Een huis vol Meisjes

 

Hoi ladies. Whats up? Hier was en is het druk met een huis vol meisjes die zijn blijven logeren. Ideetje van Sanne!

Deze meisjes zijn de vrouwen van de toekomst

Leuk voor die tieners. Lekker feesten met elkaar en alles eten wat los en vast zit. En dan die knótten. Serieus; ze hebben ze allemaal. In elk meisje zag ik Sanne, omdat ze er allemaal hetzelfde uitzien. Ik heb ze ook allemaal wel een keertje aangesproken, om erna meteen te beseffen dat ik de verkeerde voor me had. Ze zijn met zijn allen ook zo heerlijk passief. Ik moest wel lachen om hun onhandige manier van communiceren, hun stunteligheid en de onderling gewisselde blikken. Ik bedacht me dat zij de vrouwen van de toekomst zijn. Alleen beseffen ze dit zelf nog niet. Ik vind dat mooi. Fascinerend.

Mijn ouders weer in Nederland

Tja, het geeft ook zooi, bergen wasgoed, bakluchtjes en andere meisjes gerelateerde perikelen. Maar we hebben liever dat ze hier thuis is, dan zich met andere slechte zaken bezig houdt. Deze meisjes zijn ook van het nette soort en dat vinden wij gewoon zo fijn. Zo krijgt onze meid de juiste invloeden. Je wilt immers het allerbeste voor je kind! Ik heb ervan genoten. Jonge meisjes. Ik kon ze zo fijn vergelijken. En me vasthouden aan het feit dat ze allemaal dezelfde gedragingen hebben. Waar hun moeders zich op hun beurt ook aan ergeren. Alles is inmiddels weer aan kant, de wasjes draaien volop. Esperans bakt een cake en mijn ouders zijn zojuist weer veilig op Amsterdam geland. Hun boodschapjes staan al klaar en de hele familie kijkt uit naar hun terugkeer. We hebben die mensjes vreselijk gemist.

Ik wens jullie een prachtige zondag!

Liefs Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

8 Comments

 • Victor

  28 januari 2018

  Leuk, zo’n meisjes avond. Daar worden ze sociaal van haha. Ze kunnen dan lekker met hun peer groep bezig zijn. En fijn dat jouw papa en mama veilig aangekomen zijn hoor lieverd. Zorg jij voor een warm ontvangst?

  Reply
  • Cynthia

   28 januari 2018

   Arme jij, tussen enkel vrouwen.. Maar je hebt het goed gedaan. Ik zorg voor een warme ontvangst, as usual. Xxxjes

   Reply
 • Ingrid

  29 januari 2018

  Wat een gezellige meiden boel.
  Heerlijk weer op de koffie bij paps en mams en hun mooie verhalen aanhoren van hun fijne reis.

  Reply
  • Cynthia

   29 januari 2018

   Dat was het zeker! En fijn mijn ouders weer te zien. 🙂

   Reply
 • roeloveintheair

  30 januari 2018

  Wat een gezelligheid. Idd de vrouwen van de toekomst… hoe gaaf!

  Reply
  • Cynthia

   30 januari 2018

   Zo bekeken zeker!

   Reply
 • Rachel

  30 januari 2018

  wat een gezelligheid 😀

  Reply
  • Cynthia

   30 januari 2018

   Nou hé? X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in