Een helpende hand reiken

een

Ik weet het zeker: ik word 90 jaar of zelfs ouder dan dat. En ik zal een genietend oud vrouwtje worden. Mocht ik gezond blijven natuurlijk. Maar voordat het zover is hebben mijn blog en ik nog wat plannen.

Mijn theelepel blijft in de lucht

Ik wil nog zoveel. En dan bedoel ik eigenlijk dat ik nog zover wil groeien. Niet in de breedte, maar ik streef naar innerlijke groei. En ik ben al zo groot geworden! Nog meer innerlijke rust wil ik en kracht. En ik wil een hoop wijsheid opdoen. Ik wens nog veel mooie jaren. Waarin mijn dochters gelukkig en gezond mogen opgroeien. Wij een stevige band zullen hebben. Ik mijn ouders en schoonmoeder nog vreselijk lang bij me mag hebben. Waarin mijn man intens geluk mag vinden.
En ik hoop dat mijn blog zal blijven. Niet dat ik twijfel, maar je weet nooit welke beperkingen je als mens krijgt. Als ik er nog maar lang van mag genieten. Ach, zolang ik kan tikkken blijft mijn theelepel in de lucht.

een

Kun jij of iemand anders steun gebruiken?

Verder wil ik eigenlijk het mens blijven dat ik ben. Ik hoop altijd het beste voor de ander en hou van goedheid. Er is al genoeg kwaad in deze wereld. Daarom zal ik in alle oprechtheid blijven handelen en hopelijk veel anderen helpen. Mensen die het moeilijk hebben bijvoorbeeld. Daarom lijkt dit me, met het nieuwe jaar in het vooruitzicht, een mooi plan. Heb jij het soms moeilijk? Of ken je iemand die wel wat steun kan gebruiken? Contacteer mij dan. Wie weet kan ik die persoon (of jou)helpen met een mooi, steunend kaartje of een ander sterkend ideetje. Waar ik tot steun kan zijn, wil ik dat. Veel liefs Cynthia en een fantastisch nieuwjaar alvast!

PS: Aankomende woensdag ben ik hier weer met een luisterblog. Tot dan hopelijk!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

10 Comments

 • Nancy

  31 december 2016

  Nou als dat geen berichtje is…….
  Fijne jaarwisseling!

  Reply
  • Cynthia

   31 december 2016

   Jij ook Nancy. Dank je wel. Xxx

   Reply
 • Denise

  1 januari 2017

  Ik vind het heel erg lief van je dat je graag iemand zou willen helpen. Er zit zoveel goedheid in jou <3 Dat vind ik heel mooi aan je.
  Ook hoop ik dat je een mooie jaarwisseling hebt gehad en natuurlijk wens ik je het beste voor 2017!

  Reply
  • Cynthia

   1 januari 2017

   Dat vind ik lief van je. Maar Anderen steunen zit eenmaal in me. En een kaartje is slechts een kleine moeite. Ik hoop dat jij ook een mooie jaarwisseling hebt gehad en dat jouw 2017 een fantastische mag zijn. Vol positiviteit!

   Reply
 • Saskia

  1 januari 2017

  Wat een super lief bericht dit! Een heel fijn en goed 2017 gewenst! Dat al je wensen maar mogen uitkomen<3

  Reply
  • Cynthia

   1 januari 2017

   Dank je wel Saskia! Ik wens jou uiteraard hetzelfde toe! Dat dit jaar een mooie, rustige mag worden! X

   Reply
 • Aneta

  2 januari 2017

  Wat een mooi gebaar. Ik wens jou en je gezin alle goeds van de wereld. Laten we elkaar lief hebben.

  Reply
  • Cynthia

   2 januari 2017

   Hetzelfde voor jou Aneta! Veel liefs en een mooie dag! ❤️

   Reply
 • Charel

  2 januari 2017

  mooi en lief geschreven! Ik wens je het beste xxx

  Reply
  • Cynthia

   2 januari 2017

   Ik jou ook! Dank je wel Charel! X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg