Een theelepel geluk heeft een nieuw jurkje!

 

nieuw

Vandaag is het grande feest! Mijn blog heeft een nieuwe look. Zij kreeg namelijk een nieuw jurkje. Na de opgefriste site te hebben gezien van kreanimo.com en de goede reclame die deze blogster maakte over de ontwerpster hiervan, ben ik overstag gegaan. De afgestudeerde grafisch ontwerpster Eline heeft dit alles voor mij gefixt!

 

  nieuw

Een nieuw jurkje voor mijn theelepel.

Na al mijn wensen te hebben doorgegeven, heeft zij dít ontwerp geleverd. Precies passend, bij dát wat ik wil uitstralen. Ik besef nu, dat ik het haar niet al te gemakkelijk heb gemaakt. Ik had een bepaald beeld voor ogen, van een strakke uitstraling, dat tegelijk iets lieflijks uit moest stralen. En eigenlijk kwamen daar gaandeweg, steeds meer ideetjes bij. Want, hebben jullie ook de kleine poezenpootjes gezien, her en der verspreid? Het is een creatief bedacht idee van Victor, aangezien ik een heus kattenmens ben. Ik ben uiteraard, zoals mijn blog weerspiegeld, vóór eenvoud, maar ik wil wél graag iets, waar ik rust in vind en waar ik jaren mee vooruit kan. Al met al, vind ik dit alles ruimschoots geslaagd en ik ben echt súper trots! Iedereen spreekt altijd van een ‘nieuw jasje’, wanneer iets een metamorfose heeft ondergaan. IK ben niet van de jasjes, ik ben anders! Daarnaast vind ik deze uitstraling zó super CUTE geworden, dat ik ‘Jasje’ geen eervolle benaming vind voor mijn huidige site! Ik vind namelijk, dat Een theelepel geluk met recht een nieuw JURKJE heeft gekregen!!

nieuw

Zoals ik eerder al vermelde, heeft Eline mijn site van dit nieuwe jurkje voorzien. Ik wil haar dan ook alle lof geven. Zij heeft hier dagenlang keihard aan gewerkt en haar ziel en zaligheid in gestopt. Hierbij rekening houdend met ál, ál mijn voorkeuren. Mocht je interesse hebben in haar werk, dan is het misschien een idee haar facebookpagina: ”Eline Grafisch Ontwerp” eens een bezoekje te brengen! Bedankt Eline!!!

nieuw

Ik ben iemand met een krachtige visie op het leven en heb bovendien een eigen karakter. Ik wilde de site meer mij maken, helemaal passend bij mijn persoontje. Wel mensen, dit ben IK! Een gevoelsmens, positief in het leven staand én geordend. En met dit uiterlijk, komt mijn persoonlijkheid perfect overeen. Dus mensen; wat vinden jullie van het nieuwe jurkje van Een theelepel geluk??

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

6 Comments

 • ik vind het jurkje prachtig! Eigenlijk net als dat ik jou prachtig vind 🙂

  Reply
 • Ilse van Kreanimo

  6 juli 2016

  Ja! Ook een geslaagd nieuw kledingstukje!

  Reply
 • Cynthia

  6 juli 2016

  Whuahahaha Naoom! Dank je wel. Maar, wat dacht je van jezelf? Heb je al eens in de spiegel gekeken?? Dikke knuffel.

  Reply
 • Eline

  7 juli 2016

  Ik vond het super om je te helpen bij je nieuwe jurkje! Hij staat je prachtig 🙂

  Reply
  • Cynthia

   7 juli 2016

   Dank je wel Eline. Ik ben blij dat jij me erbij hielp! Xxx

   Reply
   • http://www./

    30 december 2016

    Doufejme,že US bude v tomto trendu pokračovat, opravdu už mÄ› nebaví zkoumat, zda náhodou zákon o odpadech či jiná obdobná norma nemobsahuje nÄ›jakou skrytou novelu tÅ™eba zákoníku práce. Myslím, že zásada “neznalost práva neomlouvá” byla v tom českém zmatku naprosto neaplikovatelná. I když snÄ›movna je občas velmi plodná a US má na práci i jiné vÄ›ci, tak snad si toho ve snÄ›movnÄ› vÅ¡imnou a tÅ™eba zmÄ›ní jednací řád …

    Reply

Geef een reactie


Volg

Volg