia”? Vroeg oma zoekend. Toen ik meldde dat ik haar ben, kreeg ik een doos Merci aangereikt. “Mijn zoon stuurde me een app of ik iets wilde halen”, vervolgde ze. Ook weer een kippenvel momentje. Een vader die hieraan denkt. En een meisje dat het me dan geeft. Ik voelde me even in de zevende hemel!!

Ik heb de ‘gave’ om mijn gevoel intens te kunnen beleven. Dit soort zaken maken voor mij het leven intens, mooi & sprankelend. Het zijn de dingen om op te kunnen bouwen. Laat ze ook jou kracht geven en zie ze. Dit ís het. Ik voelde me vandaag met recht dankbaar. Rijk! 🌹

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

14 Comments

 • Naomi

  25 oktober 2017

  Ahh wat ontzettend lief zeg!! Dat doet je goed he! En jij bent zo’n super geweldige sterke vrouw! En hoe mooi is dat, wanneer je oprecht dankbaar kunt zijn met de kleine dingen in het leven 😉 Morgen hebben we een date he trouwens 🙂 Zullen we eerst een bakkie doen in het centrum? Dikke xxxx Naomi

  Reply
  • Cynthia

   25 oktober 2017

   Bijzonder toch? Ach.. Dank je wel voor het geweldige lieve compliment! Jij bent ook een geweldige sterke vrouw. Jaa, wij hebben morgen een beauty date. Zoo leuk. Ik app je even over morgen. Dikke kus. Bakkies zijn altijd welkom, dat weet je he? Kus!!

   Reply
 • Mooier Leven

  25 oktober 2017

  Ah wat lief, kippenvel!

  Reply
  • Cynthia

   25 oktober 2017

   Geweldig he..x

   Reply
 • Darina

  26 oktober 2017

  Heel lief en bijzonder. Momenten om nooit meer te vergeten!

  Reply
  • Cynthia

   26 oktober 2017

   Dat is zeker waar!

   Reply
 • Rachel

  26 oktober 2017

  wat lief schat!! en je verdiend het ook <3

  Reply
  • Cynthia

   26 oktober 2017

   Dank je lieverd!! Xx

   Reply
 • Christa

  26 oktober 2017

  Wat een ontzettende lieve acties allemaal! Fijn zeg!

  Reply
  • Cynthia

   26 oktober 2017

   Vind ik ook! X

   Reply
 • Ingrid

  26 oktober 2017

  Wat een mooie momenten, lieve dame.
  Heel bijzonder. Wat zal dit je dankbaar maken. Wetende dat je anderen blij maakt en het goed doet allemaal.

  Reply
  • Cynthia

   27 oktober 2017

   Ja, het geeft een heerlijk gevoel!! 🙂

   Reply
 • Sheila @ beineffable.com

  27 oktober 2017

  Jaaaah, wow…. wat ontroerend ook. Koesteren! Maar dat doe je ook 🙂

  Reply
  • Cynthia

   27 oktober 2017

   Dat doe ik zeker!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg