Winactie: Een kopje geluk. 

 

geluk

Hoe rot je dag ook is: er is altijd wel ergens een gelukje te vinden. In een kopje bijvoorbeeld! Ik leerde geluk vinden in kleinigheden. Sommige zaken lijken vanzelfsprekend omdat ze er altijd zijn. Maar kleine dingetjes zijn groot!

geluk

Ik geef je een kopje geluk

En om jullie hier weer even extra bewust van te maken, organiseer ik een winactie. En ik hoop dat als jij dit snoepige pakketje wint, je even aan mij zult denken. En aan de gelukjes die je in iedere dag kunt vinden. Wanneer je bijvoorbeeld een slokje neemt van je koffie of thee. Of als je een stukje van de bijgevoegde chocolade eet. Wil jij kans maken op dit setje? Doe dan gewoon gezellig mee.

geluk

Doe dit:

 • Abonneer je op mijn site. Geen zorgen: dit is geheel gratis.
 • Laat me in de comments weten dat je mee doet.

geluk

Dankbaar met een groot internationaal bereik. Het zou ook leuk zijn, wanneer je dit berichtje deelt! Máár: het is geen must! De winnaar zal worden uitgeloot en wie dit is, zal op 31 december aanstaande openbaar worden gemaakt. Leuke jaarafsluiting hé? Reageren kan tot en met 30 december. Van de loting maak ik een kort filmpje. Ik wil namelijk dat een ieder dezelfde kans krijgt en dit ook daadwerkelijk ziet. Reageer wel binnen twee dagen, anders ga ik nogmaals loten. Iedereen kan mee doen. Ook lezers uit Suriname, de Nederlandse Antillen, Duitsland, Rusland, Amerika of België. Wat ben ik dankbaar met zo’n groot internationaal bereik.

Voor één van jullie. Ik wordt blij van dit lieve setje. En voel me zo gelukkig dat ik het één van jullie kado ga doen! Ik ben dus benieuwd naar jullie reacties. Tot zondag. Want ook dan (1e kerstdag) zul je hier een mooie blog vinden.

Liefs, veel liefs Cynthia.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

10 Comments

 • Vlijtig Liesje

  23 december 2016

  Leuke winactie zo’n kopje geluk! Dat komt altijd van pas : )

  Reply
  • Cynthia

   23 december 2016

   Dat vind ik nu ook!! Dank je wel.

   Reply
 • Denise

  23 december 2016

  Wat een leuke winactie! En dat er chocolade en thee bij zit, word ik ook zo blij van. Heerlijk! En natuurlijk doe ik dan mee. <3 Super bedankt voor deze win actie en succes voor de rest!

  Reply
  • Cynthia

   23 december 2016

   Super dat je mee doet! Veel liefs. X

   Reply
 • Resaarcle

  23 december 2016

  Mmmmmm, chocola, ik doe mee! ☺️

  Reply
  • Cynthia

   23 december 2016

   Leuk!!

   Reply
 • Sabina

  24 december 2016

  Dit is precies zoals ik je ken! Denkend aan anderen… delend… vic mag mag geluk dpreken met zo een vrouw als jij. Je bent top bezig en ik ben trots op je!
  Leuke actie… doe graag mee..

  Reply
  • Cynthia

   24 december 2016

   Jeetje: wat een lieve reactie. Ik ben er even stil van.. Dat doet me echt goed! Je bent een schat en komt erbij op de lijst! Veel liefs! Xx

   Reply
 • Dewi

  27 december 2016

  Leuk! Ik doe graag mee Heerlijk choco & thee op de bank = me time

  Reply
  • Cynthia

   27 december 2016

   Leuk Dewi! Je staat erbij hoor op mijn lijstje. X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg